Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rdi
    veterán

Na de akkor honnan tudod, hogy az ügynökök alapbére hogy alakul hónapról hónapra? Mert ugyebár az előző hónap eladásaiból derül ki, hogy melyik kategóriába esnek a következő hónapban. Szerintem ehhez minden hónapban tudni kell az eladások összértékét. Így két lehetőség marad, vagy csinálsz minden hónapnak külön egy adatlistát, vagy az én módszeremmel egy helyre írod az adatokat, és a hónapot választod.

Azóta amúgy továbbfejlesztettem az egészet. Van már benne makró is, meg egyéb okosság. A körlevél viszont nem nagyon akar összejönni.

Hmm
    Ugye az idő lineáris, vagyis valóban havonta kell összegezned/vizsgálnod az elért eladásokat.
    Ez mondjuk két egyszerű függvény. Ugyanis most, 2005. április 2-án még nem kell (nem is tudhatod) elemezni a 2005. április stb. havi eladásokat.
    Ugye az életben ez úgy megy, hogy havonta beviszik az adatokat, hülye excel számol, főnök a fejét vakarja, hogy milyen módon csökkenthetné az ügynökök pénzét :((
    Tehát ma már nem érdekes, hogy 2002. februárjában mennyit keresett az ügynök és hogyan, mivel azt akkor kiszámolták, az adoto felvitték a táblázatba.
    Bocs, de ma is munkám van, ha tudok, holnap ránézek. Körlevélnél nem megy a szűrés?

Új hozzászólás Aktív témák