Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grifid
aktív tag
Nem vitatkozom én veled, de ha elolvasnád a támogatott országok listáját és megpróbálnád MAGYAR regisztrációval MAGYARORSZÁGRÓL letölteni akkor nem sikerülne, mivel NEKÜNK nem árulják. Be sem tudsz jelentkezni "hivatalos" magyar regisztrációról a GFWL-re illetve a marketplace-re. Ergó aki azt mondja hogy "hivatalosan" megvásárolta az is hazudik, és mivel hivatalos support sincs a részünkre igy csóközön.
Mint említettem majd ha lesz magyaroknak is HIVATALOS gfwl és 1.4.06-os patch (ami nem lesz, legfeljebb a következő ami tényleges hibajavítás lesz, ha lesz) akkor majd lehet "pampogni" és védeni a nemlétező jogokat. Hiszen minket az eredeti termék megvásárlóit kizártak a DLC letöltések hivatalos menetéből és még attól is elzárkóznak, hogy akár egy nyűves DVD kiadással hozzájuthassunk HIVATALOSAN.Akárki akármit mond az én véleményem az, hogy amit nem vehetek meg hivatalosan (pedig megvenném és képzeld pénzem is van rá nem vág földhöz az a 3K) és lexarnak minket akkor én is lexarom őket a "jogaikkal" együtt.
Részemről lezártam a témát!
Új hozzászólás Aktív témák

- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest