- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.s.j.goku
tag
Szintfelodó mód:
0-val behivod a consolt oda pedig be kell pötyögni
setgs iMaxCharacterLevel 52
ügyelni kell a kis és nagy betűkre.De max 52 lehet a szintlimit.
Teljesen fagyásmentes és működik.Egy gáz van csak vele mindig be kell irni mikor elkezdesz játszani én igy tapasztaltam,de nem gond mer kb 3 sec.
Én most léptem át a 20. szintet és minden tökéletesen működik.
Még lenne egy olyan észrevételem hogyha játék előtt mondjuk megnézek egy filmet és utána kezdek játszani akkor tuti fagyni fog,játékban kurzor megáll és csak kilépni tok,Ha ujra inditom a game-t akko is fagy utána.Viszont ha ujraindulok és ugy játszok akkor már jo.
Tettem fel patc-et,de mintha a valami bezavarna neki. BsPlayer-t használok,a progi tett fel kodecet,külön pack nincs fent.
Lehet azzal akad össze?????
Ha másnál is előfordul ez a jelenség és van megoldás irja már le plssssssss....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged