- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csaba951
veterán
válasz orkester #17247 üzenetére
Én a helyedben nem próbálkoznék tovább! Valamiért úgy gondolják, hogy a te pénzed nem jó nekik. Nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. Ha sikerülne is vásárolnod, később lehet, hogy visszavennék azzal az indokkal, hogy kijátszottad a fizetési rendszerüket.
Ha van barátod az USA-ban, akkor kérd meg őt, hogy vásárolja meg neked, és majd egymás között leboltoljátok.
-
törölt tag
válasz orkester #11664 üzenetére
Eddig csak Steam-en vettem játékot de ez is hasonlóképpen működik? Veszek egy kupont és bármire lehet aktiválni vagy csak adott dolgokra (xy árat beleszámítani)? Dead Island vásárlása pl. hogy működne?
Csinálok egy accot gondolom és akkor euro-ban mutatja az összeget? Vagy mindig dollár lesz?[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz orkester #11664 üzenetére
Diablo 3 miatt érdekes lehet nekem, 30 dollárért meg lehetne venni 60 helyett. Valaki, aki már rendelt Amazonról játékot, megnézné nekem, hogy akkor lehet-e rendelni Magyarországra, illetve milyen feltételekkel Diablo 3-at? Itt a link: http://www.amazon.com/Diablo-III-Standard-Pc/dp/B00178630A
Köszi!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
orkester
őstag
válasz orkester #11317 üzenetére
Thehut-ra is ugyanez érvényes:
2036-YSR0-P7FS
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
-
orkester
őstag
válasz orkester #3639 üzenetére
Na most FF4 alatt is megadja a 10% kedvezményt.
Végigmentem a húsvéti játékukon(bár ez talán nem is számít), azután kosárba raktam egy játékot és ha frissítettem az oldalt a kosárnál előjött egy felugró ablak(persze csak ha nincs blokkolva) és ki lehet választani, hogy pl. túl drága, erre megadja a kedvezményt. Konkrétan itt a felugró ablak linkje, ha valakinek nem jönne elő, hátha így tud kezdeni vele valamit: [link]
Internet E. alatt bármit csinálok, nem működik.[ Szerkesztve ]
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Devil Smile
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Asszociációs játék. :)
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest