Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokov
tag
válasz
Gyula84
üzenetére
„a teljesen felesleges tesszellálást”
Csak kimondta valaki -ha nem is abban a kontextusban, amire én gondolok-, de csak kimondta.Ez az egész egy akkora bullshit, mint állat. Évek óra van egy alap konzol grafika, amire kitalálnak ilyen vackokat PC-n. Most éppen támad a verőfény minden irányból és ha az nincs, akkor már a minőségromlásról úgy beszél mindenki, mintha általánosan elfogadott tény lenne, hogy ettől jobb-több, hogy ha süt a nap és ilyen árnyék, meg olyan árnyék van mindenhol. Ki szavazta ezt meg?
Aki költött százezret annak tetszik, mert önigazolást keres a saját hülyeségére, na de ettől még nem olyan nagy dobás.
Én például pont utálom a brightness emelést kétmillióval meg a fakó, élettelen képet, erre most kitalálták, hogy mindig szemből süt a nap és nézhetem a nézhetetlent. Csodás.
Régebben meg egyenesen gammát kellett emelni, mert minden játék tök sötét volt és nem lehetett látni semmit. Mindig van valami aktuális gyökérség, ami pár ilyen vacakban merül ki, amit az FPS lecsökkentésére van kitalálva, bocsánat tesszlálva és akkor nekem ezekkel kellene foglalkozni, egyesével követni mindet, hogy melyik vacak hogyan nem teszi tönkre a játékélményt.
Lassan már a szúnyog adja a vért és én leszek hülyének beállítva, ha nem foglalkozom egyikkel sem, csak kinyomom mindet a fenébe.
Már régen kinyomja minden ismerősöm, első dolgunk. Pár reménytelen kockát leszámítva senki nem pazarolja ezekre az idejét, mert nyilvánvaló átverés az összes.
Amit Abu ír az is annyira tipikus, annyira előre látható, hogy mindenki low-ra teszi aztán a nyolcvanhetedik pályán -amit senki nem tesztelt- meg kockára fagy és mi miatt? Ja, hát kiderül, hogy a low miatt és akkor ott kikapcsolja, de előtte meg a halálba szívatta magát vele, mire rájött.
Nem, értelmes ember ezekkel már nem szívatja magát. Az értelmesebb felének ezekből már régen elege van. Mindegyikből. Eljátszották a bizalmat. AMD is meg az NV is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest