- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
van egy dalszöveg, aminek sose értettem az egyik sorát.
"I'm a fucking criminal, and paintings my crime"
mi az hogy paintings? aminek értelme lenne számomra, az "and painting my crimes", de tényleg így mondja...
-
aAron_
őstag
válasz
Hasaggymeg #19298 üzenetére
Köszönöm, erre nem is gondoltam.
-
aAron_
őstag
Ennél tudtok jobb alternatívát a "párnaciha" szóra?
Lehet inkább maradok a pillowcase, pillowslip-nél.
-
Zola007
veterán
válasz
Bjørgersson #19289 üzenetére
köszönöm mindkettőtöknek, de nem a feltaláló nevére gondoltam, hanem hogy az angoloknak is van-e valamilyen saját, a zserbóhoz hasonló süteményük?
-
Zola007
veterán
van esetleg az angoloknak a zserbóhoz hasonló süteményük?
ha igen, mi a neve? -
Ha ezt kérhetném, köszönöm!
-
tepenzed
őstag
Sziasztok lenne nekem egy nagyon fontos dokumentumom, melynek angol címet is kellene adjak.
Ez a cím:
Webdesign trendek 2015-ben,
egy modern reszponzív oldal kialakításaEz angolul így korrekt vagy lehetne szebben is?
Webdesign trends in 2015,
creating a modern responsive website -
n0rbert0
senior tag
Sziasztok,
a redneck = paraszt (csúnya értelemben)?
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
concret_hp #19276 üzenetére
My two pence...he always finds the common language/ground.
-
Froclee
őstag
válasz
concret_hp #19276 üzenetére
be on the same page?
-
concret_hp
addikt
"mindig megtalálja a közös hangot/nevezőt"
erre kéne vmi frappáns angol verzió -
MPowerPH
félisten
válasz
Hasaggymeg #19273 üzenetére
Ha nem rohadt messze lenne, akkor mar be is adnam a jelentkezesemet.
Koszi.
-
tomic
addikt
El sem hiszem,lezárulni látszik a tündér mesém. Köszönöm nektek a segítséget.
Annyit szeretnék még írni neki,hogy: A csomagot szerdán vagy csütörtökön tudom feladni.Ahogy megbeszéltük.
-
MPowerPH
félisten
Sracok, erre nem talalom a megfelelo szot. Anyagbeszerzo. Shopper(de az ide nem oks), es en a Purchasing agent -et hasznalom. Oneletrajzba lesz. Tulajdonkeppen arra vonatkozolag, hogy egy epitoipari cegnel dolgoztam, ahol az volt a feladatom, hogy felmerjek, majd beszerezzem a szukseges anyagot a tuzepekrol, es a helyszinre vigyem. Na, itt most azon lenne a hangsuly, hogy en szallitottam oda, tehat a vezetesi tapasztalatot kell kiemelni. Transporter ide jo lenne? Nem jut mas eszembe, es az angol kollegak sem tudnak ra mit mondani.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Hasaggymeg #19268 üzenetére
Igen, így egyszerűbb volt nekem.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Bjørgersson #19267 üzenetére
Hát úgy könnyű,hogy mindenhez értünk egyszerre! Ha nem tudod,vagy éppen nincs kedved lefordítani,megmagyarázod TE neki mit csináljon,aztán jó napot,mi?!
-
válasz
Bjørgersson #19265 üzenetére
-
Újfent az Alpenföhn-nek szeretnék küldeni egy levelet, amiben az alábbi szerepelne:
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy az Alpenföhn ATLAS CPU hűtőre felpattintható-e a BE QUIET! Shadow Wings 92mm-es FAN-ja.
-
tomic
addikt
Leegyszerűsítettem a dolgot. Beállítottam mindent az ebay oldalamon. Csak annyit kéne neki írni,hogy:
Menj a hirdetésre és ott látod fotókat és a kialkudott árat is,és meg tudod venni.Köszönöm előre is!
-
törölt tag
Sziasztok!
Most írom a prog házimat és mivel lesz benne egy nyelvválasztási lehetőség, ezért én a legnemzetközibbet (az angolt) választottam a dokumentálásához, a megjegyzésekhez. Ehhez szeretnék segítséget kérni, hogy a csorbákat kiküszöböljük. Természetesen mindig megpróbálok valamit magamtól írni, de nem szeretnék egy slampos munkát kiadni a kezeim közül, tehát ennek a hsz-nek valószínűleg lesz folytatása. Íme az első:
Ez a játék gerince/törzse. Lehetővé teszi a felhasználónak a nyelvválasztást és a menüpontok közötti választást.
This is the spine/body(melyik jobb?) of the game. It allows the user to select the appropriate language and to (ide is kell a 'to'? én úgy érzem, hogy igen) switch between the menu points/features (melyik a jobb?).A fő szempont az volt (vagy: törekedtem arra, hogy) "beszédes" változóneveket használjak. (itt nem fontos az ÉN használata, mivel a programban végig ez az elv, a fontos, hogy rövid és lényegre törő legyen)
The main point was to use "telling" variable names.A következő ciklus kiküszöböli a hibás beviteli adatok megadását.
The next loop helps to avoid false input.Köszönöm előre is a segítségeteket! :-)
-
tomic
addikt
Lassan csak a végére érek.
I accept the offer of Olive with HDD (importat) and postage for 560€
Remember it must bring the HDD 250GB included.
How do we close the deal? a need 2 or 3 days to send you transfer by Paypal.
Kivagytok már ti is?
-
tomic
addikt
-
tomic
addikt
A szappan opera folytatódik.
Ok, Make 560€ including shipping the Olive to Portugal, and we close deal
...lets end this issue.
I consider the unit has you said, got an 250GB HDD unit.
Let me know asap...
In the meanwile send me more photos please.
Kikészít.
Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest