- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gszp
tag
Azt még senki sem tudja, szerintem megjelenés előtt fog kiderülni, de így nagyon nagy lutri. Annyira nem vagyok eleresztve, hiába lenne esély cserére kis ráfizetéssel, hogy ezt be merjem vállalni. Főleg, hogy a cserealap sem ingyen volt és még az első két résszel sem játszottam.
djculture: Ebben sajnos én sem tudok segíteni, az elsőt gogon kaptam, amikor ingyen adták minden vásárlás mellé, a másodikat pedig dobozosban vettem, amikor 990 volt a Tescóban. Na azt a kódot a reelc által linkelt oldalon tudtam én is beaktiválni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Új, egyszer kipróbált Asus VivoBook Flip - AMD Ryzen 5/16GB RAM/512GB SSD/ 14 érintőkijelző/Win11
- Használt PC konfig, új gépház, alaplap - Ryzen 5 3600/32GB DDR4/nVidia GTX 1070Ti/256GB SSD/3TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest