- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macyke82
tag
válasz
vadászcsiga #7786 üzenetére
A baj velem van ilyen szempontból
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Szulita28 #7778 üzenetére
Köszi. Nem igazán vált semmit. Eladtam a kollekció nagy részét, mert semmi nem hozott lázba a Speedy után. Azonban bujkált még bennem a vágy egy Skindiver stílusú darabra. Az Oris 65 volt a befutó idáig ,de a túl sok fórum olvasás után nem bírtam magam rászánni a Sellita-ra.
Pár éve még gond lett volna a 19mm, de manapság van választék. Eleve volt két 19-es Tropic-om itthon és most úton van további öt különböző szíj. Azzal el leszek + itt a gyári fém is amit még nem állítottam méretre. Találtam egy jobb fotót az eredetiről.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga #7775 üzenetére
-
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga #7775 üzenetére
Köszi. Nézegettem már múlt héten, de mindenhol teli árban volt. Tegnap az egyik bolt tolt egy 'kiber hétfős -15% akciót. Megrendeltem délelőtt, ma délutánra meg is érkezett. Majd megpróbálom lefotózni jobb fénynél de azt kétlem ,hogy tudok annál jobb fotót csinálni mint ami fentebb van. Ugyanazt a "Caribbean" kéket vettem.
-
TayRol
nagyúr
Üdv!
Nincs valakinek eladó Air Kingje, vagy DJ41-ese (fekete vagy ezüst számlappal), garival, hibátlanul?
-
Tulku
veterán
1995-97 tájékán mondta Ignác, hogy nők hordják olaszban a subokat, de majd kifullad és vége lesz ennek a roller őrületnek, alábbhagy a hype...nem így lett, persze Walther is lehurrogta, mondván, az mindig menni fog...
Nem tudom a végkimenetelt, de egy ország belügyeinek megváltozása, az ezzel együttjáró jelentős visszaesés pedig kompenzálható akár termelés visszafogással, ha a jelen hiány marketing a folytatandó cél...
Bár ki tudja...legyen igazad -
WiZARD
addikt
Vajon tényleg vége az acél sport rollerek elmebeteg, nepperek által felnyomott szürke piaci árazásának, hiánynak, és végül a várólistáknak?
Kidurran a lufi, vagy csak megálló? Tényleg HK az ok? Új gyárnak milyen hatása lesz?Is the Rolex Shortage Over? Rolex Resale Prices Down 10-15%
Why I believe the 6-Digit Steel Sports Rolex Market is Softening
Rolex tool watches lose luster as investment-class assets -
Mercutio_
félisten
válasz
vadászcsiga #7746 üzenetére
Ha annyira rá lennék izgulva egy rollerre amennyire egyik hobbimra se, nem az lenne az akadály
-
BAti77
aktív tag
válasz
Deskdiver #7754 üzenetére
Ezt a csavar tokfüles tokformát 1962-ben tervezték és vezették be az Omegánál és a régebbi 164.014-es modell tokjának új változata lett. A Huguenin Frères & Cie gyártotta bérben egészen 1969-ig...
1963-ban megvette a jogokat az Eberhard is a használatára...
A Doxa csak 1967-ben vezette be...
vadászcsiga
Az Omega Seamaster 300-at 1971-ben váltották a Rolex 5513 és 5517 "Milsub" modellek a MOD szolgálatában. -
Deskdiver
senior tag
Volt képe az Omega-nak lenyúlni a Borealis Estoril dizájnját??? Szégyelljék magukat.
Amúgy ez már inkább hasonlít és az sem lepne meg ha ugyanaz a tok lenne ,mert akkoriban is szerettek a cégek mindenhonnan alkatrészt vásárolni.(#7755) vadászcsiga:
Igazából az sem biztos ,hogy 70-es évekbeli az a Doxa csak egyik fórumon tippelték. A Doxa valami archívumból kotorta elő a 130. évfordulóra. A fenti Seamaster 300 melyik éra?
-
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga #7750 üzenetére
-
squir
aktív tag
válasz
vadászcsiga #7750 üzenetére
Hasonlít, mint Citizen a Victorinoxra
Deskdiver: ez jó kis skin diver! És bőven befér ide
-
Mercutio_
félisten
válasz
vadászcsiga #7744 üzenetére
Küklopsz
-
Mercutio_
félisten
válasz
vadászcsiga #7740 üzenetére
-
Mercutio_
félisten
Valaki felismeri Norman kezén mi van?
-
válasz
vadászcsiga #7736 üzenetére
Hát szépen lassan de tényleg csak az marad, amihez köt valami, vagy qrwára tetszik és megfog.
K.András.Vfx: az ám -
K.Andras.Vfx
tag
Double Spherion by Purnell. Nem rossz, bár fogalmazhatunk úgy is, hogy kurva jó.
(Bár azért nekem a Jacob&Co twin turbója jobban tetszik.)
-
válasz
vadászcsiga #7731 üzenetére
-
válasz
vadászcsiga #7728 üzenetére
Szépen leredukáltam a kollekciómat
még egy modern klasszikus belefér
-
squir
aktív tag
-
squir
aktív tag
-
WiZARD
addikt
Azért ez makrón látható jól, de egy ilyen marker szabad szemmel is simán koszosnak tűnik.
(Moser se tökéletes, GS se, de ennél a konkrét JLC-nél még Omega és Rolex is jobb, amiket eddig láttam)Na mind1, biztos én vagyok túl maximalista, de engem ez még egy Seiko5-nél is zavarna.
(ne vedd magadra, nem a JLC-t akarom leszólni, tök véletlen jött a te fotód után a postom)
-
Tulku
veterán
Megértelek, de a makro részletek nem mindenkinek egyaránt fontosak...
Azok a kézzel festett számok példázhatják at un "hand made"-et...tehát nem a század milliméteres eltérésekre hajtanak....nyilván egy fémbetétes markernél más a helyzet, de sztem JLC-éknél sosem volt divat a Moser féle kidolgozottság...bár lehet, hogy tévedek...
A szerkezeteik nagyon jók, ezt tanusíthatom... -
K.Andras.Vfx
tag
válasz
K.Andras.Vfx #7702 üzenetére
Érdekesség, hogy ezelőtt Paul Newman óráját tartották a legdrágább eladott órának, holott a Jacob-nak a billioner órája 18 millióért ment el, de valószínű hogy a Graff is eladott már pár 20-25 millió dollár feletti árcédulával különböző gyémántos órákat.
-
K.Andras.Vfx
tag
A Jacob&Co sokkalta szimpatikusabban csinálja, mert ők azért a szerkezeten is elég sokat változtatnak ha valami új limitált variációt építenek az asztronómia alapjára... De lehet benne van az is a kritikámban, hogy mondjuk nekem alapból is sokkal közelebb állnak a szívemhez a triple axis tourbillonok. Sokkal látványosabbak és sokkal inkább a jelent képviselik mint a múltat, számomra egy Patek mindig is túl konzervatív és túl maradi volt függetlenül attól, hogy nyilván magas minőséget képviselnek.
-
g0n21
senior tag
válasz
K.Andras.Vfx #7700 üzenetére
Igen, ez kifejezetten bosszantó, és szerintem övön aluli húzás is volt a már meglévő tulajokkal szemben. És itt nem arról van szó, hogy az aktuális vw Golf limitált nem tudom milyen változatából nem 150 darab készül, hanem 200, hanem azért az tényleg egy 6 darabos limitáció volt... No mindegy, a Patek úgygondolta, hogy nem fogják ezért keresztre feszíteni, és igazuk lett. durva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest