Hirdetés
- MasterDeeJay: eRam gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz
Ryder62
üzenetére
Akkor én elkezdem sorolni a New Vegasban szereplő városokat, Te kontrázz rá egy FO4-el, és megnézzük, ki bírja tovább.
Ebben a játékban kihaltnak tartják például a Freeside-ot vagy a Stripet, de elég jó okkal üres: nem teheti be a lábát akárki. De ott van Goodsprings egynek, ami egy jó kis lakott, felszerelt (van minden, ami kell) település. Jacobstown is jó példa, Novac, Nellis légibázis, stb. Ezek mind ontják magukból a karaktereket és a mellékküldetéseket. Én nem játszottam még végig a Fallout 4-et, de úgy érzem, minden saját nevű karakterrel beszéltem már.
Ellenfelek viszont... amíg nem foglalsz állást, addig nem fognak állandóan zaklatni, az tény. És ez rossz? NCR bázisok, Légió bázisok, Boomer bázis, Khan település, stb. Addig kell bejárni és küldetéseket felvenni, amíg megteheted, utána egyből lőnek. Ezzel szemben az új játékban hány olyan nem kihalt település van, ahol nem támadnak rád vagy fosztogatók, vagy mutánsok, vagy ghoulok? Olyan sormintát csinálni egy Fallout játékba, hogy fosztogató-ghoul-mutáns-fosztogató-ghoul-mutás város, meg lehetett volna ritkítani egy kicsit. Csak azt mondom, hogy ha minden settlementre jutna egy lakott város emberekkel, küldetésekkel, boltokkal, akkor az sokat dobna a térképen. Például jó lenne Sanctuary Hillsből (saját tanya) átjárni Concordba küldetésért és eladni a terményt. Felhúzhatnék több settlementet, de ha nem akarok? Vagy ha nem akarok segíteni a Percembereknek? Akkor addig minden kihalt lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet OFF topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Motoros topic
- Orvosi kérdések
- MasterDeeJay: eRam gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- További aktív témák...
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ebben a játékban kihaltnak tartják például a Freeside-ot vagy a Stripet, de elég jó okkal üres: nem teheti be a lábát akárki. De ott van Goodsprings egynek, ami egy jó kis lakott, felszerelt (van minden, ami kell) település. Jacobstown is jó példa, Novac, Nellis légibázis, stb. Ezek mind ontják magukból a karaktereket és a mellékküldetéseket. Én nem játszottam még végig a Fallout 4-et, de úgy érzem, minden saját nevű karakterrel beszéltem már.