Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Tiszteltem, Segítsetek pliz..
Elnézést ha nem szakspeciál messenger és fb kérdés de igen szorosan oda tartozik..
Elég kellemetlen a szitu... jó ismerőseimnél, ilyen indokolatlan féltékenységi roham apuci részéről téma fut, telefonba messengerbe bejutotott, fb-re is, pcről mindent olvas telón párhuzamosan.....nem ragzom..., Samsung A53 telón fut FB, és sima messenger. kétlépcsős autentikáció nem jáccik csaj user részéről, azt nem akarna sajna.., elegendő mindkét fiókban a jelszavakat megváltoztatni, és a fiókokhoz tartozó helyreállító, és értesítési címeket átfésülni (magamtól eddig jutok kb bocs), továbbá a telefonba való fizikai bejutást megakadályozni, fész andorid ájdi
, pinkód, újlenyomattal miegymás.. Mire kellene gondolnom még, mit és hol kellene még állítani biztonságba tenni ??? mi lenne a legtutibb megoldás (ne használjon fb-t és messengert tudom).., én nem használok FB-t se Messengert sem sehol.. hidegen hagy..de PC-n belépve kényelmesen lehetne ezt matatni szerintem.. Köszönöm szépen ha segít valaki, aki csinált már hasonlót, vagy van rálátása !
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- HOPPÁ! HIFIMAN Arya Unveiled - Over-ear planar fejhallgató - ÚJ! BONTATLAN!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- Apple watch Ultra megkímélt kiváló akku dobozos
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Elnézést ha nem szakspeciál messenger és fb kérdés de igen szorosan oda tartozik..
, pinkód, újlenyomattal miegymás.. Mire kellene gondolnom még, mit és hol kellene még állítani biztonságba tenni ??? mi lenne a legtutibb megoldás (ne használjon fb-t és messengert tudom).., én nem használok FB-t se Messengert sem sehol.. hidegen hagy..de PC-n belépve kényelmesen lehetne ezt matatni szerintem.. Köszönöm szépen ha segít valaki, aki csinált már hasonlót, vagy van rálátása !
krizmo_