- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Végülis rap a Belga is, de nem szívesen fordítanám le mondjuk az "Egy két há..." c. számukat.
Pedig a refrén nem is nagyon bonyolult, csak esetleg angolban rímeltetni...
"Ván tu tri...
Jor mutter iz a biccs,
For fájv sziksz
szák mály di*k..."végülis nem lehetetlen 8-)
-
FőDudu
veterán
válasz
qnadam #77590 üzenetére
11ben maskepp lesz. Ott minden egyes csatlakozaskor mas mac lesz. Per default.
Mert ugye a mostani random mac az ssid alapjan allando. Azaz az otthoni netedre valami, mas nevu halozatnal meg valami mas.
Azaz elmegy a telefon sleepbe, feloldod a kepernyozarat es mar nem lesz ugyanaz...
Nyilvan lesz ra valami fix, de manualisan minden halozatra beallitgatni inkabb macera lesz mint hasznalhato biztonsagi feature....
-
FőDudu
veterán
Es meg tudjak fokozni...
-
Jahno
veterán
Ha másképp nem akkor magadnak is összeírhatsz párat, hátha a végén még rendes ember lesz belőled és zenét is hallgatsz :-D Most legalább rátaláltam a rossz vér klasszikus hangszeres előadására, de Heroinnál kicsit beledöglött a fordító. Mintha teljesen más szöveg lenne :-D
-
eattila
őstag
Essem, meg a régi időkből megasound system. Az dulva.
-
zetor2000
őstag
Keresd Bobafett nótáit. Egy másik liga asszem Krúbi, Mr. Busta, Akkezdet Phiai, Siska Finuccsi. Ezek ilyen "művésznevek". Ha szerencséd van, akkor lesz itt-ott angol felirat.
Bobafett zenéinek van mondanivalója, de van 1-2, ami persze ökörség. Az, hogy elfogult, az szerintem ilyen műfaj esetén teljesen OK. Feliratot nem tudom, merre találsz, ha a videókon nincs, akkor passz.
Én sem ebben a műfajban utazom, a hazai zenei szcéna ezen rétege tőlem is messze van. A többi sincs közelebb, csak a YT ezeket dobta elsőre.
-
Samott
addikt
A mi kis falunk Matyijanak van nehany videoja, de az inkabb naiv aktivizmus mint gengszterrap: WE WANT TO LEARN! (with English subtitles)
En nem biztos hogy ezt mutogatnam egy kulfoldinek.
Ezt mondjuk megmutathatod neki: [link] - hogy neki is fajjon.
(vicces, de az SNL is feldolgozta)
-
-
-NoVa-
veterán
Ez pl jó, csak egy apró gond van vele...
Nem Magyar :)
Más meg nem ugrik be, Vad Fruttik - Lehunyom a Szemem az minőségi költészet, de nem rap, rapból Buppa szabad stílusban jól nyomta a Ludditákkal a színpadon, amikor bejelentették az első 20000-es Criticalmass eredményt, de az a 2 csaj se mostani aktuál. -
FőDudu
veterán
válasz
Gabibácsi #77562 üzenetére
Nem. Nem azert szar merafidesz, hanem azert mert ezt csak azert tettek bele, hogy a nekik nem tetszokkel ki tudjanak baszni. 'Elmesz bivalybasznadra kocsog ha nem gazsulalsz'.
Igy mukodnek, ennyire egyszeruek, es ennyire gecik.Gondolod barmit megold az ideoda iranyitgatas?
(a halapenz megszuntetesevel egyetertek)Csabitsak oda az orvost ahogy minden rendes munkavallaloval tortenik.
Adjon eleg fizut, jo munkakorulmenyeket, lakhatast, stb. Miert legyen pont az orvos kiszolgaltatva?Csak kepzeld magadat a helyukbe.
Tanultak 5-6 evet, ugyanennyi ido utan leszakvizsgaztak, praktizaltak sok evet aztan majd valami paprikajancsi kitalalja hogy menjenek mashova dolgozni. Egyik naprol a masikra.
Vagy a tervezett korhaz bezarasok soran majd a Soproni orvost kuldik Budapestre?Nincs erre szukseg, ez csak art. Atgondolatlan es genyo huzas volt ezt beletenni.
Az egeszsegugy szolgaltatasi szinvonalat nem katonai intezkedesekkel lehet garantalni.
Szerintem.Ha ezt nem teszik bele, mindenki orult volna.
-
Samott
addikt
"keményvonalas magyar rap bandát/előadó" - szerintem nincs ilyen, ezek mind bohocok itthon.
Az utolso ami tetszett es halvanyan ilyen, az ez volt: AK26 - BLÖFF - de nyilvan nincs felirat hozza.
-
-igu-
veterán
#keresek és segítek
Hölgyek és urak, segítség kell megint.
Mivel magam igen távol vagyok az adott szubkultúrától, hozzátok fordulok újólag.
Ajánljátok nekem keményvonalas magyar rap bandát/előadót, akinek fellelhető angol feliratos videója a youtube-on.
Ilyen kirakatmajmok, mint a Majka, vagy plasztikgengszter, mint a Gangsta Zoli természetesen nem jöhetnek szóba. -
FőDudu
veterán
válasz
Gabibácsi #77548 üzenetére
Lehet viccelodni, de az utobbi idoben ez olvashato ki a hozzaszolasaibol...
Amikor az ember elveszti az objektivitasat es mentegetni kezd valamit a hideg fejjel atgondolas helyett, akkor felmerul a kerdes miert is teszi.
Hit/meggyozodes?
Nem az a baj, hogy nem egyezik a velemenyunk - vagy velemenyetek - a 'csordaeval'.
Szukseg van az ellen velemenyekre is - tevedni sem lehetetlen a mai felreinformalt vilagban.Visszaterve a tegnapi temara - az orvosok berenek emelese melle csomagolt szarkupac (katonakent ideoda iranyithatosag, stb) mutatja hogyan gondolkodnak az emberi eroforrasokrol. Szerencsejuk, hogy az orvosok a hivatastudat miatt nem csapjak rajuk az ajtot. Mert en azt tennem egy hasonloan szemet huzas lattan.
-
Samott
addikt
válasz
Gabibácsi #77549 üzenetére
Mondjuk ezt az orvos dolgot nem tudom miert pont nekem irod. Ennyit azert meg soha nem loptak ebben az orszagban, ez a "meszaros lorinc" dolog pelda nelkuli.
-
Sipi-
őstag
2022-. december 31-ig épülő lakásokra újra 5 százalékos áfakulcsot állapítanak meg.
Gyanítom, hogy a lakások ára nem fog ekkorát csökkenni, hanem ennek nagy részét elrakják az építtető cégek -
Gabibácsi
őstag
válasz
Samott #77545 üzenetére
Ameddig elfelejtik hogy ők ugyanilyenek voltak, csak cserébe még a nadrágszíjat is húzogattuk.
tudod, amikor már az is baj hogy az orvosok fizetését emelik, de az is, ha nem, akkor már tényleg nem lehet mit mondani
ez a stadionosdi meg a sok mocsokság mind undorító, de attól még nincs alternatíva -
zetor2000
őstag
válasz
Gabibácsi #77522 üzenetére
Azért Orange County Sheriffjei is odatették magukat, amikor kezdték... K.L. megszólalt, 20-30 Ft-ot esett is a forint minden máshoz képest.
Bajnait meg már nem kéne idekeverni, nem oszt-szoroz, nemrég nyilatkozott, hogy van neki jobb dolga, mint itt szerepelni. Oszkó dettó, csak kicsit előbb nyilatkozott.
Amit fentebb vázoltak, az a klasszikus orosz módszer, hogy szalámizd fel az ellenzékedet, és akkor csak jobban jöhetsz ki a dologból. Szóval akármilyen "kamupárt" létrehozása a hatalomra vágyó pártnak tesz jót, mert az ellenzéket megosztja, ezáltal a szavazatok nem koncentrálódnak 1-2-5 párt köré, hanem 10-20-50 is lehet. Ezek osztják fel a kisebbik hányadot.
-
FőDudu
veterán
Latom azert az allami cegnel hat rad az agymosas....
Latvanyos valtozas ez a par honap alatt miota ott dolgozol.
Meg lehetsz aktivista is.A lopas az mindenkeppen lopas. Mert valakitol (vagy valamitol) elvesznek valamit.
Nem megideologizalni, hamen megakadalyozni kell.(nem erdekel, hogy masok is loptak/lopnak - most nem ez a tema).
-
FőDudu
veterán
válasz
Gabibácsi #77537 üzenetére
"Orbánék összekeverik a demokráciát a többség diktatúrájával"
Nagyon jo mondat egy olyan notol akit eppen saroznak a Fideszesek."Orbán a szülőfalujában futballstadiont épített, és EU-s pénzből még egy vasutat is hozzá. De ez európai pénz, azoké az országoké, amelyek összeadják, és ők azt akarják, hogy ezt a pénzt a magyar nép kapja meg. Ne pedig Orbán és a barátai legyenek egyre gazdagabbak belőle. Ezt a pénzt egyszerre lopják el az európai adófizetőktől és a magyar néptől is."
-
FőDudu
veterán
-
Samott
addikt
válasz
Gabibácsi #77536 üzenetére
Nem usztak meg, ott az Egyutt, vissza kellett fizetniuk. Az ellenzeken behajtottak ezt a penzt. Csak a fidesz kamupartjai usztak meg.
-
Gabibácsi
őstag
válasz
eattila #77533 üzenetére
Pedig nem , csak kiakadok azon hogy nem lehet más véleményem, és rögtön akkor fideszesnek kiáltanak ki a buták.Mert nyilván csak két oldal létezhet, fekete meg fehér. És mert az ellenzék balfaszkodása is nyilván a patásorbán bűne, nem a saját maguk. Nem akartam kétharmadot, de ezek a barmok elintézték maguknak.
-
Gabibácsi
őstag
válasz
Samott #77519 üzenetére
Elnézést hogy nem vagyok tagja a csordának és mas a véleményem, komolyan. Tudom hogy nektek az a demokrácia, ha ti vagytok hatalmon, más nem. Sajnálom ha ilyen rövid az agyad, és en még emlekszem gyurcsányra, bajnaira, amikor gúnyos mosollyal jött hogy “Fájni fog”, és utána kurvára szar idők jöttek. Fogadd el hogy más a véleményem, és ha folyamatosan csak az egyik oldal megy itt, majd néha beszólok.
más a véleményem, ez a demokrácia, tudom, másnak azt jelenti hogy csak egy vélemény lehet -
Samott
addikt
válasz
Gabibácsi #77511 üzenetére
Te kezdtel itt magyarazkodni egy kormanyparti teveben sztarolt virustagado kapcsan az ellenzekrol. Megis mi a fene koze ehhez barkinek az ellenzekbol? Ez az ember a fidesz partuzleten keresett egy csomo penzt, a mai napig nem szamoltattak el erte. Most meg a legujabb kormanyparti teveben kap nyilvanossagot. Es akkor jon hogy de az ellenzek... semmi kozuk hozza.
-
FőDudu
veterán
válasz
Gabibácsi #77515 üzenetére
Ahogy irtam. Mobil eszkozokre.
De az is eleg szivas lesz majd ceges kornyezetben.
Persze ki lehet majd valahogyan kapcsolni, de alapbol be lesz kapcsolva.Epp eleg szivas, ha minden egyes sleep utan be kell majd jelentkezned a nyomtatora vagy egyeb eszkozre, mert megvaltozott mac cimre uj ip cim jon majd a routeredtol.
Azaz otthon is szivasokhoz vezethet.
A halozatunkon megfordulo eszkozok 7 szazaleka mar hasznal ilyesmit. Az pedig nem keves.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Gabibácsi #77500 üzenetére
mi nem volt? nezd mar meg a fidesz kampanyat mirol szolt
nincs benne egy konkeret szam sehol, csak szamonkerhetetlen viziok meg lozungok
meg kampanyban szo sincs arrol sehol, amiket utan valojaban csinalnak a mindennapokban
tenyleg ennyire sotet vagy, hogy meg veded oket?
masrol nem szol a napjuk, hogy reggelrol estig atbasznak -
FőDudu
veterán
2021 szeptemberetol jon a randomizalt mac address a mobil eszkozoknel. Ios14 es Android11 alatt is.
Eddig ugye ugy mukodott, hogy az SSID es a randomizalas alapjan csinalt egy kvazi allando MAC addresst. Azaz ugyanazon a wifi halozaton allando volt a generalt MAC. Mashol meg mas volt.
Na 2021 szeptemberetol ez megszunik es minden egyes ujracsatlakozasnal uj MAC cimet hazudik majd az eszkoz. Ez lesz az alapallapot.
Na innentol lottek a fix IP cimnek a wifin, lehet letoltheto profilokkal meg hasonlokkal bohockodni az eszkozok automatikus azonositasahoz.
Szep lesz....
Otthoni eszkozoknel nem tudom hogyan lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia