- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
krizmo_ #20543 üzenetére
Egyébként meg hiába teszik lehetővé számodra a teljes körű keresést, ha sokan korlátozzák az adataik láthatóságát... a Facebooktól függetlenül nem találnál rá emberekre...
Igen, ezt én is tapasztaltam, ezért sem lehet a korábbiakban említett iwiw-hez hasonlítani. (Azt hiszem, iwiw-en nem volt ilyen adatkorlátozás, vagy ha igen, nem ennyire részletes és mindenre kiterjedő.) Ez egy más közösségi portál, más szabályokkal, amiket el kell fogadnunk és kész.
Én személy szerint semmi ingerlékenységet nem fedeztem fel a válaszodban, normális kérdésre normális választ kaptam.
-
törölt tag
válasz
krizmo_ #20543 üzenetére
Az ajánlás sokszor baromi idegesítő de néha nekem hasznos is volt, mikor régi iskolástársakat, vagy másik osztályba járó arcrólismerős embert akartam bejelölni. (tehát a nevét nem tudtam, de mikor kidobta , hogy xy-al közös ismerős lehet akkor beugrott ki ő) Na meg mondjuk általános iskolás tanárok ilyesmik akiket évtizedekkel
ezelőtt látott az ember valóban nevet változtattak stb. (férjezett stb) ilyenkor is hasznos az ajánlás. (ugye az arc miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Mobil flották
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest