Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GypsFulvus2
őstag
Ritmusosnak látszik a szaggatás, nem olyan, mint amikor a VGA teljesítménye kevés. Ha a szokásos köröket végigjártad (legújabb driverek, DX verzió) akkor nincs sok ötletem. Illetve egy kósza ötlet van csak: ehhez hasonló szaggatást akkor tapasztaltam egyszer (a Gothic3-ban) amikor memóriaproblémák voltak, egy idő után valamiért "betelt" a memória, vagy legalábbis úgy tűnt, mert folymatosan a lapozófile-t akarta használni a proci. Az az érzésem, mintha itt is valami hasonló probléma lenne.
Illetve egy dolgot még kipróbálhatsz, a VSinc ki-be kapcsolását, néha az is okozhat gondot. -
GypsFulvus2
őstag
Fura. Nálam a tiednél sokkal gyengébb konfiggal nem szaggat. Még tán a videokártyád tűnik a leggyengébb pontnak de az is erősebb, mint az én 8800 GTS-em.
Angliából rendelt GOTY-val játszom, és jelentéktelen bug-okon (rángatózó hullák) kívül mással még nem találkoztam. Illetve egyszer kilépéskor lefagyott a gép és újraindításra volt szükség. Játék közben még nem fagyott. Igaz, még az elején járok, nemrég érkeztem Megatonba. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerencsére én semmi ilyennel nem találkoztam az Xbox-os verzióban. Nekem csak három hibába sikerült belefutnom: a beakadó, pörgő-forgó testrészek nagyon idegesítőek, egyszer eltűnt minden cuccom a Megaton-i házam szekrényéből illetve a Trouble on the Homefront küldetés indulásához szükséges rádióadást nem sikerült befognom, amíg vissza nem jöttem a Pitt-ből.
Ez a sok hiba eredeti játékkal jelentkezik vagy virágboltival?
-
Brutális eb
addikt
Szia nálam is van + random fagy is./bár elég keveset a végigjátsazás alatt kb 9 x)
Az akadás 1,1.5 óra játék után jelentkezik nálam(gondolom elfogy a memória)És nincs fent logitech cucc.
Ismét egy bug a goty-ban a kis lámpafény barlangban sem tudtam kinyittatni a a kaput a menedékbe.(Normál mentés erösen javalott itt is)
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Revolut
- További aktív témák...
- Uher UA-160 R
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- MunkaGÉP HP STUDIO / i7-6700hq /16gb ram / 256gb NvMe SSD / NVIDIA 4gb dedikált / Világitó Bill
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezáltal ajtó nyitás lehetősége és ezáltal a továbbjutás valahol elszáll a csillagok közé