Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grifid
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Most őszintén te tudod hogy mit írtál?
Az 1.7-es MAGYAR patch-et csak azok kapják meg akik rendelkeznek vagy a GOTY verzióval vagy pedig megvásárolták a lemezes DLC-ket, mert azoknak a telepítő lemezén található.
Ezért nincs hivatalos letöltési helye. -
gfefe
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Köszi holló a segítséget.
Feltettem az 1.7 patchet. Azonban így is ki ki lépdes a játék magától ahogy tetszik neki...
Friss os... Tiszta rendszer... és még is... tudom,h goy sokan panaszkodnak, hogy bugos a game, de bakker azért ez nagyon dúrva... 1 éve a netes crackelt verziót amikor végig toltam nem volt ilyen....

Most meg még is csak eredetivel tolom...Xblades: Kicsit félre értelmeztél akkor... engem hidegen hagynak a DLC-k... nekem az alapg émet kellene játszhatóvá tenni, de hogy egy év alatt nem jött ki olyan patch amivel az lenne nagy szégyen...
-
Xblades
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
És megnézted hogy amit beírtál arra mit adott be a kereső? Mert hogy te oda írtad hogy Hu attól még a Us és a Uk verziókat dobta be. A második link meg végkép nem magyar patch.
A honosított verziójú Dlc-hez ezek nem lesznek jók, csak az angol verziókhoz. De a magyar alap verzióval akkor lesznek problémák. Pl. 3.Dlc folytatás hiba
Új hozzászólás Aktív témák

- Google Pixel topik
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Programozás topic
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest