- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Hali!
Na, újra itt.
Kérdés: Windows 10 alatt van megoldás, hogy a GOTY verzió menjen? Nálam már a Launcher kifagy. Természetesen az ini-k módosítva, ahogy kell, mégsem működik. Annyira röhejes, hogy ezen kell rágódni egy eredeti játék ügyében... Ha valaki tud valami okosat, kérem írja meg! Köszönöm! -
Hunork
veterán
Na, én csak a W8.1-nél kapcsolódtam be...
Elnézést!
Amúgy van megoldás, míg én is a lemezes cuccal toltam, nekem sem ment másképp, de kell hozzá az illegalitás. Anno felhívtam a forgalmazót, megbeszéltük, és semmi gond nincs, mivel az eredeti lemez a birtokomban. Én már nem azzal játszok, hanem a Steam-es verzióval, de elküldöm pm-ben, mit tettem régen. -
Hunork
veterán
Nekem W8.1 van, fut rendesen, bár majd az ini fájl-t meg kell szerkeszteni, már ezerszer volt szó róla. Amúgy a legújabb frissítésekkel nekem nincs ismeretlen hardver, mindent felismer, Nokia, LG, Samsung telót, Fuji fényképezőt, Memóriakártya olvasót, gamepad-ot, minden USB pendrive-ot...
-
Hunork
veterán
Na, jó srácok... akkor most kéne segítség. Windows 8.1 Fallout GOTY. És már háromszor fagytam le..
Mi a szösz van? Korábban nem volt gondom...Windows 7 kompatibilitásban vannak az exe cuccok.
-
Hunork
veterán
Kérem szépen, mivel alapos alkatrész csere zajlott le a számítógépházamban, történt egy Win install is. Korábban azt hittem, elmentettem a mentéseimet, de bosszankodva jöttem rá, hogy nem. Így nincs más út, mint előre, és a mai nappal újrakezdtem!!!
Kérdésem: toljam le az alapjátékot az összes létező küldetéssel, és utána a DLC-k, vagy mehet vegyesen? (korábban csak alapjáték volt, és az Ufós kiegészítő) -
Hunork
veterán
Gyorsan gondold meg magad!
Ha fps-rpg szemmel nézem, a legjobb játék a világon! Ennyi órát még sosem öltem bele semelyikbe. A hangulat eszméletlen, a történet szintén, és a végén már minden apróságra, a legkisebb küldetésre is figyelsz. Mert annyira érdekel, hogy mi történik majd. (pl Oázis, a beszélő fa, Harold...) De sorolhatnám még. Add meg magadnak az élvezetet, a COD - BF - MOH után kifejezetten üdítő lesz!
-
Hunork
veterán
válasz
Buster17 #5168 üzenetére
Hujujj, nagyon sok helyen. Rengeteg van, én a sima játékot, úgy, hogy mindent megpróbáltam, mellékküldetéseket, 156 óránál hagytam abba.
Itt olvasgass, mert ezt leírni nem lehet: alapküldetések
Aztán ezt: mellékküldetések
De ez talán még jobb: F3
És még van nagyon sok apró küldetés, rejtett dolog, amiket csak egyes emberektől kaphatsz meg. Figyelj minden ajtót, nyílást a földön (csatornák), mindenkivel beszélj, aki nem lő rád azonnal.
Szóval hajrá! -
-
Hunork
veterán
válasz
#65313280 #5102 üzenetére
Majd utána nézek még ennek. Elvileg bírnia kéne. Akkor neked laptop van? Már az M jelű VGA miatt kérdem...Nekem 2 gép van, Win7 alatt semmi gond nem volt. Ott csak a kompatibilitást kellett átállítani. És röhejesen, Vista beállítással ment. Az ini fájl-ban csak ezt kell módosítani:
bUseThreadedAI=0
change it to:
bUseThreadedAI=1
Add another line after it and insert:
iNumHWThreads=2
This will limit the game to 2 cores and prevent the engine bug from causing the game to freeze.
*If the game still crashes write this iNumHWThreads=1De majd gondolkodom...
-
Hunork
veterán
válasz
#65313280 #5098 üzenetére
Nem létezik
Nyilván egy teljes uninstall után kell a linken szereplő dolgokat megtenni! Magyarán kitörölni minden nyomot a gépről, gép restart, utána jöhetnek a lépések. Nem emlékszem: lemezes verzió, vagy Steam-es? (gondolom eredeti...) Egy tuti: nekem W8 és 64 bites, még nem volt játék, ami így vagy úgy, de ne ment volna! -
Hunork
veterán
válasz
#65313280 #5093 üzenetére
VAN megoldás!!!
Én is W8 alatt tolom most már végre a GOTY kiadást, íme a link, figyelmesen olvasd végig, és mindenhol állíts be mindent!!! F3 working windows 8
Majd jelezd, hogy sikerült-e!!UI: miután megcsináltam, még 1szer sem fagyott ki!!!
-
Hunork
veterán
Tudom, OFF, de ha valakit érdekel a fentebb említett Deus Ex első része feljavítva, ez a patch kell hozzá: deus ex patch, és utána mehet ez: New Vision. Utóbbi több, mint 1GB! És mehet rá a magyarosítás is.
-
Hunork
veterán
Lemaradt: Deus Ex: kifejezetten az ELSŐ részre gondoltam, nem írtam oda. Ez is GOTY volt annak idején, totál F3, csak cyber-punk világban, hihetetlen jó zenékkel. Most nem tudom fejből, de eredeti gamma esetén a megfelelő patch után feltehető egy grafikai MOD, ami mindent feljavít, és van hozzá magyarosítás! Ajánlani tudom!
-
Hunork
veterán
Igen, igen, a STALKER kimaradt, pedig most szedtem le a Misery Mod 2.0-t!
Nem is tudom, miért felejtettem el! De így utólag is, a harmadik hely a STALKER Trilógiáé!
A másik kérdés, az ominózus Tűzlándzsa... hát, igen, ha meglesz, jó, ha nem, nem baj, a Blaster iszonyat, és hála pár tippnek, meg egy véletlennek, van egy csomó skuló hozzá!
Amúgy bódottá van: tegnap a GOTY tulajdonosa lettem, no meg befigyelt a Return to Castle Wolfenstein is!
És szépen bevette a sima mentést, már hipp-hopp 5 új küldetésem lett, pedig csak 10 métert tettem meg a pusztában! Úgyhogy elmélyülök ismételten! Alleluja!Ryder62: jaja!
-
-
Hunork
veterán
-
Hunork
veterán
Hali mindenki!
A lényeg: én csak a sima F3-at tolom, semmi DLC! És nem a szintlépés a lényeg nekem, hanem hogy minden apró helyet felfedezzek, amik csak a legjobb esetben is a helyi térképen vannak. Jelenleg mindennel kész vagyok, az utolsó küldetést leszámítva, még a füles küldit is felvettem (perk kell hozzá), összes pipboy nálam, Fawkes és Leo bácsi cimbik, kutyuli a házamban, T51b páncél rajtam, idegen puska és hozzá lőszer hegyek, valamint egy halom mini atom a zsákban, és most csak bóklászok az eldugott helyek után. Ha 38-as szint lesz a végső, az sem számít, csak minden centit ismerni akarok.
Egy számítógép fogott ki rajtam, a Levéltárban lelőttem egy csajt (nem kellett volna, nincs meg a holtteste), ott van Rotundában a gép, de nem férek hozzá sehogy. Minden más amúgy kész, legalábbis amit elértem. Rockopolis is megvolt, úgyhogy most csak járom az utat (The Road), és nézem a helyi térképet lelkesen...
OFF:
Amúgy meg, best game of the world!
1. Fallout 3
2. Deus Ex
3. Doom and Quake all (mert John Carmack az Isten!)
4. Crysis all
5. Max Payne all -
Hunork
veterán
válasz
Bad Pritt #5067 üzenetére
Szia!
Dogmeat: én a házban hagytam, ott mindig biztosnádban van, nem tudom, hogy harc közben mi történne vele.
Szint: egyetlen úgynevezett cheat-et alkalmazok, mégpedig azt, hogy az eredetileg 20-as maximum szintet túllépjem. Ez szerintem nagyon alul lett tervezve... És most 68 óra játék után 33-as a szintem. Persze ehhez kell az is, hogy a megfelelő fegyverrel küzd rendszeresen, amiért a legtöbb XP-t kapod.
Amúgy a konzol parancs: setgs iMaxCharacterLevel 45. És akor 45-ös szintig is lehetne menni, bár ez már kicsit lehetetlen... -
Hunork
veterán
Hát igen, lehet...mindegy, megnéztem, csak 1,5 órát buktam, és egy mentés megy, majd meglássuk, hogy csinálja-e. Most csak egy gépen tolom majd.
Behemót: hát lehet, hogy Overlord volt, jó nagy darab, annyira emlékszem...
Kód: Sydney? Hmmmm....pedig a küldetés megvolt...mindegy, ezen nem rágódom akkor.
Köszönöm a tanácsokat! -
Hunork
veterán
Szia!
Köszönöm a gyors választ!
Sajnos, az átnevezés sem segít...A lényeg, hogy a mentésben a szöveges részben eddig Menedéklakó Bűnöző volt, most meg null...
Ez van az autosave, quicksave és az utolsó saját mentésnél is. természetesen egy régebbi mentéstől mehetnék, de elég sokat kutyagoltam azóta, és nem jegyeztem fel...
Rendszer Win8, és eddig nem volt gond, sőt, két gépen tolom, a mentéseket hurcolom ide-oda, lehet, hogy ekkor keveredett meg, a másik gép Win7. Nem tudom...Csak sajnálom, még ilyen részletesen nem mentem neki, minden centit be akartam járni. Még én is meglepődtem, hogy mennyi területet találtam, ami csak maximum a helyi térképen látható, vagy ott sem...Mindegy, végül is elégedett vagyok, csak azt az 1-3 órát sajnálom, ami benne maradt. Neten sem találtam érdemleges megoldást erre.
Amúgy erről beszélek:UI: csak egy nem is cheat-et használok, és használtam korábban is, nevezetesen a szintlépés engedélyezését!
genndy : a Nemzeti Levéltárban a Rotunda teremben van egy terminál, arról beszélek.
Na, azt nem engedi feltörni...
-
Hunork
veterán
Üdv!
Hát, érdekes a helyzet. Harmadik végigjátszás. rengeteg új helyet fedeztem fel, nem hivatalos helyet, hanem épületet, csatornát, egy kis házikót itt-ott. Van 17 mini atom (úgy, hogy használtam is szépen!), 188 rakétám, rajtam a T51b, és minden fegyvert megszereztem, idegen puskát is. Nuka kóla 51 darab megtalálva, a csajnak mind eladva, sértetlen könyvekből 49-et vittem a könyvtárosnak, nem is hiszem, hogy van még belőle valahol, és megtalálva a térképen nem szereplő Rockopolis is, sőt, a Mocsári bénáknál a csatornában a sérült ajtót is megjavítottam, eddig ezt sem tettem. Egy számítógéppel nem bírok, a Levéltárban a behemót helyszínén van, ott kell a saját jelszó, feltörni nem lehet, na, erre nem tudtam rájönni.
Ha valaki ebben tud valamit, megköszönöm!
Minden küldetés elintézve, még az Ócskavas telepest is felvettem, hogy be tudjak végre menni az "irodába". Az utolsó persze még hátra van, a nagy robival, de ekkor jött az érdekesség. Én ugye lelkesen Quick Save-elek, meg csinálok sima mentést is.És tegnaptól nem tudok játszani, folyton kifagy már a töltéskor. Megnéztem mi a helyzet, és a következő fogadott: a mentések mellett ugye ott a név és szint-elnevezés. Nos, utóbbi egy esetben átváltott :null -ra, majd a másik mentésnél semmire, üres ott a hely!
Erre valaki tud megoldást??? Tök ciki, hogy az utolsó küldetés még ott van, közben elhatároztam, hogy minden centimétert bejárok újra, mindent felveszek, ami értelmes, mindennel üzletelek, amit jónak vélek, és most tessék, nem megy a gamma, holott 2szer már végigtoltam, igaz, nem ilyen alapossággal.
Ha valaki tud megoldást, segítsen! Akár, ha szerkeszteni kéne a mentés fejlécét, vagy bármit, nagyon megköszönném! -
Hunork
veterán
Hali!
Csak egy rövid kérdés:az idegen puska is nálam már, ezt valaki tudja javítani? És ha elfogy a lőszer, több nem is lesz hozzá? (nem emlékszem pontosan a korábbi végigjátszásokból...egyiknél meg sem találtam...) -
Hunork
veterán
Üdv ismét!
Megint nekiálltam, és lehet, hogy elcsesztem. Segítség kellene.
Mr. Crowley a téma. Kulcsokat elvittem neki, és elindult, de nem követtem.
Kérdéseim:
0. minden kulcsot odaadtam neki, és mégis, akárhányszor utána hozzászólok, közli, hogy elloptam a jogos tulajdonát...
1. ha nem követem, akkor is tutira ott lesz valamikor a Constantine erődben? És ha igen, kb. mennyi idő múlva?
Ugyanis én közben elmentem oda, átverekedtem magam számos helyen, és nincs kedvem előlről kezdeni, mármint visszatölteni.
2. van valamilyen konzol parancs, hogy megtaláljam ezt a Crowley-t? (a player.moveto nem megy, valamilyen windows system blablát ír ki...)
3. vagy nincs már megoldás, mint visszatölt, és követem?Gyors válaszokat előre is köszönöm!!!
-
Hunork
veterán
válasz
zuzu000 #4805 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom majd még ma!
A rejtett hely is meg van (Rockopolis), találtam egy térképet. Sőt, elvileg még több hely is van, ezek legtöbbje térkép szélén van. Majd leellenőrzöm!(nem mindig mentem el a map széléig, ez tény)
Amúgy a teljes térképet itt leltem meg: f3 map -
Hunork
veterán
Üdv srácok!
A játék másodszorra is a legjobb, talán csak a Deus Ex (nálam ez a királyság!), STALKER az ellenfél. Megszereztem az Alien fegyvert is, hát brutális!
Elvileg minden Behemót kicsinálva.
Közel 100 óránál járok, a szintem 28.
Viszont megint lenne pár kérdésem:
1. Nem emlékszem, hogy hol van a rejtett pálya, elvileg a térképen DNY irányban van, de nem biztos, ha valaki körbeírná, honnan kell megtalálni, megköszönöm! (hidden, secret...stb keresésre sem találtam a neten, de tudom, hogy van)
2. Fawkes. Leparkoltam a srácot, mondván, hogy a keményebb csatákban majd magammal viszem, de eltűnt, nem lelem. Erre valami megoldás, hogy hol lehet, létezik?
3. Takoma parknál, a Behemót elintézésekor az egyik tisztnél találtam valami fegyvertár kulcsot, de gyors voltam, nem olvastam el, viszont a kulcstartón nincs semmilyen Takoma kulcs. Mit vettem fel, és mit nyit ki?
4. Végezetül: a kutyusomat elvittem Megatonba, és a házban hagytam, hogy el ne pusztuljon valamelyik csatában, de ő is eltűnt!! Mi lett vele, hol lehet??
Válaszokat előre is köszönöm szépen!
-
Hunork
veterán
válasz
Kareszovics #4758 üzenetére
Köszi! Tehát quicksave elfelejt, mintha nem lenne, és "sima" mentés. (bevallom, én a Doom 1 óta, már ha van, akkor quicksave...
)
Bár azért megoldhatták volna a Bethesdás srácok profilozást... -
Hunork
veterán
Üdv skacok!
Egy kihívás!
Fiam is rákattant, nagyon tetszik neki, főleg, hogy magyar...
Van valami megoldás arra, hogy ketten lehessen játszani ezzel a gammával? Valami építő jellegű ötlet, amivel két mentés lehetséges? Nagyon megköszönöm a javaslatokat, már ha egyáltalán megoldható!Info: A sima Fallout 3 van meg (nem GOTY), volt problémám ezer, EZ legalább működik!
Üdv!
-
Hunork
veterán
válasz
Kareszovics #4754 üzenetére
Köszönöm, ezt még nem olvastam...már nézem is!
-
Hunork
veterán
Üdv srácok!
Másodszor ugrok neki a minden idők egyik legjobb játékának, és remek minden, a T51b páncél simul rajtam...
DE!
Van egy ajtó a Nemzeti Gárda Raktárában. Ennek kinyitásához valami holokazettákat kell begyűjteni, erre már rájöttem fórumokat böngészve, de kell hozzá a Keller család. Nos, őket hol lehet megtalálni? Ezt nem vágom...
Segítséget előre is köszönöm! -
Hunork
veterán
válasz
axwel18 #4746 üzenetére
Szia!
Régebben szépen értekeztem erről, nekem sem ment az eredeti...viszont nem gond, szedd le a virágboltit, ott is keresd ezt a verziót: skullptura. És szintén tőle a hotfix-et, ami a hangokat javítja, mert abból sok a bug... A játék indításakor meg a törött exe adatait hagyd meg a VGA típusánál, ami konkrétan egy Nvidia Geforce 7900GS lesz. Aztán beállítsz mindent, de ne szaladjon el a ló, hogy ne akadjon ki a gamma. Az adatlapomon lévő konfiggal simán megy, bár egy-két fagyás egy-egy helyszínváltásnál előjön, ezért jó tanács: Quicksave, Quicksave, Quicksave...
-
Hunork
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #4706 üzenetére
Szia!
Hát, a korábbira sajna nem jó a megoldás...
Mindig azt írja a konzol, hogy reference required. Gyors és sima mentés betöltésénél egyaránt. Tehát a könyveket nem tudom átadni. Mindegy, inkább a sok kupakot sajnálom. Meg azt, hogy a játék végig a gépen volt, úgy kezdtem fél év után megint, éppen ezért nem értem...Ja, és a setgs paraméterrel kell kezdeni...
Azért közi a tanácsot, ha bármi eszedbe jut esetleg, szóljál!
Üdv! -
Hunork
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #4706 üzenetére
Szia!
Köszönöm, kipróbálom, de most a 87-es Menedéket tolom, onnan más csak a végén jövök ki...
Aztán irány a T51b!Jugglerr : Nem, mind új, és szám szerint már 26 nálam van, ráadásul a kólás küldetés előtt már 33 Kvantum van a zsákomban! Mint Télapó!
-
Hunork
veterán
Gyerekek!
Megint elkezdtem! Ez jó. Minden világos, a feeling rendben.
1. Viszont nem tudom miért, de a könyvtárban a csajnak nem tudom átadni a könyveket. Mindig megkérdezi, hogy hoztam-e könyveket, de a párbeszédben aztán nincs ott az opció, hogy át is adjam neki. Pedig segítettem neki, már a Fellegvárban is voltam, tehát jó arc vagyok.
Mi a probléma? Vagy csak elfelejtettem valamit? (közel 20 kilót cipelek magamnál...)
ha valaki tudja a megoldást, írja meg!2: Jól emlékszem, hogy ha Crowley összes kulcsa nálam van, akkor mehetek a speckó páncélért fel északnyugatra? Nem kell egyéb trükk? Ez most nem ugrik be...
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Hunork
veterán
válasz
Ryder62 #4688 üzenetére
Köszönöm a választ és a segítséget!
Bár az lett, amire azért gyanakodtam, csak olyan vagyok, aki egy Xonar hangkártyát nehezen szed ki a gépéből...Most, hogy alaplapival megy a gamma, semmi gond. Azért EZ röhej! Egy 7ezer forintos cuccot megvesz az ember, és megkeseríti a dolgát. Mindegy, megtartom tartaléknak, vagy eladom. Vagy a New Vegas után visszakúszik...
-
Hunork
veterán
Sziasztok!
Tudom, hogy ez a sima F3 topik, írtam is eleget ide...
, de most van egy hatalmas probléma...( a saját topikba is írtam, de az nagyon "üres")
A New Vegas eredetiben van meg, az Ultimate Edition. Steam-es verzió. A fiam játszik most vele, nagyon az elején van, és az alábbi pályán: Repconn Research Labs, mikor addig mászkál, míg egy ellenfélbe botlik (mutáns), akkor a játék kifagy, a hangfal zörögni kezd, majd a Steam felület bejön. Minden játékom megy, még az F3 is (avast kikapcsolva alatta), próbáltam mindenféle módon indítani, mindig a fenti történik.
Nem tudom, hogy hallottatok-e ilyen problémáról, ha igen, és van valami megoldás, légy szíves írjátok meg!Amúgy ezt írja nekem a hibajelentés, bár ez meg a steam dll-re hivatkozik...
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BEX
Alkalmazásnév: GameOverlayUI.exe
Alkalmazásverzió: 1.32.20.50
Alkalmazás időbélyegzője: 4f46a9bf
Hiba – modul neve: Steam.dll_unloaded
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 50072240
Kivétel – eltolás: 301c1400
Kivételkód: c0000005
Kivételadatok: 00000008
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 3dd0
További információk 2: 3dd049d56d962f3085ff223cedfed7db
További információk 3: e178
További információk 4: e17843472bce074427d1597c2bc219d9Egyet megpróbálok, bár nem szívesen teszem, ugyanis egy Asus Xonar hangkártya van a gépben, és megnézem, mit művel az alaplapival...hátha az segít, mert gyanús a zörgő hangfal...
Nagyon köszönöm előre is a segítséget!
Hunork
-
Hunork
veterán
válasz
Zolinho1026 #4684 üzenetére
Igen, lehet, innen próbáld meg: [link]
-
Hunork
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #4675 üzenetére
És szólna a Rock 'n' Roll!
6 literes Dodge-ok, Cadillac--ek dübörögnének...miért nincs időgépem???
-
Hunork
veterán
válasz
zalman90 #4636 üzenetére
Oké.
Íme a forgalmazó hivatalos válasza részemre, először a két linken lévő megoldásokat próbáld meg:PC termékeinknél információkat leginkább a viszonteladóinktól tudunk kapni azok működéséről a különböző konfigurációkon, mert olyan számú kombinációs lehetőség fordul elő, hogy így tudjuk a legjobb és legtöbb visszajelzést kapni.
Windows 7 és Windows 7 64 bit rendszereken visszajelzéseket 2 játékmagazintól (GameStar és PC GURU) is kaptunk, hiszen jelenleg is fut náluk 1-1 előfizetői akció a Fallout 3-mal. Tőlük az érkezett vissza, hogy 1-1 ügyfélnek akadtak problémái ezen operációs rendszereken való futtatással, de sikerült végül megoldani a játék elindítását és elhárítani az esetleges fagyásokat.
A megjelenése óta a Fallout 3-ból több ezer darabot értékesített cégünk jogelődje és mi is, és a ténylegesen el nem induló játékok száma minimális, alig 10-es nagyságrendű.
Nekem nem ment. Én a skullptura által készített patch+töréssel tudtam csak szóra bírni. Ezt, ismétlem, a forgalmazó sem sérelmezte, mivel megvettem az eredetit! Így szépen végig tudtam játszani, bár egy-egy fagyás azért így is előfordult.
Itt fontos, hogy mikor elindítod, akkor a VGA beállításnál NE változtasd meg a töréssel együtt "érkező" VGA típusát. Legalábbis nálam ez (is) segített.Remélem, tudtam segíteni, de ha van még kérdés, írjál nyugodtan.
-
Hunork
veterán
válasz
zalman90 #4633 üzenetére
Üdv!
Milyen Fallout3? Sima, vagy GOTY? (eredeti???) Milyen rendszeren? Win7 vagy XP?
Mert ezer a gond, nekem a sima volt, Win7-en, 64 bit, és röhejesen csak a crackelt állományokkal futott, ami ilyenkor teljesen legális, mivel birtokomban volt az eredeti. Erről a kiadóval is leveleztem, hosszasan próbálkoztunk mindenféle megoldással. Írjál nyugodtan, ha tudok, segítek, akár pü-ben is. -
Hunork
veterán
Egy tuti: Win 7 alatt vagy el sem indul, vagy fagyásokkal megy. Nekem utóbbi volt, de az eredeti játék a már említett töréssel működött. Ezt tudja a hazai forgalmazó is. Ők küldték amúgy a korábban leírt ötleteket is.
Magyarítás meg tényleg van, van házi készítés, és ha jól emlékszem a PC Dome online magazin oldaláról is le lehet szedni!
Összegezve: a Bethesda, bármekkora is király a játék, mert AZ, elmehet a vérveres pics@ba, amiért erre nem volt képes...persze mondják, hogy Win7 alá ott a New Vegas, de teljesen más...nem érzem azt a poszt apokaliptikus hangulatot, mint az F3-ban...de ez magánvélemény... -
Hunork
veterán
Szia!
Próbáld ezeket:
Aztán itt van a hivatalos válasz is, amit én kaptam:
„Bár eléggé összetett a probléma, kérem próbálja meg a következőket (amennyiben még nem tette volna meg).
- Telepítse az 1.7-es javítócsomagot
- Kapcsolja ki a háttérben futó programokat a játék futtatása előtt.
- Távolítson el minden lemezemulátor programot (pl. daemon tools, alcohol 120%, clone dvd).
- A programok eltávolítása után javasolt az SPTDinst (http://www.duplexsecure.com/en/downloads) program és egy ‘registry cleaner’ szoftver futtatása, hogy a programok törlése után megmaradt fájlokat és registry bejegyzéseket is eltávolítsa.
- Ha ezek közül egyik sem vezet sikerre próbálja meg a Daemon Tools Lite legújabb verzióját (http://www.daemon-tools.cc/eng/home). Ez furcsán hangozhat, de voltak esetek, amikor megoldotta a problémát.
A Deamon Tools telepítése után az ‘Preferences’ pontban az ‘Advanced’ fülön ikszelje be az összes op Tab, and check all options.
Amennyiben a játék indítása után a játék lefagy vagy kilép:
Sajnos itt sincs 100%-ig tökéletes megoldás, a probléma a többmagos processzorokkal van összefüggésben. A legtöbb esetben a játék konfigurációs fájljának szerkesztése megoldja a problémát:
A fájl a My Documents\My Games\Fallout3 könyvtárban található és a „fallout3.ini” vagy "Fallout_default.ini" nevet viseli. Nyissa meg a fájlt a Jegyzettömbbel és keresse meg (Control + F) a következő sort:
bUseThreadedAI=0
és írja át erre:
bUseThreadedAI=1
a sor alá pedig írja be a következőt:
iNumHWThreads=2
Mentse el a fájlt, és próbálja meg elindítani a játékot.
Amennyiben nem jár sikerrel az iNumHWThreads=2 sort javítsa erre iNumHWThreads=1
Nálam vegyesen oldódott meg:
1. eredeti játék fel
2. Skullptura által készített izébizé vel kicserélni az eredetit. A lényeg, hogy egy 7900GS VGA lesz felismerve a játék szerint. Nálam ez bevált.
3. fallout3.ini állomány szerkesztése, ahogyan fentebb írva vagyonÉs persze sok sikert!
-
Hunork
veterán
válasz
GypsFulvus2 #4587 üzenetére
Nagyon örülök neki!
Az időm szabja meg, hogy hogyan haladok...annyira jó lenne egy Fallout regény...már készült egy rakat játékból, erről viszont nem találtam egyet sem...ezért álltam neki, csak hát meló, család, nyelvtanulás...kevés az idő....de folytatom, ez tuti!!!! -
Hunork
veterán
Sziasztok!
Jó hírrel szolgálhatok: itt megtalálható egy kis próza a Fallout világáról Fallout - Első lépések, egy első rész, olvassátok el, legyetek szíves, értékeljétek, adhattok ötleteket, várok tanácsokat, és őszinte véleményeteket!
Köszönöm!Üdv:
Hunork -
Hunork
veterán
Üdv!
Ez egy elégedett hsz lesz, muszáj leírnom.
A Fallout 3 játékkal kapcsolatban tengernyi problémám volt, mint tudjátok, de a CNGHUNGARY, a játék magyarországi forgalmazója hihetetlen kedvességgel és szakértelemmel állt a problémám mellé, rengeteg tanáccsal, segítséggel. (még két hét után is küldtek angol nyelvű megoldási javaslatokat!)Ezúton szeretném nekik ezt megköszönni, és azt ígértem, hogy a megfelelő alkalmat megragadom a létező összes fórumon, hogy a hozzáállásukat ilyen formában méltassam!
Külön hab a tortán, hogy a rengeteg email kapcsolatnak köszönhetően, és a mindkét részről teljesen korrekt és kulturált párbeszédnek is köszönhetően ma átvehettem a forgalmazó egyik ajándékpéldányát a Fallout New Vegas Ultimate Edition-t.
Na, kérem, EZ az ügyfélszolgálat, EZ az, ami a vevő és eladó viszonyának tökéletes példázata! Ezer hála és köszönet!!!
És amint lesz elegendő időm, és hozzá energiám, elkészítek majd egy Fallout Univerzum cikket, hasonlóan a TRON Univerzum írásomhoz!
-
Hunork
veterán
válasz
Keeperv85 #4564 üzenetére
Oksa, értelek. Viszont!
Biztos olvastad a kálváriámat. (ha nem, fentebb 100 hsz...) A supporttal történt egyeztetés után, és ennek okán leszedetem egy virágboltos sima verziót, és felraktam rá a 60MB-os magyar patch-et. Volilá! Működött. Minden felirat, párbeszéd rendben volt. Igaz, a hosszú ékezetes betűk, ha jól tudom az ő és ű nem látszódtak.
Ezt csak azért mondom, mert személyes tapasztalat. -
Hunork
veterán
válasz
Keeperv85 #4561 üzenetére
Pedig nem biztos, hogy warez téma...itt van a hivatalos magyar patch: pc dome f3 magyar patch
És ezt az Angol verzióra is rá lehet telepíteni, csak a fontos, hogy ne GOTY legyen.
Legalábbis információim szerint... -
Hunork
veterán
ez kész...
Apósom Zalában lakik, felvetettem, hogy lenne-e kedve egy mély-bunker építéséhez? Fémajtó, lakrész, konyha, raktár, fürdő, komplett szellőzőrendszerrel, némi fegyverkészlettel, és egy páncélruhával. Még aznap beszélt a feleségemmel, és javasolta a válást, mint lehetséges alternatívát a mérgezéssel szemben...Komolyan nem értem.
-
Hunork
veterán
válasz
Keeperv85 #4541 üzenetére
Nem, nem...
Én azt csináltam, hogy segítettem neki Vault 87-ben, utána jó pár mellékküldetésnél vagy csak szimpla barangolásnál velem volt. De kicsit uncsi lett, hogy zúzott mellettem, ezért leparkoltam a srácot...ilyenkor automatikusan egy idő után a Múzeumba csattog a pára és vár ránk. Volt, hogy aztán megint magammal vittem, és akkor jött is. csak most, az utolsó küldetés esetén nem.
De nem baj, a hatalmas mikrobi így is elintézett mindenkit szinte, és én meg háromféleképpen be is fejeztem ma.
Úgy érzem magam, mikor véget ért a 24 utolsó évada, és Jack elkolbászolt a messzeségbe.
Üresség.
Csend. -
Hunork
veterán
Egy kis help kéne skacok:most jutottam el odáig, hogy irány Citadella, és az utolsó lépések. Előtte azonban fel akarom venni Fawkes-t, aki a Történeti Múzeumban dekkolt idáig. Viszont akárhogyan is noszogatom, hogy menjünk innen, folyton az előcsarnokban járkál körbe-körbe. Tököm ki van vele, már ott vagyok, hogy kirúgom. Van erre valami megoldás, vagy ez is egy bug?
-
Hunork
veterán
Nálam az eredeti F3, de a DLC nélküli úgy megy, hogy a két exe két külön helyről származik. Most pontosan nem emlékszem, de nálam úgy megy most elfogadható fagyás-számmal, amelyiknél a játék Options menüjében a 7900GS szerepel...Ha küldesz email címet, akkor elküldöm neked átnevezve, próbáld meg azokkal. De nem a GOTY-hoz, ez fontos!
-
Hunork
veterán
válasz
Keeperv85 #4530 üzenetére
Igen, közben olvastam róla, viszont a linkelt cikkben már nem elérhetők a videók...Ez 1értelműen bug.
Viszont kinti bejutás már nem annyira, mert ahogy több angol oldalt is elolvastam, ez egy direkt "megoldás", mivel irdatlan a radioaktív sugárzás, hiába a sugárvédő öltözet. Pl: [link]Én több bugot nem találtam, nekem életem egyik meghatározó játéka. Azaz: most lazán lépjünk túl a többhetes szenvedésektől, ami a játék elindításakor, majd utána percenként/ötpercenként kergetett őrületbe...
A játék okán megnéztem a The Road című filmet, aki nem látta, annak nagyon ajánlom. Minden Fallout fanatikusnak látnia kell. Remek történet és látványvilág, kiváló színészek! Kötelező darab!
-
Hunork
veterán
válasz
westcoastog #4527 üzenetére
Na, kész vagyok.
Szerintem a PC játéktörténelem legmasszívabb játékát alkották meg a vezetésével! (És így ki fogja felügyelni a Fallout 4-et??? )
Remek munkát hagyott maga után, soha nem lesz elfelejtve!
Nyugodjék békében! -
Hunork
veterán
válasz
GypsFulvus2 #4522 üzenetére
Ok, most már értem és leesett, pedig művelt fickó vagyok, elhiheted.
És így teljes mértékben egyetértek, nem szándékos volt, ha ez így utólag még mentségemre hozható, csak annyira bele vagyok b&z&lva a gammába, hogy nálam így jött ki, főleg annyi és annyi kínlódás után. De mivel a végére járok lassan az alapjátéknak, így nem fogok többet nagyon irkálni, max egy örömtáncot (vagy siralomtáncot?) lejtek a végén, és segítek, ha elakad valaki valahol.
(amúgy ebből is látszik, hogy ez az egy játékos topik van, ahol napi szinten benézek...)
És elnézést, ha zavart okoztam és poéngyilkos módjára toltam be pár hsz-t.
-
Hunork
veterán
válasz
GypsFulvus2 #4520 üzenetére
Kábé egy hónapja mennek itt a küldetések és a sztori elemzése, és én ebből kimaradtam, mert jó sokáig el sem indult, vagy szétfagyott a program. Nekem DLC nincs, tehát sok mindent le sem tudnék lőni, max a talonosokat.
De minek a topik, ha nem beszéljük meg a játékot, és nem kérdezünk, ha elakadunk?
De kérésednek megfelelően nem lövök le több poént, bár előttem már megtették igen sokan.És. szövegszerkesztés? Mire célzol?
-
Hunork
veterán
válasz
Pitterix #4518 üzenetére
Igen, az. Szerintem remek váltás volt a kapszulás álom. Minden ízlés kérdése...viszont én nem csináltam meg a feladatait, hanem inkább nyomtam egy kis mjuzikát, aztán csak néztem, hogy kiirtják az álomvárost, és zsupsz, be a virtuális ajtón.
Jelentés: tegnap megcsináltam az Oázis maradékát, az összes barlangot, mivel most találtam meg a kulcsot. Hogy a rákba nem vettem észre korábban?
Most majd bejárom az összes területet újra, képességeim eget verőek, amit tudok, még megteszek, szintet lépkedek, aztán megnézzük, mi is lesz a vége. Ja, és Takomában is találtam egy behemótot, imádom kicsinálni ezeket, mindig telepakolom magam utána...
-
Hunork
veterán
Háát, igen, én is először azt gondoltam, hogy egy nagy bug, vagy csak így óv a Bethesda, hogy mikor kilépnék, ne hulljak mán össze holtan a nagy rádiusztól...
Igen, igen, tudom, nem mindegy, mit és mennyire fejleszt az ember, bár hihetetlen sok ajtó kitárul már előttem, mivel maxra vittem a tudományt és a zártörést. Mindegy, még oltom az ellent, már ahol találok, kezd üres lenni a térkép...
Már csak apróságok vannak hátra, könyvek, kották, meg egyéb bigyók, nem hiszem, hogy sok kedvem lesz ezeket tovább keresni. Talán a hisztis csajnak viszek pár dolgot, hogy csináljon mán nekem nukás pitét, azt még megnézem, aztán irány a Fellegvár, és a the end.
Szomorkodni fogok picit... -
Hunork
veterán
Hahó!
Senki sehol?
Miért?
Itt van a Vault 87 benti kijáratáról a kép, és ha bemegyek, akkor lehuppanok a labor folyosókra. Érdekes még a képernyő jobb felső sarkában a gallyas farészlet is...
EZ van másnál is? Kipróbálta valaki?És a kulcsos kérdéseim? Hamarosan befejezem, mert jön a New Vegas Ultimate Edition, az már fixen Win 7 barát.
-
Hunork
veterán
válasz
GypsFulvus2 #4503 üzenetére
Lesz még durvább is, jönnek majd a hatalmas mikrobik, meg fenevadak, és a sok rohadt páncélos testű rákmutánsok...én nagyon kész vagyok, utolsó küldetés függőben, mert szétvet az ideg egyes zárt ajtók miatt, de a lényeg, hogy a Constantine kész van, minden ajtó, minden terem, olyan faszán nézek ki az egyedi páncélban, mint Mónika a málnásban...meg még akarok XP-ket gyűjtögetni, érdekel a 24. szint...Aztán utolsó küldi befejez és fejem a falba ver
, utána New Vegas, meg egy jó kis cikk. Ez a tervem...vává.
-
Hunork
veterán
Gyerekek, erre senki sem?
-
Hunork
veterán
Hali skacok!
Hohó, apám, letolom a gatyám!
Kérem szépen, én csak visszamentem a Vault 87-be, mert izgatott, hogy mi a rákért nem lehet kintről bemenni. Ugyebár ottan vannak a szuper-mutánsok, meg egy valag radioaktivitás, 3 mp és kész vagyunk, akármilyen öltözetben, meg Rad-X-el felvértezve, de kampec. Szóval, visszakúsztam, mint Jack Bauer a dzsungelben kokógyártók után kutatva, és döbbenetes élményben lett részem. Megtaláltam a be-kijáratot, kinyitottam a fémkaput, és egy nagy fehér folt fogadott.Mikor kimentem, akkor pár másodperc múlva "lezuhantam" a kutatási szintre az egyik folyosóra. WTF! Nem lehet kimenni, mert nincs ott semmi!
Olyan volt, mintha noclippel hasítottam volna.
Kérdésem, kérésem:1. Valakinek lenne kedve ezt kipróbálni és megnézni? Csak a próba kedvéért, hogy minden esetben ez a helyzet, vagy csak nálam. Ha lesz időm, akkor még ma fellökök egy-két képet, hogy miről is van szó.
2. Az Ócskavas telepen a kalyiba kulcsát hol találom meg? Már szétrobbantottam ott mindent, átkutattam mindenkit, a kiváltakat is. És: még azon is filózok, hogy az eldőlt darura tán' fel kéne valahogy mászni, és a nagy épületbe onnan bejutni???96 óránál tartok, még egy őrült srácot (Spanglit) is elkísértem a nagyvárosba, tiszta pozitív vagyok, mindenki hálálkodik, az állatok már nem támadnak meg (igaz, a kisebbek), és már olyan vagyok, mint nagyfülű Smith, van kutyim is. (bár néha zavaró a tűzharcban, nehogy meghaljon a pára, ezért folyton le kell parkoltatnom...)
bLaCkDoGoNe: köszi, már rájöttem én is, hogy bukta az a figura, pedig nem lett volna semmi visszamenni a Hollókőbe...
-
Hunork
veterán
Wáwá...már csak 4 üveg Nuka kell, és az is meg lesz...besírok, olyan lassan gyűlnek össze...
Viszont egy alap kérdés: a Hollókőbe utólag már nem lehet bejutni? (merthogy ottan van egy bólogató kisjancsi...)
86 óra az állás, és még mindig van van 30 felfedezésre váró hely.
A nemzeti gárda raktárában alul,, miután már bent vagyok a raktárban és a skulókkal felszerelkeztem, van egy ajtó, és kell nekem jelszó. No, azt honnan és hogyan szerzem meg? Lehet, elsiklottam felette, de nem jövök rá! -
Hunork
veterán
Skacok!
Erre valaki valamit tud mondani? [link]
Ha már nem fagy széjjel mostanában, akkor minden infót begyűjtök...És nagyon goromba lennék az első mutánssal, ha a Nukás küldit elcsesztem...
-
Hunork
veterán
Nah, kimaradt: 69 óra 4 perc a jelenlegi tempóm!
Ennyi fagyás és idegbaj után nem semmi... amúgy ha valaki tud olyan küldetést esetleg, ami nincs közhírré téve, az bátran ossza meg!Jaj, még egy: Nuka kólás küldinél a csajnak odaadtam 14 üveget, ezek most akkor elvesztek, és a 30 üveg újból él, vagy ha szedek még 16 üveget, akkor teljesítve a feladat? Tiszta frászban vagyok, ezt a 14-et is kínok közt szedtem össze...
-
Hunork
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #4454 üzenetére
Hálás köszönet, közben rájöttem ám, újfent toltam pár órát.
Viszont azért utánajártam, a fejvadász hentelésnél Ted-t meggyőztem, Dave és Dukov likvidál, az öreg toronylakóval meg üzletet kötöttem, de a lényeg, hogy a ronda ghoul is kivégezve végezte, kellettek a kulcsok, mert anélkül nem lehet bemenni a föld alatti ajtón a Constantine-ba. Viszont az öreg egy retek, de nagyon, mert a küldetés végén nem adja oda a maradék 200 kupakot, biztos, ami biztos alapon kicsináltam őt is, már hogy megmutassam ki a főnök, úgyhogy ez egy le nem zárt küldetés lesz mindvégig. állítólag egy hiba, ezt írták angol oldalakon...
Ja, a Vault 101 is kész, bár biztos lett volna más út, de én csak kifingattam a Vigyázót, erre közölték, hogy most már örökre távozzak onnan.
Na, ma nekiesek a Constantine-nak, az ajtón beléptem, de már majd elaludtam az egérrel a kezemben.
Ja, és már 120 felfedezett helyem van, tiszta királyság a játék, és csak 2szer fagyott ki egész éjjel! Hujéééé! -
Hunork
veterán
Na, kérem, a Nuka Kólás sztori megy, viszont egy rakatot már elhasználtam, ne kérdezzétek miért...
, így szerintem ez lesz a leghosszabb feladatom...
Más: A Bumm a fejbe küldinél az rendben van, hogy felkutatni és likvidálni az egyéneket, viszont
1. Ted hol a rákban van? okés, hogy Rivet City, de ott hol találom, már kétszer bebarangoltam, lassan leszédülök a székről...
2. Allistair-t nem lehet rávenni? Ha kinyírom, akkor nem esik nekem az egész őrség? (bár akkor viszem magammal Fawkes-t, majd besegít a mutika)
Újabb megoldandó: van egy speciális küldi, visza a 101-be, a neve valami Trouble on the Homefront. Ezt hogy? Ott kell császkálnom a Vault körül? Úgy jön a rádiójel? Vagy mifene?
-
Hunork
veterán
válasz
Ryder62 #4434 üzenetére
De bizony!
Cserébe nincs nyaralóm és/vagy autóm és/vagy családi házam...Alkalmazkodom az élethez, pont annyit dolgozok, amennyire javadalmaznak. ha éjszakás vagyok, akkor 4 órát gammázok...
Hála a cnghungary support-nak, ezt nem elégszer hangsúlyozom, tudom, de megérdemlik!!!
Most amúgy már rajta vagyok a szeren, keresem a Constantine küldi kiadóját, angolul megtaláltam, közben meg a Nuka Cola küldiben vagyok, de a rohadt gyárban nem találom a szállítási jegyzéket, fogom, és felrobbantom az egészet.Térkép alakul, lesz ez 100 óra, az tuti!
-
Hunork
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #4430 üzenetére
Hohó, tévedtem, annyira beleéltem magam a gammába.
Szóval, ma a melóhelyemen 2 óra zúzás, 12 új hely felfedezése, gigászi csaták, megyek, mint atom. (imádom a melóhelyem...)
A csaj neve Constantine. Vagy nem csaj. A hely neve Fort Constantine. Északon van, nyugatra. Angolul már találtam infót, majd otthon kivesézem, de ha valaki tud magyarul is, azt nagyon megköszönném. -
Hunork
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #4427 üzenetére
Huh, most nem otthon leledzem, de egy robocop-os intézmény mellett egy házban van egy ajtó, jó piros betűkkel megtiltva, hogy bemenjek, és valamilyen csaj neve, most úgy emlékszem Catherine. De ez nem biztos, már elbizonytalanodtam...
A lényeg, hogy most szisztematikusan járom be a terepet, kizárólag nappal, és fogalmam sincs, hogy milyen helyeken kaphatok küldetéseket, melyekkel akár feljebb is "szintezhetem" magamat. Gondolom, ez a csajszi lehet az egyik. A könyveket rendszeresen viszem a könyvtáros bigének, meg a cseresznyebombákat a gengszternek, közben kottákat vadászok a hegedűs néninek. De ezek un. ismétlődő feladatok, nem kihívások. A harcok annál inkább, folton zúznom kell.
De majd megnézem, és mondom a csaj és a pontos hely nevét! -
Hunork
veterán
Nofene, tehát, mikor már a főszálon túl vagyok, akkor a ki nem nyitott ajtók berobbanthatók? Rakétavetővel megküldöm és omlik széjjel?
Vagy csak a moddolás a feltétele? (őszinte leszek, én nem merek semmit változtatni a gamén, örülök, hogy most szépen megy nappal, bár így is van pár fagyás, de ez a 2 óra alatt egy még belefér.)
Fawkes (szuper-mutáns) csak az utolsó küldetés előtt csatlakozik, már ha rendik voltunk vele, és életben hagytuk, ti. ő az, aki a FEV virológiát átadományozza nekünk. Innentől mehetünk együtt s, vagy csak alkalmanként, de ki is rúghatjuk, viszont néha jól jön, mikor a pusztában egy rakat skorpesz támad ránk, és nem akarjuk pazarolnia skulót.
A felsorolt küldikkel nincs tapasztalat senkinek? Catherine?
-
Hunork
veterán
Üdv skacok!
Na, kérem, régen nem írtam tovább a Saga folytatását...
Úgyhogy ez hosszú lesz...
Meg volt az oka: nem akartam elkiabálni semmit. 3 napig teszteltem, igyekeztem, és közben beremegett a seggem, hogy mi lesz...Röviden a helyzet:
1. Minden elismerés és dicséret illeti a cnghungary supportot. Mindenben partnerek voltak, és még a jogi oldalról is tisztáztuk a dolgokat. Nem ráztak le, hanem leveleztünk, segíteni próbáltak, válaszoltak, és még egy meglepetéssel is kedveskednek a sok megpróbáltatásért cserébe. Taps és hatalmas UP nekik a részemről!
2. A játék most így néz ki: F3 angol nyelven telepít, magyar patch, utána 1.7 patch. Ini állomány megszerkesztése a kétmagos procikhoz. FalloutPrefs.ini megszerkesztése, melynél a VGA felismerésének az eredménye: 7900GS. Ez alapvetés!! Játék indítása után a konzolban cache ürítés.
Ja, és semmi moddolás.
3. A nagy felfedezés akkor jött, mikor számba vettem a fagyásokat.Kérem szépen, 90%-ban éjszaka fagyott ki. Mármint a játékban éjszaka...
Jelenlegi helyzet:kínos ügyelés arra, hogy a küldetések, meg amúgy minden nappal játszódjon. Ez kicsit gáz, ugyanis az igazi F3 hangulat, az éjszakai feeleing nincs. EZ hiányzik!
Továbbá: Fawkes cimbora ugye már velem írtja az ellent, ha viszem magammal, most leparkoltam a Történeti Múzeumnál, ugyanis, ha vele kúszok, akkor is szokott fagyni. Ha majd rázós helyre megyek, vissza ugrok, aztán vele hajtok tovább, amúgy tolom single.4. Így a mostani helyzet a következő: negyvenvalahány óránál adtam fel, de mivel nem vagyok egy feladós orca, ezért most már közel hatvan óránál járok. A szintem: 20.
Minden küldetés, ami a főszálon van, teljesítve, kivéve az utolsó végét. Mert nem akarom befejezni, sok a bejáratlan terület! Ja, mellékküldetések is készen vannak, még azt a csoffadt hegedűt is megtaláltam. Szívós egy küldi volt...
5. De hogy legyenek kérdéseim is.
Azokon a helyeken, ahol a zárakba beletörtem a csatot, és elcsesztem a szerkezetet, azokhoz hol találni meg a kulcsokat? Az adott helyen??? Eldugva valahol vagy valakinek a hullájában??? Több helyszínt is átkutattam, de semmi eredmény, ha valaki tud, ebben segítsen!
Osztán: Az Oázisban mit lehetett volna tenni amúgy? Mert a Beszélő Fát kicsináltam, ti. a fával való kommunikációm során is mindig kifagyott.
Lehet, azt hitte, hogy egy favágó a való életben a szakmám. Mindegy, a skacok ott kicsinálva, csak érdekel, hogy mi lett volna a másik megoldás??
És még: Catherine küldetéshez hol kell hozzáférni?? Helyszínt felfedeztem, van is valami kellékem hozzá, de az ajtó zárva, fogalmam sincs, hova kell másznom, hogy a küldit megkapjam??? (angolul se találtam róla sok infót...)
Tovább: 20. szint után nem kéne a Pipboy-on az összes helyszínnek rajta lenni? Mármint azoknak is, melyeket még nem jártam be? Mintha valahol olvastam volna ezt...
Ezennel várom a kérdésekre a választ, remélem ma este és holnap este még 8 órát bele tudok tenni, legalábbis ez a terv. Úgyhogy az F3 világa tombol, huje heje haj!
-
Hunork
veterán
Nem lesz hozzá fix. Ez a fix.
New Vegas. Win7-re optimalizált. Februárban jön egy méretes kiadás, az összes DLC-vel. Kérdés, mennyiért, vagy a DLC-k külön mennyiért.(amúgy vicces, de nekem pont Megatonban nem fagyott ki soha, ezért van, hogy ahány gép, annyi bug és fagyás...)
Bár lehet, nem ide tartozik, van New Vegas topik, de megkérdem: ha dobozos a Vegas, akkor lehet-e a Steam-ről venni DLC-t, vagy csak a Steam-es verzióhoz? Ha valaki tudja, kérem írjon! (csak mert ott szoktak lenni megérős eksönök)
-
Hunork
veterán
válasz
fiATHaLON #4371 üzenetére
Hajaj, mindent kipróbáltam, nem olvastad az egész regényt!
Ini fájl, d3d9.dll, intro kilövése, game cache ürítése (ezt a konzolból), ini fájl további szerkesztése (itt van egy sor, ahol ki lehet kapcsolni a head-et, hát valami állati, hogy olyankor az emberek és szörnyek fej nélkül rohangálnak!!), ilyen mód, olyan kompatibilitási mód, unofficial patch, exe-k utólagos beszerzése...blabla. Mindent.
Tény: van, hogy megy, van hogy nem, ezt más fórumok is megerősítik, nincs egyetlen recept. De ami végképp nincs, az egy kiadó által generált, szavatolt, tesztelt Win7 patch. EZ, ami elvárható lenne egy ekkora cégtől. Neked szerencséd van, nem tudom, de nálam még el sem indul matatás nélkül az eredeti játék! (értsd: exe csere nélkül!) Ezt untam meg, az állandó kísérletezést, meg az egyre sűrűbb random fagyásokat, úgy, hogy koözben a fiam vígan tolja a BF3-at multiban, meg én is a Crysis 2-t. (Amúgy Doom 1 -el és DXBall-al kezdtem...azok mennek most is...)
-
Hunork
veterán
válasz
Ryder62 #4368 üzenetére
Na, ez jól hangzik, már fordítom magamban az oldalt, hogy mi is ez valójában! Láttam, írtál pü-t, ment is pü, hamarosan vigyor lesz orcámon, így jár, aki bátran és hősiesen küzd!
A többit majd a saját blog-ban közzéteszem, ha már végleges! És éljenek a rockerek! (Judas Priest főleg!)
(azért rímelt, nem?!) -
Hunork
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #4360 üzenetére
Hát már annak is utána olvastam...
mert egy konzolvásárláson gondolkodok a fiam szülinapjára, és talán egy konzol-verzióval a sima Fallout 3-at talán kijátszom... Közben meg olvastam, hogy konzolon a New Vegas száll el...Hát nem is értem, kicsit tanácstalan vagyok, annyi "neves" játékfejlesztő cég volt már a piacon, miért pont eme remekművek alkotói csinálnak pocsék optimalizációt? A Rage-ről ne is beszéljünk, micsoda forradalmi hangulat volt az AMD tulajoknak...
(azt megúsztam, NV karim van)
Mindegy, most gyúrom az agyamat a felejtésre (rohadt nehéz), de így meg sem próbálom megvenni a GOTY kiadást sem, egy fillért nem áldozok rá. A New Vegas is csak akkor, ha próba után működik. És akkor megrendelem. (azért, mikor olvasgatok a torrentről és a BSA-ról, hát a sztorim elkélne egy tanmesének, és biztos, nem vagyok egyedül, csak sokan még arra is lusták, hogy utánajárjanak dolgoknak. Én megtettem, nem jártam sikerrel, innentől a játék elfelejtve...a polcomon fog porosodni...de azért megsiratom...
)
PeL: próbáld ki, nem veszíthetsz sokat, már ha meg van a játék. Ha 32 bites a rendszered, akkor nagyobb az esély...meg melyik verzió, ha magyar, az érdekes lesz, de ha sikerül, kérlek, írd meg, hogy milyen játék, milyen rendszeren és hogyan? Plíz!
-
Hunork
veterán
válasz
GypsFulvus2 #4357 üzenetére
Igen, minden linkelt fájl rajta van a lemezen, külön is feltettem őket, a nem hivatalos patch is felment.
A röhej, hogy a két exe kicserélése nélkül el sem indul!!! Megnéztem jó pár videót, eltávolítottam az intro-t, az sem segített.
De már nem akarok erről többet beszélni sem, már letöröltem, 4 szer telepítettem újra, reménykedve a megoldásban, melyek a neten fellelhetőek. De semmi. Teszek egy próbát a New Vegas-al, és ha fut, akkor megrendelem majd a DLC-s verziót, elvileg februárban adják ki.
De köszönöm a segítséget, és igen, a másfél órás fagyásban benne lennék én is, de ez az időnként 1 perces kilépések elvették a kedvemet. A szerencse, hogy magát a Vegas-t nem a Bethesda programozta, úgyhogy van remény...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest