Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz Hunork #5056 üzenetére

    Szia, hogy lehetsz 65 óra után 32es szintű? Van valami mod ami lelassítja a fejlődést? :F

    Más: Dogmeat nálatok is kvázi halhatatlan? Most szedett le 3 halálkarmot és összesen 1 csík élete ment le, pedig direkt nem segítettem neki.

  • csaba951

    veterán

    válasz Hunork #5056 üzenetére

    /Spoiler ON

    From the main entrance, proceed into the entrance foyer, and head around the central wall. On the other side is a Guess and Win! Terminal. Play the quiz if you wish, then inspect the three separate exits. There are metal doors to the east and west; these will lead you on the long route through the building (Path B). For the short route, choose the double wooden doors under the rotunda signage, next to the flaming barrel (a visual clue that this is the way to go).

    Activate a National Archives Guess and Win! Terminal, and you get eight quiz questions about American history:

    Question 1: The Declaration of Independence was an act of what body?
    Answer: Second Continental Congress.

    Question 2: How many North American Colonies rebelled against Great Britain in 1776?
    Answer: Thirteen.

    Question 3: Who was the first person to sign the Declaration of Independence?
    Answer: John Hancock.

    Question 4: How many delegates signed the Declaration of Independence?
    Answer: 56.

    Question 5: Which one of the following is NOT a written section of the Declaration of Independence?
    Answer: Ratification.

    Question 6: Who was the ruler of Great Britain when the Declaration was enacted in 1776?
    Answer: King George III.

    Question 7: Complete this famous phrase from the Declaration: “Life, Liberty, and the pursuit of…”
    Answer: Happiness.

    Question 8: Who was the principal author of the Declaration of Independence?
    Answer: Thomas Jefferson.

    Your rewards for correctly answering all eight questions in a row (start again if you get one answer wrong, the questions you previously got correct remain highlighted) is an Archives Prize Voucher. The Prize Voucher can be redeemed for Fruit Mentats at the prize terminal immediately to the right of the Guess and Win! Terminal (there’s also a safe in the nearby administration office with six more Prize Vouchers).

    Archives Prize Voucher

    Glamorously Grape Mentats (3)
    +5 CHA for 240 minutes.

    Brilliantly Berry Mentats (3)
    +5 INT for 240 minutes.

    Observantly Orange Mentats (3)
    +5 PER for 240 minutes.

    /Spoiler OFF

  • xFreex

    aktív tag

    válasz Hunork #5056 üzenetére

    Valószínűleg tényleg a cipelgetés az oprendszerek közt tett be neki, de hogy miért csak most és korábban nem azt nem tudom.

    Ha korábbi mentés megy akkor csak az a pár óra bukott.

    Most nézem, passzos név :D

    A terminálhoz meg a függetlenségi nyilatkozat ellopása küldinél tudtad volna megszerezni a kódot Sydney-től.
    De nekem ott még mindig nem rémlik behemot...

Új hozzászólás Aktív témák