- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
Nincs cukor - amugy jon a karacsony, meg a sutes ideje. Erdekes lesz.
-
Jahno
veterán
50 éves a kütyü: [link]
-
blueboi69
őstag
Nade végre jöttek leolvasni a gázórát. 1640m3 lett az éves fogyi, ami igencsak jó, úgyhogy most örülök.
-
blueboi69
őstag
válasz
Bujdy81 #125285 üzenetére
Párja helyett pasija/csaja, barátja, és máris jobban hangzik.
Én tizenéves koromban gimiben is ki voltam ezen akadva, hogy valaki korombeli azt mondta,hogy a párommal megyünk ide meg oda. Nekem full idegen szó volt ez. Már akkor sem gondoltam, ez abban a korban komoly lehet és igazi párját találta meg bárki is. -
blueboi69
őstag
válasz
Bujdy81 #125285 üzenetére
Hehe... én néha szoktam ezen filózni, hogy bakker a kis lurkók úgy néznek rám, mint ahogy régen gyerekként én néztem más apukákra. Vicces azért
Nem hülyeség a mondás, hogy a férfi életének 3szakasza, amikor hisz a Mikulásban, amikor nem hisz benne és amikor ő a Mikulás.... -
Bujdy81
aktív tag
válasz
Jahno #125248 üzenetére
Igen. Egy 16 éves gyereket, ha esetleg már van párja 6+ hónapja, nem éri meg elvinni a családi nyaralásra a párja nélkül, mert csak vágni fogja a pofákat. De ha viszed a párját is, akkor viszont nagy élmény!
Nálunk még csak januárban lesz 12 a legnagyobb, szóval ez a "párja" dolog eléggé vicces, de mindkét érintett csajszi esetén baráti társaságból jön az udvarló, szóval gond nélkül vinném el nyaralni (és gond nélkül üvöltöm le a fejét, ha hülyeséget csinál!
).
-
-
ezittketto
tag
Ez most egy nagyon +1
-
Jahno
veterán
-
Jahno
veterán
válasz
Sipi- #125274 üzenetére
Ohóóóó, még a cég címével is képben vagyok, régi szép idők... Ismerős onnan pár fantom a múltban, emeleten van egy székhelyszolgáltató akivel alapban nem lenne baj csak az ügyfeleivel. Csoda, hogy még működnek. Annó rugdostam az iroda cuccait, aztán egyre több informatikai izébe próbált behúzni én meg inkább hátráltam kifelé, mert jöttek a cégei, otthoni cuccok, szerver, Word, nem nyomtat, másik cég, csináljunk felhőt, lenne itt egy ilyen meg amolyan is, mindenbe belekaptunk volna egyszerre, azt sem tudtuk merrefelé áll a fejünk. A másik cím meg szintén olyan, hogy elmúlt 10 évben ha a környékét emlegették már inkább nem mentem arrafelé, csak ha fogászati rendelő. Székhelyszolgáltató meg ugye legális, akadnak biztos rendes ügyfelei is, de ja....
-
Grillo
őstag
válasz
Sipi- #125263 üzenetére
Még gimiben volt hasonló, csak ott 1 éves USA kinttanulásról volt szó, pályázat, kutyafasza, minden, azt hiszem 200k huf, de ezért teljes ellátás, utazás, stb.
Megírtam amit kellett, volt várakozás, jött a válasz, hogy akkor fizetni, és hajrá, aztán valahogy kiderült, hogy országos csalás. Pedig még bármi is lehetett volna belőlem. -
Sipi-
őstag
Bazz, a csalók már a lelkes gyerekeket sem kímélik. Osztályfőnök rakta fel FB csoportban, hogy van mesepályázat. Fizess be 2000 forintot és nyerhetsz. De se honlap, se elérhetőség, semmi szó a nyereményről, gmail-es email cím, semmi eredményhirdetési határidő. A számlaszámhoz adtak cégnevet is, ami egy 1 fős idény nyáron alakult kft-é, mindenféle publikus elérhetőség nélkül.
Oké, 2000 forint nem sok, de ha bepaliz 500 gyereket országosan, az már 1 millió forint és ezért csak megírt néhány pdf-et (meseíró verseny, angol nyelvi verseny és még ki tudja mi), megszórja vele az iskolákat, néhány figyelmetlen és rohanó tanár továbbküldi a gyerekeknek és kész is, megvan az ingyen pénz. -
zetor2000
őstag
Cool a verda: [link]
-
zetor2000
őstag
válasz
Jahno #125259 üzenetére
Én meg úgy vagyok, hogy pénteken éjjel lefekvés előtt elkezdett fájni a combom, a nemesebbik rész mellett. Szombatra nem tudtam átfordulni a másik oldalamra, vasárnap annyira javult, hogy tettem magam alá párnát, azt úgy a fél éjszakát ártkínlódtam. Tegnap kenegettem (elmentem egy indiánhoz / a mohikán fősámánhoz / eléálltam mondtam neki / segítsél te táltos g*ci ebben... / Miden gyógynövényt kipróbált / lószart kent rá, az se használt / Nem segített ő se rajtam...), kicsit jobb lett.
Ma reggelre javult, voltam melózni. Holnap megyek valami dokiohoz, mert kibírtam röhögés nélkül... Ismi szerint sérv, szerintem megmondja a fősámán... vagy a sebész... vagy valaki. -
npera
addikt
Ma én is tömegközlekedtem, mivel a tesztkocsit leadtam és nem volt nálam bringa. Az első busz még jött kábé időben, de az egyik gettót érintve egy útfelbontás miatt beálltunk egy gigadugóba. Két sávból lett egy, aztán ott vagy 10 percig ment az araszolás egy 200-méteres szakaszon.
Utána átszállás. A busz éppen sofőrt cserélt, aztán az új sofőr képtelen volt kiállni a megállóból. De ezzel blokkolta a mögötte érkező buszt is, ami teljesen beállította a kereszteződést. Ott is elment pár perc, mire egy másik sofőr elmagyarázta a totál amőba effendinek, hogy miként tud elindulni az elektromos csuklósbusszal. Utána már haladtunk volna, de volt még egy dugó.
A gyerekeket 20 perc késéssel vettem fel, a dzsúdót le is késtük.
-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000 #125257 üzenetére
Hazaestem BKVval, ha kell csiganyál akkor van, de kerek 1 óra volt. Ez max. pár perccel lenne rövidebb. Vagy hosszabb, mert villamos egyből jön, sőt van, HÉVnél meg pont elment előttem, az +8 perc, -gyaloglás, mérnöki hányados, nem mérvadó na.
Autós napot majd pénteken intézek. Tömegközzel nem volt rinyám, gyerekes kollégák is csendben el voltak, most nem kellett egyszerre melóznunk, hogy hátráltassanak és hisztis legyek.
-
zetor2000
őstag
#dlágaszágaink:
BF kapcsán leárazták 3E Fttal, így landolt idehaza.
Kellemes, melegít. Fűszeres, de nem tudnám megmondani, hogy vanília, fahéj, vagy mi ez az utóíz, ha tudjátok, próbáljátok ki.
Javasolt! 18+ korúaknak, és utána ne vezessetek. Én jégen kóstoltam, úgy (nekem) fincsi! -
npera
addikt
Kész a Totoya, a tracking szerint elhagyta a gyárat. Akkor most tranzitban van a kikötő felé. Szerintem ott fog várakozni egy ideig, csodálkoznék ha egyből ki is futna vele egy hajó.
Bár mondtam a dílernek, hogy az elvárásom az, hogy egy Herculesből dobják le ejtőernyővel a szalon udvarára és utána ünnepélyes pezsgőlocsolást követően elhajtok vele a naplementébe, de nem tudta garantálni a dolgot
-
npera
addikt
válasz
-NoVa- #125252 üzenetére
Ezzel én még mindig nagyon el vagyok varázsolva. Én sem tudom sokat használni, de amikor igen, akkor az igen megéri. Melé azóta pihen, mondjuk úgy tartalékba le van zsírozva. Még nem találtam olyan zenét, ahol ne tetszene, egyszerűen zseniális.
Most jön a következő PI. A tesztelési tervemet összevetve a következő inkrementtel tudtam is közölni az ScM-el, hogy az 50. héten tudok valamit csinálni, minden más héten tesztelek. A következő szabad hetem a 9. lesz jövőre, de az már a következő inkrement előtti IP-hét.
Még az 52. és 1. héten is tesztelek, tehát még a szabimat is majd jövőre kell kivegyem valamikor. Csak azt nem tudom mikor, mert igazából nem lesz olyan időszak belátható időn belül, amikor szabira tudnék menni. A nyári koronás hetet is ki kell még vegyem.....
-
-NoVa-
veterán
válasz
blueboi69 #125250 üzenetére
Emlegettél már olyat is, hogy elsőkerekes dobozautót nem vennél, és hasonlók. Aztán bármi. Én sem véletlenül portable audio-val játszom mostanság csak, az belefér az időmbe, meg ki tudom élvezni este miután mindenkit elaltattam, és még egy kicsit nem borulok fel. Aztán majd lesz még több időm, mint azt most el tudom képzelni, nem mostanában.
Ma épp planar szól a fülemben.saját hangolás. enpera valamennyi sejtéssel rendelkezik róla, hogy távolról hunyorítva mire lehet képes egy ilyen, főleg ha planarhoz illően egyenletesre van reszelve a hangképe a gyári V helyett. Hát most ez az
-
blueboi69
őstag
válasz
Bujdy81 #125247 üzenetére
Köszi
Egyik barátainknak a gyerekét szoktam én elhozni oviból, mert nem érnek oda érte, és akkor vagy játszóterezünk vagy nálunk bandázik, ő asszem 3.5éves.
Vagy ha szülinapi zsúr van, én simán nekiállok nekik játékokat kitalálni meg műsorvezetni, de azért minden nap tuti nem csinálnám.
Főleg, hogy itt ebben a korosztályban ismerősök/barátok esetében is max 7év az életkor, de mér ott is van hisztizés,durcizás. -
Bujdy81
aktív tag
válasz
blueboi69 #125222 üzenetére
Hát, kell egy jó társaság és akkor nem dobod el az agyad!
Pár fontos információ:
- mások sem IKEA katalógusban laknak,
- másnak is vannak foltos ruhái,
- máshol sem mindig van rend a konyhában ÉS nincsen minden nap 5 fogásos Michelin csillagos menü.Nálunk pl. volt olyan, hogy a pénteki házaspár körös összejövetel után úgy döntöttek anyukák, hogy hadd bandázzanak a csajok (apukák csendes hétvégén voltunk!) és nálunk pl. kilenc (9) gyerek aludt!
Másik alkalommal én voltam az ügyeletes, simán megbírkóztam hét kölyökkel, este 11-re már aludtak is!
Hogy nincsen napi 2-3 órám edzeni? Hogy nincsen jelenleg hobbim? Ráér. Majd "felöregszem a dobogóra" és hobbizgatok, mikor a legkisebb is középiskolás lesz...
Most 11-10-7-2 az életkorok, mindegyikben van nagyon jó! Ha csak a két nagy lenne, akkor minden évben mehetnék 4-5 hetet síelni, nyaralni szummában, meg lehetne gyorsabb, erősebb autónk. De ha megkérdeznéd, hogy melyik kettőt adjam oda ezekért, hát egyiket sem!
A két nagynak már van udvarlója, szóval a nyaralást pár év múlva nem hat, hanem nyolc fővel kell tervezni...
-
blueboi69
őstag
Na végre jöttek leolvasni a gázórát. Kérdeztem, hogy csókolom az éves limiten belül vagyunk, akkor most amit kiszámláztak előző hónapokban drágább díjat, azt visszakapjuk vagy hogyan gondolták? Aszonta a nő, hogy hát erre ő is kiváncsi lenne, mert nála is ugyanez a helyzet és remélni tudja, hogy korrektül lesz elszámolva.
-
Bujdy81
aktív tag
Benzinár topichoz.
A MOL kötelezően Nyugat-Európához áraz.
Ha kiindulunk abból, hogy sosem volt ilyen jó itthon, mint most (tegnap mondák a Híradóban!), akkor ugyebár az EUR árfolyam annyi, mint 2010-ben (260 Ft/EUR) és a nyugati 1,7 EUR/liter benzinár az annyi mint 442. Erre jön, hogy picit több itt az ÁFA, tehát akkor kb. 465 Ft/l. Akkor az ársapka törölhető, nem?
-
Grillo
őstag
válasz
blueboi69 #125222 üzenetére
Szerintem mindenki fasz szépen sorban, aki emiatt röhögi ki a másikat. Neked a gyerek a nehézség, neki lehet más, amiről akár nem is tudsz. Nem kérdőjelezem meg, hogy nehezebb-e neked vagy nekem az életem, amióta 1-2 gyerek van, és nem csak az asszony. De miért lennék én attól bárkinél több, hogy gyerekem van? Akiket ráadásul nem is egyedül kell nevelnem, mert akkor már léphetünk még egy szintet ugye.
Gyerek és gyerek között is nagy különbségek vannak, ahogy másak az anyósok, meg a tesók, meg minden. És egyáltalán nem biztos, hogy mindenkinél ezek között a gyerek a legnagyobb nehézség. -
-igu-
veterán
válasz
eattila #125233 üzenetére
gyere
bár itt profik vannakSz.rszemét játék, mert különböző a kavicsok mérete (mágneses erősség) és a formája (tapadás), ráadásul kétpólusúak, mivelhogy mágnes. Nagyon lehet taktikázni, de kell hozzá a biztos kéz.
1:33-tól ott a példa, amikor sikerül, és rögtön utána, amikor nem
-
eattila
őstag
válasz
blueboi69 #125228 üzenetére
Nem, én a 2-3 éves kort szerettem nagyon
Cukin dumál, mini cukiságbomba. De nekem lányom van
Fiúnál nem tudom.
Nem mintha nem lenne minden időszaknak szépsége. Csak én azt szerettem nagyon. mostanság már kevesebbet alszunk összebújva, stb. Lassan kamasz lesz, azt nem várom, mert kos
Meg jön majd a súlyos testi sértésekért a felfüggesztett, letöltendő, stb. azt se várom -
válasz
zetor2000 #125227 üzenetére
persze, tatra is van gazdagon.
pont az egyes villamoson (meg később a 14-esen is) az volt a terv, hogy majd jól hetvennel mehet, és gyorsvillamos... azóta is csak 50 az engedélyezett sebesség. és azért olyan hosszúak az 1-es megállói, mert 4 kocsira méretezték, csak épp sose használták így, talán erre sincs engedély.
de legalább befér a hosszú cafa 14-esen is rohangál egy rövid caf, hétvégén meg minden második az, ami tök jó, de csúcsidőben probléma, mert az rövidebb, mint 3 tatra kocsi, a hosszú viszont nem fér be a megállókba, amiket koppra a hármas tatrákra méreteztek...
-
-
blueboi69
őstag
válasz
Sipi- #125195 üzenetére
Abból a szempontból várom, hogy lehessen komolyabban beszélgetni velük és tényleg ne 5másodpercenként vágjanak a szavunkba.
A nagyobbik már eljátszik egyedül, szépen rajzolgat, tökjól el tud lenni. Ha azt kérjük tőle, hogy most kicsit hagyjon minket, mert szeretnénk valamit megbeszélni vagy csinálni valamit, akkor nem gond, elvonul, eljátszik, fél-1órát elvan, interkació nélkül is ha szükséges.
De a kisebbik még kicsi ehhez, januárban lesz 3éves. Rengeteg dolgot megcsinál és már szinte folyaékonyan beszél, de ő egyedül nem marad meg 2másodpercnél tovább. -
Jahno
veterán
válasz
zetor2000 #125217 üzenetére
Az olyan, de legtöbbször nincs is értelme bemenni autóval. Ezer éve jártam arrafelé, a belvárosi engedélyes TAXInak is más színű rendszáma volt és külön licenszet kellett fizetni. Mondjuk most a sok elektromosnál már nehezebb a környezetszennyezésre fogni, így nem tudom változott-e bármi vagy mi van.
Nálunk a gyár eléggé a város szélén volt, onnan az A10 melletti P+Rhez 10 perc alatt ért ki a villamos. Központi vasúttól kb. 15 perc. Valószínű ez volt a legközelebbi, amúgy meg egy véletlenszerűen választott hely, mert ott occsó szállás és ingyenes parkolás opciót kaptunk, akkor távokat nem néztem, Amszterdam kicsi, haladjunk.
Bár ez is masszív, mert jó 2 kilométer a központtól, ami gyalog is 20+ perc meg villamossal is, ott már mehet a roller/bicaj, akkoriban kétszer én is vittem magammal.
-
-
zetor2000
őstag
válasz
Jahno #125216 üzenetére
Amsterdam nagyon nem jó példa autós tervezésre.
Amikor a nyáron kinn voltam, egy srác mesélte, hogy merre menjünk, hogy találkozzunk vele... ~800 méterre voltunk tőle, csak közben volt egy öböl egy ingyenes komppal, ami 3 perces útra 6 percenként járt, 350 fúvel. Azt mondta, ha bejönne elénk autóval, akkor az neki ~45perc alsó hangon, mert meg kell kerülni mindent IS. És akkor lehet, be se jöhetett volna a legbelebb belvárosba, mert ott már működik, hogy a tiszta autó bejöhet, a sok kormot pöfögő meg nem. Rendszámtábla színe mutatja, rendőr elvileg meg is b*ssza, ha. -
Jahno
veterán
válasz
hobizoli #125214 üzenetére
Ezért mondom, arányokat kell nézni. Tudja tök, ott sem biztos, hogy minden kerek, de Amszterdamban van ugye Az A9 körgyűrű, meg az A10. Kb. Az A9 felel meg az M0nak, de A10 környéke meg a Vecsés-Gyál-Bia-Törökbálint-Budaörs résznek. Talán.
Ráböktem valamerre a 2. gyűrűn kívül, hogy akkor tervezz a központba:
De itt a kisebbik, ha megnézed akkor végig megy mellette a vasút/villamos:
Ahol keresztezi a sárga körgyűrűt, ott balra-jobbra más sincs, csak megállók. Ez a nem mindegy, meg amikor egy csomó helyen elsétálsz a villamos/vasútig, felénk meg akkor is autózni kell. A "kimegyek az állomásra" sűrűbben ismétlődik, mint a Nokia töltőd-e van-e kérdéskör.
Nehéz az agglomerációt is teljesen pontosan összemérni, gyárba pld. Haarlemből elég sokan jártak be, a többi falu neve meg összefolyt és elfelejtettem. Leglehetetlenebb helyekre próbálj meg böködni, mindig lesz a közelben valami, ahonnan 30 kilométeres távból kb. 50 perc, de kerekített 1 órán belül ott vagy a központban vagy bárhol.
Csepel-Duna torony az csúcson kívül lejárható 25 perc alatt, ami azt jelenti, hogy 6:50körül indulva 7:30ig beér az ember, de akkor elég nagyot kerekítettem. 7 órakor vagy 7:10kor indulva már 8 után eshet be. Tömegközzel ez 1 óra, bármit is csinálsz bármikor, mert HÉV+villamos nettó menetideje 40+ perc.
Pénteken meg lehet csúcs után indulok, de ha valami közvetlen járatot tolok akkor istenbiz most húzok megint valami csiganyálat, ha el nem felejtem és meglátjuk milyen az az elvileges dugó. Akkor ráadásul lehet Kőbánya felé kell hazamennem, azt is nézhetjük.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Jahno #125213 üzenetére
M4-nek ki kene jarnia a M1M7 melle vagy akar Torokbalintra is, meg nyilvan a M0M3 melle a Polus/Azsia Centernel a foti Auchan-hoz
M3 Kapmegyer-Ferihegy2...de eszakon siman kimehetne Dunakesziig is mar az M2 ig
M2 is mehetne tovabb a BAH fele, szinten az M1M7 kivezetoig
M1 ki a korvasutig....amig ilyenek nincsenek megcsinalva nem is ertem a bevarosi lakok allando nyigasait
es nem, ok nem kuzdenek ezekert, nekik annyi az osszes megfejtesuk mindenre IS, hogy tíííccsuk ki, meg zarjuk le
-
Jahno
veterán
válasz
hobizoli #125211 üzenetére
Ezt mondtam fentebb, meg évekkel ezelőtt is, hogy ezek a kb. 1.5-2 órás csúcsok elég érdekesek és itt tömegközön speciel hülyét kapnék, ha az autósok X%-a hirtelen rászokna a BKVra.
Én eddig ugye csúcs után jártam, vagy egyéb lehetetlen időben, most már alakul újra, de pld. meló után elhúztam Zuglóba, ott már pislogtam, hogy ennyi ember nincs is, mint ami az 1esre fel szeretne szállni. 4es6os, 7es, sorolhatnánk rendesen. Csak az M4 üres, szinte mindig.
London is nehéz ügy, Boba is kész volt tőle néha, meg ott azért eléggé kezelhetetlen a tömeg. Viszont ja, laknak ott annyian, mint nálunk az országban.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Samott #125178 üzenetére
persze, csak a BKV meg nagyon nem nott fel a feladathoz
reggel szallj fel az 1-s vilire, koppig tele van, kozben a Hungaria krt-n meg 3 savban mennek mellette az autok is
na ott hogy lenne megoldva, hogy ne jarjanak autoval es hajra tomegkozlekedes...?
a vilag leghosszabb villamosa jar ott 3 percenkent es nem gyozi igy sem
a masodik leghosszabb meg a 4-6-s vonalan jar
csucsidoben amikor a dugo is van, mindketto tele van
fel akarsz szallni a metrora es egy heringjarat az is
siman tul van terhelve a metro is amugy, csak nezd meg az utasszamokat
a berlini metronak 155km-s halozaton van napi 1,5millio utasa
a budapesteninek a negyed ekkora halozaton van 1,3millio
de Berlinben 2x annyian laknak
meg ha Berlinben csak ennyien jarnak metroval, akkor a tobbiek mivel jarnak a 3,5millios varosban?
Berlinben 22 vilivonal van 200km halozattal, Bp-n 26 vonal 174km-n a fele lakosszamra meg 891km2 vs 525km2 a varos
Brandenburgi kapunal az a szep szeles ut az hany savos is?
Parizsban a Dialadal ivnel a Champs Elysee hany savos is? iranyonkent 5?
...es melle melle 226km metrohalozat 14(!) vonalon, es csak 12 vilivonal
parizsi metrot is megnezed a 5,3millio utasa van per nap a 5,8x akkora halozaton
az olyan mintha bp-i metron 920k-n utaznanak csak
ennel siman tobb utasa van itt csak a M3 es az M2 vonalaknak naponta, az M3 egymaga 620k utast jelent
ez mellett csak 12 vilivonal van a varosban 156km-n
mennyi is lakossaga?
madridi metro 293km-s halozat a 3,3millios varosban es a Covid elotti utolso teljes eveben 1,8millio utasa volt per nap, egy 7,5x(!) akkora halozaton, ~2x lakossag mellett
a londoni metro 402km 11 vonalon es a nap utasszama 3,3millio
az 2,5x-e a bp-inek -
Jahno
veterán
válasz
qnadam #125205 üzenetére
Itt a BAH, Alkotás-Krisztina vagy felfelé a Városmajor elég nagy forgalmat bonyolított, idén meg kifejezetten gyakran bele lehet futni így a kereszteződésbe, hogy nem áll be közepére a majom, mert Moszkva felé sem tudnak már tovább menni, hanem lendületből üres minden:
Csaba u - Városmajor ugyanez, ott azért egy kereszteződésben simán lehetett 20 percet gépészkedni, ha olyan irányból jöttél. Elmúlt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari