Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ferenc.

tag

válasz kispx #8678 üzenetére

Sziasztok! Nálam is eltűnt a chat feletti ticker/hírfolyam, látom másnál is, így akkor várni kell, majd megoldódik.

Viszont lenne nekem is egy kérdésem amit nem értek, és nagyon idegesít már rég óta. Ugye van a Rendezés lehetőség, és azon belül a "Legfontosabb hírek" és a "Legfrissebb események" opció. Na most én mindig a legfrissebb eseményekre teszem, hogy mindent lássak, s időrendben, de a facebook magától, időközönként mindig átrakja ezt a rendezési beállítást a legfontosabbra. S akkor megint át kell raknom a legfrissebb-re, ez nekem még nem is olyan nagy gáz, mert egyből látom ha nem jól van a Rendezés, tehát hogy a legfontosabbon van nem a legfrissebben(mivel magától átállította). De sok ismerősöm(főleg idősebbek), nem veszik észre, nem látják hol kell állítani, s hiába állítottam be nála a legfrissebbre, mivel magától visszarakja egy idő után a legfontosabbra, így csak lesnek, hogy miért van olyan kevés poszt.. Szóval hogy, hol lehet azt beállítani hogy jegyezze meg a Rendezés beállítást, és ne változtassa meg magától? Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés