Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Integra
üzenetére
én annak örültem volna ha a facebook kapna végre egy normális keresőt, amivel emberekre lehet rákeresni, mert ez ami van kb. egy kalap szart nem ér. alapvető funkciók nincsenek benne.. a sokat fikázott iwiw-en 100x könnyebb volt megtalálni bárkit, mert konkrét adatokra rá lehetett keresni. én azzal sem értek egyet hogy minden adat elrejthető.. akkor minek van fenn egy közösségi oldalon az, aki nem meri megosztani h mikor született vagy hol lakik? tucatjával látok üres profiloldalakat, ahol a neven kívül kívülálló számára semmi nem látszik, gyakorlatilag beazonosíthatatlan az ember (azt sem tudom eldönteni, hogy az ismerősöm e vagy csak egy névrokona)..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" 4K UHD IPS i9-11950H RTX A4000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Star LC-24 vagy ahhoz hasonló nyomtatót keresek alkatrésznek (LC-10)
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
krizmo_