Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz scorpy02 #8905 üzenetére
Figyelj te is, és mindenki más:
Számtalanszor (de legalább 10-szer) el lett mondva már, hogy ilyen oldalakról nem veszünk kulcsot.
Eset 1:
Simán előfordulhat, hogy lopott a kulcs, mert mondjuk ügyesen kinézték a retail dobozból, majd visszafóliázták.
Következmény1:
A majdani vevő ír a supportnak, mellékeli a fotót, te jó esetben csak a játékot bukod, rossz esetben kapsz egy akkora bant a s*ggedbe, hogy többet a steam közelébe nem mész.Eset2:
Simán előfordulhat, hogy a kulcsot többször eladják, ebben az esetben be sem tudod regelni a kulcsot, de a pénzed már az életben nem látod viszont.
Következmény2:
Drága móka, nulla eredménnyel, jobban jártál volna, ha eliszod a pénzt.Eset3:
Simán előfordulhat, hogy a kulcsot épp most a karácsonyi leárazáson vették a steamen keresztül, csak éppen lopott bankkártyák információit felhasználva.
Következmény3:
Ezeket az eseteket mindig felderítik, a játékodtól eköszönhetsz, minősített esetben kiutalják neked az Eset1 banánját pluszban.Eset4:
Megkapsz mindent, cserébe ők megkapnak rólad pár igen érdekes adatot: bejelentkezési név, login, bankkártya adatok (tudom, ott a paypal, de vajon működik-e?) stb.
Következmény4:
Ha nem generálsz külön login/pass párost (már pedig a statisztika azt mutatja, hogy nagyobb eséllyel nem generálsz) akkor elköszönhetsz akár a fiókodtól is, és ha visszaszerzed, akkor is befigyelhet egy banán ízesítésű VAC, amivel már nem multizol többé. Ha esetleg még külön bankkártyával is vásárolsz, akkor valaki más játékát is te fizeted ki legközelebb.Összefoglalva nem ez digitális életbiztosítás, ha akarod csináld, de nem reklámozd, és ne is várd, hogy itt valaki megerősítsen egy ilyen hülye ötletet.
-
EyEsOnU
tag
válasz scorpy02 #8905 üzenetére
halkan írom, mert itt nem szeretik az orosz/ukrán cd kulcsokat, de vettem eddig 2db mw3-at (2x23$)ami ukrán volt és a mai napig semmi gond nem volt vele, én magam regisztráltam vpn-en keresztül (ingyen volt) és kaptam fotót a cdkulcsról/dobozról, mindennek a tetejébe paypallal fizettem.. próbáltam minimalizálni az átb@szás faktort úgyhogy a direct2play.com oldalt választottam, yuplay-en nem lehetett paypalozni, meg a cirill betűiket nem bírom elviselni.. ha nagyon elővigyázatos vagy akkor regeld esetleg másik steam fiókra, bár én ezt a lépést kihagytam
-
tupacamaru
veterán
válasz scorpy02 #24868 üzenetére
+1, de még mindíg lesz 4-es pakk mert azt írják hogy Coming Soon.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Vasinger!
nagyúr
válasz scorpy02 #24956 üzenetére
Akárki akármit is mond, ez nem fair hozzáállás. Amíg nincs kifizetve és átadva az áru, addig megértem, ha visszalépnek, mert joguk van. De miután meg lett véve és ki lett fizetve, ez már így nem oké.
Talán még jogszabályba is ütközhet, bár gondolom ennek utánajártak.stevve:
+1
Ez meg a másik. Így biztos elvesztették a hitelességüket sok emberben.
Nem hinném, hogy megéri nekik most elveszíteni ennyi vevőt, mintsem egy kis veszteséget most elviselni ami meg se érződne a karácsonyi hajrá miatt...
1000%, hogy ha STEAM csinált már ilyen bakit, akkor sem ez volt rá a megoldás. Látszik azért, hogy ki a nagyhal a vízben....
Amúgy azokkal mi lesz, akik már beaktiválták a kulcsokat? El fog tűnni a STEAM accukról?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ennyit róluk... hiteltelen bolttá váltak ezzel és megbízhatatlanná is egyben. Nem csodálnám, ha ezrek hagynák ott őket, akármennyire viszik is le legközelebb az árakat. Azokban az árakban már nem nagyon fognak hinni a népek.
Vasinger!:
Nem biztos, hogy utánajártak, inkább csak hoztak egy döntést - az egyik legrosszabbat.[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Mondjuk ez a levél szerintem azoknak ment ki, akik kulcsot sem kaptak, és ez így teljesen rendben van, máshol is volt már olyan, hogy elfogyott menet közben a darabszám, aztán utólag sajnálkoztak, pénz vissza megy és sajnos IJ a vásárló.
A kérdés inkább az, hogy lesz e második kör, azaz vissza veszik e a már beaktivált kulcsokat is?
Egyébként meg nem néztem meg, de simán lehet, hogy van az oldalnak egy szabályzata valahol amit a regisztrációval, vásárlással automatikusan tudomásul vesz a vásárló, s ha abban rögzítették, hogy technikai hiba miatt léphetnek ilyet, akkor az szabályos. Sok boltnak van hasonló szabályzata, csak épp nem kerül előtérbe, mert ritkán hoznak össze ennyire durva hibát (nem is értem, hogy nem vették észre -és állították meg- 15 percen belül..)
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
HS 2142
őstag
A levél eleje lemaradt:
Hi, This message is regarding issues with the Bethesda New Year Collection and the Borderlands 2 Four Pack deal.
We´re very sorry but due to technical difficulties we are not able to deliver the product you purchased and have provided a full refund of your purchase. We are currently looking into the possibility of additional compensation for this inconvenience. GamersGate team support@gamersgate.comFélkövérrel én emeltem ki, a Future Soldierről nem esett szó.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
orkester
őstag
válasz scorpy02 #26482 üzenetére
Velük anno nekem is volt ilyen. Fel kellett őket hívnom, hogy nézzenek rá és másnapra jóvá is írták. Ugyanis akkor azt mondták, hogy amúgy 30 nap (vagy 15 már nem emlékszem) múlva a rendszer automatikusan visszateszi, ha a bolt nem vonja le az összeget.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest