Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok! Nálam is eltűnt a chat feletti ticker/hírfolyam, látom másnál is, így akkor várni kell, majd megoldódik.
Viszont lenne nekem is egy kérdésem amit nem értek, és nagyon idegesít már rég óta. Ugye van a Rendezés lehetőség, és azon belül a "Legfontosabb hírek" és a "Legfrissebb események" opció. Na most én mindig a legfrissebb eseményekre teszem, hogy mindent lássak, s időrendben, de a facebook magától, időközönként mindig átrakja ezt a rendezési beállítást a legfontosabbra. S akkor megint át kell raknom a legfrissebb-re, ez nekem még nem is olyan nagy gáz, mert egyből látom ha nem jól van a Rendezés, tehát hogy a legfontosabbon van nem a legfrissebben(mivel magától átállította). De sok ismerősöm(főleg idősebbek), nem veszik észre, nem látják hol kell állítani, s hiába állítottam be nála a legfrissebbre, mivel magától visszarakja egy idő után a legfontosabbra, így csak lesnek, hogy miért van olyan kevés poszt.. Szóval hogy, hol lehet azt beállítani hogy jegyezze meg a Rendezés beállítást, és ne változtassa meg magától? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_