Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
Megcsináltam a kis leltárprogimat, köszönöm mindenkinek a segítséget. A végére azért maradt egy problémám. Mivel akár hetente többször is kérnek leltárt, készítettem egy makrót, amely a munkafüzetem egyik munkalapját - amelyen szépen, formázva, tételesen sorbaszedve vannak az adatok - elmentené egy új munkafüzetbe, a fájlnévben pedig szerepelne az aktuális dátum. A makró működik is, de nézegetve, tartok tőle, hogy csak a mai napon fog. Alapból hibás az ahogyan készítettem. Gondoltam a ''MA'' függvény segítségével hozom létre az új fájlnevet, de mivel az valójában egy kódszám, nem másolhattam közvetlenül a fájl nevébe. Átmásoltam egy másik cellába értékként, és dátumformátumra hozva már működik a dolog. Viszont a makróba így - teljesen logikusan - nem az aktuális dátum lett bejegyezve, hanem a mai. Hú, remélem érthető voltam
.
Ha valaki megnézné, miben kellene változtatni rajta, hogy az elképzelésem szerint működjön, azt nagyon
.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.
Fferi50