- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
válasz krizmo_ #20543 üzenetére
Egyébként meg hiába teszik lehetővé számodra a teljes körű keresést, ha sokan korlátozzák az adataik láthatóságát... a Facebooktól függetlenül nem találnál rá emberekre...
Igen, ezt én is tapasztaltam, ezért sem lehet a korábbiakban említett iwiw-hez hasonlítani. (Azt hiszem, iwiw-en nem volt ilyen adatkorlátozás, vagy ha igen, nem ennyire részletes és mindenre kiterjedő.) Ez egy más közösségi portál, más szabályokkal, amiket el kell fogadnunk és kész.
Én személy szerint semmi ingerlékenységet nem fedeztem fel a válaszodban, normális kérdésre normális választ kaptam.
-
törölt tag
válasz krizmo_ #20543 üzenetére
Az ajánlás sokszor baromi idegesítő de néha nekem hasznos is volt, mikor régi iskolástársakat, vagy másik osztályba járó arcrólismerős embert akartam bejelölni. (tehát a nevét nem tudtam, de mikor kidobta , hogy xy-al közös ismerős lehet akkor beugrott ki ő) Na meg mondjuk általános iskolás tanárok ilyesmik akiket évtizedekkel
ezelőtt látott az ember valóban nevet változtattak stb. (férjezett stb) ilyenkor is hasznos az ajánlás. (ugye az arc miatt)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest