- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Szia!
Köszönöm a gyors választ!
Sajnos, az átnevezés sem segít...A lényeg, hogy a mentésben a szöveges részben eddig Menedéklakó Bűnöző volt, most meg null...
Ez van az autosave, quicksave és az utolsó saját mentésnél is. természetesen egy régebbi mentéstől mehetnék, de elég sokat kutyagoltam azóta, és nem jegyeztem fel...
Rendszer Win8, és eddig nem volt gond, sőt, két gépen tolom, a mentéseket hurcolom ide-oda, lehet, hogy ekkor keveredett meg, a másik gép Win7. Nem tudom...Csak sajnálom, még ilyen részletesen nem mentem neki, minden centit be akartam járni. Még én is meglepődtem, hogy mennyi területet találtam, ami csak maximum a helyi térképen látható, vagy ott sem...Mindegy, végül is elégedett vagyok, csak azt az 1-3 órát sajnálom, ami benne maradt. Neten sem találtam érdemleges megoldást erre.
Amúgy erről beszélek:UI: csak egy nem is cheat-et használok, és használtam korábban is, nevezetesen a szintlépés engedélyezését!
genndy : a Nemzeti Levéltárban a Rotunda teremben van egy terminál, arról beszélek.
Na, azt nem engedi feltörni...
-
genndy
addikt
A Levéltáras helyszínt tudom, de csak annyi rémlik, hogy terminálokba kell a megfelelő sorrendben mindig a jó jelszót beírogatni. Ez lesz az.
(egyébként nem levéltár, hanem a Történelmi (vagy Technikai) Múzeum)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest