- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
addikt
válasz
Bujdy81 #97121 üzenetére
Van egy DCD791P2 itthon, még a sufni felújításához vettem.
Szép sárga műanyag, az osztómű fém, meg a tokmány markolata is. Brushless cucc, szóval elvileg tartós.A fiam ágyát ezzel raktam össze, vicces volt a nyomatékot egyesre korlátozva leglassabb fordulaton betekerni a csavarokat.
Ez csak 70 Nm-t tud, de ezt is rendesen meg kell fogni, mert nem viccel, ha bohóckodik az ember. A gyerekek csak felügyelettel zúgathatják, egyedül nem fúrhatnak vele....
A pedál leszedésnél a nagy gond az volt, hogy a két kezeddel a következőket kell csinálni:
- megfogni a bringát, hogy ne dőljön el
- megfogni a hajtókart, hogy ne tekeredjen el
- tartani a kulcsot, hogy ne essen ki a csavarból
- aztán amikor minden stimmel, akkor erőt kifejtve megnyitni a berohadt menetet. Közben ott a lánc, a kerék ki akar pörögni, a bringa rád akar dőlni, a gyengébb imbuszkulcsot pedig csak elcsavartam mint egy üvegnyitót. Szóval nem lettem volna egyértelműen kisegítve egy elektromos szerszámmal sem, legfeljebb még nagyobb erővel vág pofán az elszabadult bringa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Küszöbön az androidos PC-k
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Robotporszívók
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest