Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Grifid

aktív tag

válasz Bordoi #2319 üzenetére

Nem vitatkozom én veled, de ha elolvasnád a támogatott országok listáját és megpróbálnád MAGYAR regisztrációval MAGYARORSZÁGRÓL letölteni akkor nem sikerülne, mivel NEKÜNK nem árulják. Be sem tudsz jelentkezni "hivatalos" magyar regisztrációról a GFWL-re illetve a marketplace-re. Ergó aki azt mondja hogy "hivatalosan" megvásárolta az is hazudik, és mivel hivatalos support sincs a részünkre igy csóközön.
    Mint említettem majd ha lesz magyaroknak is HIVATALOS gfwl és 1.4.06-os patch (ami nem lesz, legfeljebb a következő ami tényleges hibajavítás lesz, ha lesz) akkor majd lehet "pampogni" és védeni a nemlétező jogokat. Hiszen minket az eredeti termék megvásárlóit kizártak a DLC letöltések hivatalos menetéből és még attól is elzárkóznak, hogy akár egy nyűves DVD kiadással hozzájuthassunk HIVATALOSAN.

Akárki akármit mond az én véleményem az, hogy amit nem vehetek meg hivatalosan (pedig megvenném és képzeld pénzem is van rá nem vág földhöz az a 3K) és lexarnak minket akkor én is lexarom őket a "jogaikkal" együtt.

Részemről lezártam a témát!

Új hozzászólás Aktív témák