- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
#65313280 #5104 üzenetére
Nekem win7 alatt nem megy. Pontosabban vannak a játékban bizonyos "elátkozott helyek" ahol mindig lefagy. Xp alatt anno simán végigtoltam. Szóval érdekelne, hogy milyen ini változtatásokat csináltál, azokat amelyeket Hunork leírt. Illetve egyik korábbi hsz-edben említettél valamilyen codecet, az melyik lenne?
-
Hunork
veterán
válasz
#65313280 #5102 üzenetére
Majd utána nézek még ennek. Elvileg bírnia kéne. Akkor neked laptop van? Már az M jelű VGA miatt kérdem...Nekem 2 gép van, Win7 alatt semmi gond nem volt. Ott csak a kompatibilitást kellett átállítani. És röhejesen, Vista beállítással ment. Az ini fájl-ban csak ezt kell módosítani:
bUseThreadedAI=0
change it to:
bUseThreadedAI=1
Add another line after it and insert:
iNumHWThreads=2
This will limit the game to 2 cores and prevent the engine bug from causing the game to freeze.
*If the game still crashes write this iNumHWThreads=1De majd gondolkodom...
-
Hunork
veterán
válasz
#65313280 #5098 üzenetére
Nem létezik
Nyilván egy teljes uninstall után kell a linken szereplő dolgokat megtenni! Magyarán kitörölni minden nyomot a gépről, gép restart, utána jöhetnek a lépések. Nem emlékszem: lemezes verzió, vagy Steam-es? (gondolom eredeti...) Egy tuti: nekem W8 és 64 bites, még nem volt játék, ami így vagy úgy, de ne ment volna! -
Hunork
veterán
válasz
#65313280 #5093 üzenetére
VAN megoldás!!!
Én is W8 alatt tolom most már végre a GOTY kiadást, íme a link, figyelmesen olvasd végig, és mindenhol állíts be mindent!!! F3 working windows 8
Majd jelezd, hogy sikerült-e!!UI: miután megcsináltam, még 1szer sem fagyott ki!!!
-
PeL
addikt
válasz
#65313280 #5093 üzenetére
Szerintem kár a játékot hibáztatni, akkor mikor fejlesztették még nem létezett sem Win8 sem Win7 bár utóbbi rendszeren elfut. Mondjuk nem tudom mennyiből tartana egy kompatibilitási patchet készíteni hozzá a Bethesda-nak, láthatóan nem érdekli már őket hogy mennyien kínlódnak ezzel a problémával. Szerintem tegyél fel régebbi oprendszert is egy külön HDD-re az ilyen problémák kiküszöbölésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest