Új hozzászólás Aktív témák

• Sipi-

őstag

válasz Bujdy81 #125573 üzenetére

Elitebook-ot használtam előző cégnél. 3 év, 3 év, 2 hónapig (3 évnél valamennyivel tovább az elsőket). Az első nagyon jó volt, de az még kis felbontású volt, de stabil, nem fagyott, nem tört, nem kopott érdemben, pedig naponta hurcoltam.
    A középsővel nagyobb hardveres problémák nem voltak, viszont kiesett mind a 4 "gumitappancs" az aljáról, de nem egyszerre, így volt amikor billegett az asztalon kicsit. Lett rajta egy pixelhiba is. A külseje, billentyűzet viszont nem volt megkopva, jól bírta. Ezt már jóval kevesebbet hurcoltam, de itthon sem volt állandó helye, folyamatosan volt ide-oda pakolva. Ezen már csak 2 USB volt és nem volt rajta insert gomb.
    A legutolsót nem szerettem. A kijelzője baromi jó volt, 16-os és szép éles (full hd, nem 4k). Viszont az airplane módot többször bekapcsolta gépelés közben (más is szívott vele, de windows alatt le lehetett tiltani az airplan gombot, így nem kapcsolagatta már). Power gombja a DEL mellett van, inkább beállítottam, hogy ne történjen semmi, ha megnyomom (pedig a korábbiakat rendszeresen azzal kapcsolatam ki).
    Probook-okat nem ismerem, de google szerint elitebook alá van van közvetlenül pozicionálva.

Új hozzászólás Aktív témák