- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszi10
tag
válasz
gombcomp
üzenetére
Hát az lehet hogy én vagyok fogalomzavarban de a pot nem az a keret amit a foglalat köré raktok?ami fogadja a rézcsövet amibe megy a nitro?mert ha nem az akkor én kérek elnézést a tudatlanságomért
Meg hallgatok én a jótanácsokra,a gázégős részt nem teljesen értettem ezért írtam.De még most sem írta le senki,hogy ez miért szükséges,aki már jártas benne.Amúgy egy MSI z77 Mpower deszkával meg egy i5 3570K val indulnék neki,de lehet,hogy egy i7 3770K.Feszej mérésre van multiméterem meg ugye az alaplaphoz kapott v-check kábelek.hőfokra pedig digitális hőmérő.Processzoroknál amúgy van olyan,ami nitrobarátabb meg van olyan ami kevésbé?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg hallgatok én a jótanácsokra,a gázégős részt nem teljesen értettem ezért írtam.De még most sem írta le senki,hogy ez miért szükséges,aki már jártas benne.Amúgy egy MSI z77 Mpower deszkával meg egy i5 3570K val indulnék neki,de lehet,hogy egy i7 3770K.Feszej mérésre van multiméterem meg ugye az alaplaphoz kapott v-check kábelek.hőfokra pedig digitális hőmérő.Processzoroknál amúgy van olyan,ami nitrobarátabb meg van olyan ami kevésbé?