Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz bLaCkDoGoNe #4107 üzenetére

Nem hagytam volna ki, csak 2 ok miatt nem jatszodtam vegig : 1.a jatekot a magyar szoveggel, azaz a honositassal toltam, es ennel hianyzik, igy egyelore untam, mert fel akartam fedezni meg par helyet ahova meg nem jutottam el, pl arra a helyre, ahol a levagott ujjakert fizetnek, vagy fulekert, attol fuggoen hogy jo vagy gonosz vagy-e.
    2.Ujratettem a windowsot egy masik meghajtora es epp a tegnapelott probaltam elinditani a jatekot de ugy latszik emiatt nem indult el, igy leszedtem a telepitest.
    Amugy legeloszor az idegen urhajos reszt jatszodtam vegig, sikerult osszeszednem 404 (feher energiacella) loszert ahhoz a nagyon utos idegen fegyverhez - mostmar kapasbol nem emlekszem hogy melyikhez is jart...vajon a kapitany pisztolyahoz ? fene tudja. Mert vannak mas idegen fegyverek is, azokhoz mintha mas loszer/energia jarna.Van pisztoly es puska valtozat is.
    Amugy az idegen cuccal en is 1 lovesbol porlasztok mar el egy halalkarmot, az esetek 75%-ban.Mar nem emlekszem hanyas szintu a hosom, hoppa, es most jut eszembe, hogy vegigtoltam az a kiegeszitot is, amelyben az ercrudakat gyujthetjuk ossze utos vertezetert es fegyverert.Csak epp a rudak gyujtogeteset untam meg,mert ott sokszor kifagyott a jatek.
    Ti melyik kisegito karaktert szeretitek a jatekban ? En amugy 2-t talaltam meg, a csillaglovagot + a kutyat.A kutya marhara idegesit, az az igazsag, neha jo, de szamomra nem jon be.Sokfele fegyvert adtam a Csillaglovagnak, de a legjobban azzal tud kuzdeni amit az idegen hajo regisegraktaraban tudunk egy pancelszekrenybol kiszedni.Valamifele feltapolt plazmapisztoly, nem lo tul gyorsan, de a lovag a leghatekonyabb vele a tapasztalataim alapjan.
    Amugy nektek mely fegyverek voltak a kedvenceitek ?
    Majd sort keritek a 4-ik kiegeszitore is ha azt tartjatok a legjobbnak.

Új hozzászólás Aktív témák