Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• npera

addikt

Ma karitatív voltam picit. Egy kollégám lebetegedett úgy, hogy a laptopját bennhagyta a melóban pénteken. Kivettem neki a szekrényéből, aztán hazahoztam és este elvittem. A trükk annyi volt, hogy bringával járok, tehát a saját hátizsákomat is vittem, meg az övét is.

Azzal kezdtem, hogy átraktam a laptopját és a töltőt a saját hátizsákomba, hogy ott legyen a súly. Aztán az ő laptop hátizsákját felvettem a mellkasomra, jól ráhúztam a pántokat. Majd arra rávettem a saját hátizsákomat, hogy annak a pántjai lokalizálják az ő pántjait. Akkor nem csúszik le a karomra a pántja.

Ahogy tekertem a combom beleütközött a hátizsákba még így is, de mivel nem volt benne a laptop, így csak módjával ütötte az államat és nyakamat alulról, nem az egész laptop élével.

Jól hazaértem még a zuhét előtt, aztán vacsora után kocsival átvittem a hátizsákját a város másik felére. Így akkor tud otthonról dolgozni a srác, amíg meg nem gyógyul.

Bódottá... :B

Új hozzászólás Aktív témák