- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Lemaradt: Deus Ex: kifejezetten az ELSŐ részre gondoltam, nem írtam oda. Ez is GOTY volt annak idején, totál F3, csak cyber-punk világban, hihetetlen jó zenékkel. Most nem tudom fejből, de eredeti gamma esetén a megfelelő patch után feltehető egy grafikai MOD, ami mindent feljavít, és van hozzá magyarosítás! Ajánlani tudom!
-
Hunork
veterán
Igen, igen, a STALKER kimaradt, pedig most szedtem le a Misery Mod 2.0-t!
Nem is tudom, miért felejtettem el! De így utólag is, a harmadik hely a STALKER Trilógiáé!
A másik kérdés, az ominózus Tűzlándzsa... hát, igen, ha meglesz, jó, ha nem, nem baj, a Blaster iszonyat, és hála pár tippnek, meg egy véletlennek, van egy csomó skuló hozzá!
Amúgy bódottá van: tegnap a GOTY tulajdonosa lettem, no meg befigyelt a Return to Castle Wolfenstein is!
És szépen bevette a sima mentést, már hipp-hopp 5 új küldetésem lett, pedig csak 10 métert tettem meg a pusztában! Úgyhogy elmélyülök ismételten! Alleluja!Ryder62: jaja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkVision P27q-10 27 WQHD IPS monitor, hibátlan állapotban
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- Asztali PC i5-4460 / GTX 750 Ti / 8GB RAM / 120GB SSD Wi-Fi antennával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest