Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
addikt
válasz
FőDudu #14567 üzenetére
A naivitásod mindig elgyönyörködtet. A hangszóró védőhálóján és a függönyön karmoltak. Meg a szófán. Meg a szekrényen.
Aztán elkezdtem vágni a körmüket. Érzéssel lehet, csak figyelni kell nagyon hogy nehogy túlvágja az ember. Mert nem megkínozni akartam őket, hanem ápolni.
A bundájukat is lehet kifésülni, akkor kevesebb hullik a lakásban.
Volt kaparófa, de leszarták. Mármint nem úgy ténylegesen, mondjuk mindenhova oda is szartak, ha éppen büntetni akartak. Aztán amikor jött a gyerek akkor mondtam asszonynak, hogy ennyi volt az állatokkal. A macskák mentek a lokális aprónetre, egy fiatal pár elvitte őket boldogan. Soha többet nem akarok állatot. Semmilyet. Növényt sem. Se kintre, se bentre.
Képen lehet nézegetni a macskát, bár mindegyik róka amióta az AI generálja őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest