Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Helló!
Lenne egy érdekes facebook-os kérdésem a tapasztalt felhasználókhoz...

Mivel már sok ismerősöm előfordul ezen az oldalon, gondoltam én is regisztrálok, ám nem valódi nevet adtam meg, mivel csak "nézelődni" akarok és passz, semmi többet.

Viszont az első oldalon egy óriási meglepetés ért mint "újonc" facebook-os felhasználó...
Az "ismerős hozzáadása" első oldalon olyan embereket sorolt fel a facebook, amiken hanyatt estem...

Voltak ott régi csoporttársaim, ex barátnők akikkel évek óta nem beszéltem és nem tartom a kapcsolatot, régi osztálytársak, stb.
A kérdésem:
Honnan a fenéből "ismeri" a facebook ezeket az embereket, akikhez valaha is közöm volt az életem során és évek óta nem láttam, nem beszéltem velük, sem iwiw, myvip, msn-en nincsenek fent nálam, most az oldal mégis felajánlotta. Hogy a fenébe van ez?

Köszönöm!
Mivel informatikai biztonsággal foglalkozok és az adatvédelem is érdekel valamilyen szinten, főleg kíváncsi vagyok... Bár lehet lesz 1 tippem, honnan vannak ezek a nevek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

krizmo_