Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Met: Metallica: M72 World Tour
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
ismerősnek segítettem regelni (idősebb korosztály), a pár alapadat után felöltöttem neki egy profilképet, de nem jelent meg, sem a kis négyzetben, sem a fényképek között. feltöltöttem még egyszer ugyanazt gondoltam először vmi hiba lehetett, de másodjára sem lett jó.
megnéztem mobilról (m.facebook.com-on) ott minden gond nélkül látszik a profilkép, és mindkét feltöltött kép a fényképek között. www.facebook.com-ról megnézve meg nem látszik. ez mi a ... ?
ráadásul beállítom hogy vmi ne jelenjen meg az idővonalán vagy csak ő lássa, ennek ellenére én mint az ismerőse is látom, aztán ha ráfrissítek már nem, majd megint ráfrissítek újra látom. szintén a mobilos face-ről megnézve hibátlanul jelenik meg akárhányszor frissítek.ez azért így 2012-ben elég ciki hogy nem lehet egy friss reget normálisan beállítani hogy úgy működjön ahogy kell, és még a kép is látsszon a www.-os verzióban.

ha vki találkozott már ilyennel és tudna segíteni hogy mit lehet ezzel kezdeni nagyon megköszönném.

u.i.: természetesen a PC-s böngésző cache, cookie törlés már megvolt, másik böngészővel is megnéztem, ugyanez a helyzet. vmi a face szervereivel lehet vagy nem tom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

krizmo_