Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTünde
friss újonc
Sziasztok!
A köv. problémám lenne, remélem itt tud valaki segíteni. A 13 éves lányom iskolai feladatként azt kapta hogy hozza létre egy regény főhősének fb profilját. Barátnőjével csinálták, nem kérdeztek...így a saját adataival regelt. (Nem volt fb-n előtte...).
Messenger fiókja volt, amit a telszámával regisztrátunk anno...2-3 éve kb.
Ez most eltűnt...valszeg sznkronizálta az fb a messengert...így a regényhős messengere jelenik meg, a saját messengere nemTud valaki abbans egíteni, hogyan lehetne a régi, saját messenger üzeneteit elővarázsolni?
FB-nek írtam kétszer, semmi rekació...
Ha be akar lépni, a regényhős adatai jönnek fel...Köszönöm előre is!
-
krizmo_
Topikgazda
válasz VTünde #28503 üzenetére
Üdv,
Még nem tudom a megoldást a problémádra, de eléggé felháborít, hogy egy 13 éves gyereket több szabályzatba ütköző feladattal bíznak meg.
1. 14 éves kortól lehet a Facebookot használni.
2. Nem lehet kamuprofilt létrehozni, mindenkinek egy profilja lehet, ami a saját személyazonosságával jött létre...Nem ellened irányul, amit írtam, kérlek ne vedd magadra!
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
-
-
bull84ghia
őstag
Sziasztok
Nálunk a tanárok messenger segítségével tarzották az órákat ami teljesen jól működött. Viszont a fiam tegnap sikeresen átállitotta a születési dátumot. Jött is az értesítő hogy zárolták a profilt és hogy igazoljam magam. Nos elküldtem a személyi igazolvanyom még tegnap. Azóta semmi válasz, reakció. Nincs valami chat lehetőség vagy e-mail bármi ahol fel lehet venni a kapcsolatot ezügyben?Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
krizmo_
Topikgazda
válasz bull84ghia #28509 üzenetére
Üdv,
Várnod kell, amíg kapsz visszajelzést. Mennyi idős a fiad?
Itt esetleg tehetsz egy próbát:
Ha úgy gondolod, hogy a fiókod letiltása tévedésből történt, arra kérünk, add meg az alábbi információkat, és megfontoljuk a profilod ismételt ellenőrzését....[ Szerkesztve ]
-
bull84ghia
őstag
válasz krizmo_ #28510 üzenetére
Na itt a csavar a dologban. 11 éves. Én csináltam neki a profilt mert másként nem tudott volna résztvenni az online órák felén kb. Én ellenőrzöm a profilt teljesen. Olvastam hogy valahol van valami gyerekek részére facebook alkalmazás ami sajna itt nem elérhető. Pedig igény lenne rá én úgy gondolom.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
krizmo_
Topikgazda
válasz bull84ghia #28511 üzenetére
Igen, a Facebook Kids sajnos nem minden ország számára elérhető.
Komolyan nem értem hogy várhatják el egy ilyen korú gyermektől azt, hogy Facebookja legyen, hiszen 14 év alatt nem lehetne... Rengeteg olyan hely van, ahol lehetne online órát tartani, nem értem miért a Facebookot kell erre használni. -
Pityu.
nagyúr
Lehet kezdeni olyan fiókkal valamit amihez a tulaj nem tudja az email címet,a bejelentkező telefonszám meg már rég nincsen meg és ki tudja kié vagy él e még a szám?Gondolom ilyenkor jelszó emlékeztető nem lehetséges mert se levélben nem lehet megnézni az ellenőrző kódot se telefonon sms-ben nem jön meg.Az is kiderült biztos volt már az illetőnek vagy 2 facebookja meg vagy két gmailos email címe de egyikre sem emlékszik csak a legújabbakra az meg nincs hozzáadva a fiókhoz.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek a facebook idővonalán csak az életesemények làthatóak. A bejegyzéseit (az összeset) valahogy eltüntette véletlen. Hogy lehet őket újra megjeleníteni?
Update: Most meg visszajöttek a bejegyzések anèlkül, hogy valamit állítottunk volna. Viszont hiányzik a legutolsó mai életesemény sehol sem látszik, a tevékenységnaplóban sem. Ti nem tapasztaltok ilyen anomáliákat most?
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Pityu.
nagyúr
Van egy olyan problémám,hogy volt régen egy telefonszámom amivel beregisztráltam a facebookra és ugye ahhoz lett kötve a fiókom de elfelejtettem a jelszót vagyis a jelszó meg van de nem fogadja el.Szóval a lényeg az lenne a régi számomat kiadták másnak miután vissza adtam sikerült is beszélni a tulajjal akié most a telefonszám meg is adta az azonosító kódot amivel új jelszót tudok létrehozni.De mint kiderült akié a szám ugyan ezzel a telefonszámmal regisztrált be facebookra és most létre hoztam az új jelszót de valószínű a telefonszám új tulajdonosának a fiókját akarná behozni mert az ő profilképét mutatja meg az ő azonosításához tartozó kérdéseket dobja fel a facebook.Mit lehet ilyenkor csinálni mikor egy telefonszámon két fiók létezik és nekem a sajátomba kéne bejutni,hogy megváltoztassam pl a telefonszámomat és ne a régi számhoz legyen kötve?A messengeren viszont a régi telefonszámos megoldással vagyok bejelentkezve de azon keresztül ugye nem sok mindenre megyek.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
sztikac
őstag
Azt tudja valaki, hogy hogyan tudok facebook oldalhoz hozzáadni egy második telefonszámot (már ha lehet egyáltalán)? Google teljesen irreleváns találatokat ad, akárhogy is keresek...
-
Pityu.
nagyúr
válasz sztikac #28517 üzenetére
beállítások és adatvédelem/beállítások/mobil
Bár nekem nincsen telefonszámom megadva a facebookon de lehet ha már van egy telefonszám akkor talán az általánosnál tudod állítani névjegyekben is lehet nézni ott mit lehet megadni.Én ma pl mobiltelefonon csináltam ott pontosan tudom,hogy kell.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
energy4ever
addikt
Profil modositasa/Hivatkozasok/Kozossegi hivatkozasok:
Itt a szolgaltato kivalasztasanal van minden, meg olyan is amit sosem lattam, de TikTok hivatkozast nem lehet belerakni. Van valami olyan, amivel belehet illeszteni megis mukodo linkkent TikTok profilt? -
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Remélem maradhat a kérdés és tud valki segíteni.
Tegnap az asszony Fb alkalmazása ( Iphone 11, ha számít) kiírta hogy szokatlan helyről?? jelentkezett be ezért zárolják azt. Elküldtük amit kellett, kapott új jelszót, viszont be kellene írni egy 6 számjegyű kódot amit sms-ben küldenek el. A bibi csak az hogy nincs megadva tel. szám a fiókhoz. Valmint azt is irják hogy ha nincs tel. szám akkor emialben küldik. De ez a kód sehogy sem akar megérkezni. Mit lehet tenni? IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt észrevettem a tevékenységnaplóba, hogy mindig az éjszaka közepén hozzászóltam Anonymous User hivatkozásához, akár töbször. Visszatekertem, illetve ma is találtam olyat is, hogy random emberek posztjaihoz is hozzászóltam.. és ezeket sem találtam meg, hogy hol tudnám visszanézni. Ha én szóltam hozzá valamihez, azt persze meg tudom találni. Nemrégiben cseréltem jelszót, és nincs is más bejelentkezve rajtam kívül. Szóltam erről pár ismerősömnek, az Anonymous User dolog nekik is többször megjelent..Mi ez?
Samsung Galaxy A55 5G
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Ezen [link] az oldalon kívül, hogy tudnám felvenni a kapcsolatot a f@szbukkal a problémám bejelentésével kapcsolatban?
IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy telefon specifikus a dolog, de nem jöttem rá, hogy mit és hogyan kell beállítanom ahhoz, hogy kapjak értesítést az új bejegyzésekről.
Eddig simple pro-t használtam, ott mindenről jött jelzés, ugyanazon teló beállításoknál facebook app-ból semmi.[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Egy "új" dolgot vettem észre!
Nálam mondjuk nem működik de...Egy ismerősöm szólt ha az én story-m nézi látja, hogy xy db pl. szív reakció jött a story képemre.
Név nélkül látszik annyi, hogy hány darab pl szív reakció van rá. 😱🙄Én nem láttom az ő story-jába lévő képen így valószínű még nem mindenkinek van ez élesítve.
De akinek ez van esetleg az tudja, hogy lehet ezt kikapcsolni, hogy ne legyen láthatató csak nekem mint eddig is???
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Kuruc2
senior tag
Valaki tud segíteni? Történetbe ha meg akarok osztani egy képet, nem tudom szerkeszteni. Se szöveget rá, se smileys. Teljesen hiányzik ez a jobb oldali rész:
(régen tudtam szerkeszteni. de jó ideje nem.) Valaki ötlet?http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
MODERÁTOR
-
hodostamas
addikt
-
MODERÁTOR
válasz hodostamas #28534 üzenetére
Köszi!
Akkor lehet, visszaszokom a böngészőben való használatra.
Xiaomi 13T
-
k-adi
nagyúr
Hallo hallo
ugyan insta kérdés, de ott nem kaptam választ és a fb amúgyis megvette őket, tudtommal, így ide is belövöm hátha valaki tud valamit:
Sziasztok,
Ismerősömnek belépési gondja van INSTÁN.
Röviden:
Ha usernévvel lép be VAGY akár ha saját email címével, (az insta felismeri a profilt, azaz a profilképét és nevét is mutatja) majd rögtön továbbdobja a biztonsági kódos részhez. Azt a kódos email viszont nem kapja meg. (Gmail)
A gond az, hogy nincs összekapcsolva a FB profiljával így az se megoldás és onnan se tudja visszahozni az acc-ot.
(nem tudom lehet-e társítani mobil számot is akár de neki nincs, nem kap sms-t se)////////////////////////
A story:
Egyik nap próbált belépni a telóján ahogy mindennap szokott, ugyanezen a wifin, de valamiért biztonsági kódot kért.
Jó néha kell ilyen is, biztonság meg minden.. értem én.
Se a teló amit használ se a wifi hálózat nem volt új (ugyanaz a session) de mégis kérte a kódot. A gond itt jött, ugyanis nem jött meg a kód email.
Aztán gyanús lett és megnézte hogy mégiscsak hova küldené a kódot és másik email cím volt megadva. Egyik napról a másikra a belépési email címe át lett írva a profiljában, de csak 1 karakter eltéréssel. Legalábbis nagyon feltételezhetően mert ugyan ki van csillagozva az email cím fele (írja hova küldené az emailt az insta) de az övé "i" végződésű, az átírt email cím pedig ugyanaz csak "v" végződésű, azaz eleje a csillagok előtti rész stimmel, tehát Sxxx****v@gmail.com lett az Sxxx****i@gmail.com helyett.
Nem tudjuk miért lett más az email címe. ( senki nem törte fel a fiókját )
A biztonsági kódot nem kapta meg a rendes email címére.
Amikor jelszóemlékeztetőt/jelszóváltoztatást kért az az email se jött meg neki.
Tehát kizárolta magát a fiókból.
Aztán eltelt pár nap, kért tőlem segítséget.
Mondjuk nem tudom, hogyan lehet megadni (valaki által? vagy insta önmaga benézte?) nemlétező gmailes emailt insta profilban (eredeti probléma), de ezek szerint lehet...
Mivel nem tudtunk rájönni miért változott meg az email címe (egy nemlétezőre), viszont nagyon hasonló volt ahhoz amivel beregisztrált alapból, ezért mondtam neki hátha ilyen gmailes email cím nem hiszem hogy van még, így próbált kreálni olyan email címeket ami hasonló az övéhez és "v" végződésű lehet, sőt több kombinációt is kipróbáltunk hátha az egyikre megjön a kódos email amit kéne
(az email címe tartalmazza a nevét, ami vivi így próbált viiv és vivv stb. végződésű gmailes fióknév lehetőségeket.. ugye így pl.: Sxxx**vivv@gmail.com, Sxxx**viiv@gmail.com stb.)
A gmail engedte létrehozni ezeket, így most van 3-4 dummy fiókja , de egyikre se jön meg a jelszóemlékeztető/jelszóváltoztatós email, se a biztonsági kódos email hiába kéri újra és újra. Tehát vagy nem jó kombinációt próbálunk vagy nem tudom mivan... aztán mikor már feladtuk volna..
na és itt jön a csavar amit nem értünk.
Ezek után pár nappal később, egyik nap mikor próbált belépni az insta fiókjába, hátha.. alapon ( ) akkor nem engedte tovább megint a biztonsági kódos részen.. de kért 1 jelszóváltoztatást és azt meg most megkapta a rendes email címére. de hogy miért? az rejtély..
Na mindegy, örültünk neki, olyan mintha rájött volna az insta db hogy hahó itt van egy másik eredeti email címe is.
Na eddig ugye tök jó, viszont mikor megad új jelszót, és rányom hogy tovább... belépéskor akkor rögtön továbbdobja a "biztonsági kód"-os részhez megint és kéri a biztonsági kódot is amit ugye akkor generál le. Amit meg nem kap meg a rendes email címére valamiért (nincs a spamben..).
Hiába kéri újra a kódot, valószínűleg a másik (valahogy fiókjához társított??) "elírt" email címére kapja. (írja hova küldené az emailt az insta) Vagy sehova nem küldi a kódot..?////////////////////////
A kérdések:
1.
Állítása szerint senki nem törte fel a fiókját (nincs semmi izgi rajta amúgyse és azóta se történt semmi aktivitás rajta ILLETVE az eredeti email címére megjön a jelszóváltoztatásos email, tehát ha feltörték volna akkor az eredeti email címét kiszedték volna logikusan ha okos a támadó....) akkor hogy lehet hogy egyik napról a másikra megváltozik a belépési email címe?
ÉS ugyan ki van csillagozva az email cím fele, de kb 1 karakter eltérés van olyan mintha elgépelte volna a végét? (írja hova küldené az emailt az insta) ( tehát Sxxx****v@gmail.com lett Sxxx****i@gmail.com helyett )
2.
Hogy lehet az, hogy fiókhoz társított új email cím esetén nem kap értesítést az eredeti email címére, hogy hahó valaki a fiókodhoz társított egy új email címet? (ez bug vagy feature? )
3.
Nem vagyok egy nap instás de én úgy tudtam, hogy 1 fiókhoz 1 username ÉS 1 email címet lehet társítani MAX, pont biztonsági szempont miatt.
Azaz tényleg lehet 2 email címet is hozzátársítani 1 insta fiókhoz? pl. jelszóemlékeztető hova megy ilyenkor? mindkettőre?
Mivel a jelszóváltoztatásos emailt megkapja (most már megint.. valamiért.. ), viszont a biztonság kódos emailt másikra küldi (DE MIÉRT? írja hova küldené az emailt az insta onnan tudja) vagy sehova (?), ezért az ő fiókjánál tuti 2 email cím van. Valami adatbázis összeakadt vagy mi?
Szóval ja, kéne egy kis help.
Összefoglalva újra:
Ha usernévvel lép be VAGY akár ha saját email címével, (az insta felismeri a profilt, azaz a profilképét és nevét is mutatja) majd rögtön továbbdobja a biztonsági kódos részhez. Azt a kódos email viszont nem kapja meg. (írja hova küldené az emailt az insta és az nem az ő gmailes címe)
Hogyan tudná visszaszerezni a fiókját?
- nincs összekapcsolva a FB profiljával így az se megoldás
- a jelszóváltoztató emailt most már megkapja
- de a biztonsági kódot nem
Van valamilyen helpdesk vagy valami ahova lehet írni vagy ticketet nyitni? Ugyanis ebben az esetben nem userhiba van, hanem az insta database oldalán lehet összeakadás vagy nem tudom, mert nem törték fel a fiókját és ő maga se állította át az email címet nyilván..van fb ticket rendszer vagy valami ahol lehetne jelezni ezt?
-
Zsoxx
senior tag
Az alábbi szöveggel:
"A hozzászólásod nem felel meg a kéretlen tartalmakkal kapcsolatos közösségi alapelveinknek.A hozzászólásodat senki más nem látja.Ezek az alapelvek különböző dolgok, például a félrevezető hirdetések, a csalások és a biztonsági incidensek megelőzésére szolgálnak."A link:
https://www.youtube.com/watch?v=0GDU-7lRzO0Már csak 2 kérdésem van:
1. Mi köze a Facebooknak ahhoz, mit kommentelek egy YT videó alatt?
2. Hogy kommentelhetnék, amikor ott eleve nem is lehet? A fenti Youtube-csatorna egyetlen videója alatt se lehet kommentelni. -
veterán
Azt hiszem félreérted, azt a hozzászólásod tüntették el, amiben valahova belinkelted a kérdéses youtube videót. Valaki talán jelentette, problémásnak ítélte a rendszer, a covid téma amúgy is ingoványos... és ez lett az eredménye, hogy a youtube linkedet senki nem látja ott, ahova beírtad.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
akyyy
senior tag
másnak nincs olyan problémája mostanában, hogy ha mobilnetről használom a FB alkalmazást, a hírfolyam még oké, de ha már rákeresek valakire, vagy direkt rámegyek egy csoportra, esetleg valaminek a hozzászólásait akarom nézni, nagyon nehezen , sokáig tölt be.
Csak mobilneten ilyen, wifiről jó, PC-n is jó (böngészőből nem próbáltam csak a
gyárialkalmazást, frissítés, újraindítás volt. KJicsit zavaró volt bár lehet magától elmúlik a jelenség.
Persze honlapok, YT és egyebek gond nélkül mentek. -
MODERÁTOR
-
Botigta
aktív tag
Sziasztok,
Utolsó esélyként leírnám problémámat:
Fiam a telefonján folyamatosan be van jelenzkezve a Fb-ra, és a Messengerre is. Szeretne az új gépén is, de sajnos nem tudja a jelszót. Ezt az értelmezhetetlen hülyeséget írja a Fb (érthetetlen, hiszen felismeri az emailt, avatarját is hozzárendeli:A telefonon és a gépen is rengetegszer próbálunk kódot kérni az általa ismert, és megfelelő telefonszámra de soha nem jön meg a kód. A Supportnak nem merünk írni, mert csak a hónap végén lesz 13 éves
Köszi, ha van valakinek ötlete[ Szerkesztve ]
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
Ha egy ismerősnek szülinapja van és gratulálok neki, akkor azt látja vagy láthatja a többi ismerősöm is? Vagy nem, mivel ők ketten nem ismerősei egymásnak?
Gippazoid Novelties Inc.
-
veterán
Sziasztok
iPhone-on hogy tudom megcsinálni hogy a FB app-ból a streameket ne csak 360p-be tudjam megnézni?
iPhone 13 Pro Max
-
gippazoid
senior tag
Messenger-en ismerősnek írtam, de csak szürke pipa van az üzenetem mellett.
Eddig úgy tapasztaltam, hogy színes pipa szokott lenni és amikor elolvassa, akkor jelenik meg a profilképe kicsiben.
A szürke pipa esetleg azt jelenti hogy tiltva vagyok nála?Gippazoid Novelties Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest