Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz Crytek #131240 üzenetére
Akkor olvass bele kérlek a kismillió topikba ahol kommentelni is lehet magyar angol vagy német nyelven akár. És láthatod a sok retardált ( de bármilyen retardáltak is mégiscsak ők a vásárlók) idióta kommentjét hogy brühühühühü köcsög szemét aljas Sony hogy merészelik a mihaszna fostalicska PC seknek is kiadni a játékot, ezért vettem/veszek konzolt és vagyok különb mindenkinél hogy exkluzívokkal tolhassam.
És ha ők így, akkor én is így, és majd bosszúból nem veszek szépen PS5 öt, aztán majd meglátják milyen jó döntést hoztak, hogy a jó k.anyjukat
Nyilván ezek 70-80% csak hiszti ilyen szellemileg visszamaradottoktól, de biztosan tényleg sokan lesznek, akik ilyenek miatt nem fognak venni.
Szóval ja, +100 millió egyik oldalon és minusz lehet hogy 100 vagy 200 a másikon.... -
NyMRooD
őstag
válasz Crytek #131240 üzenetére
Te nem bírod megérteni, hogy az a 100 milliós nyereség pc-s fronton lehet akár -(minusz)1 milliárd is konzol fronton , de ha ennyi fogalmad nincs akkor én itt el is engedem, legyen neked igazad, a Sony/Ms/Nintendo teljes vezetősége kevesebbet ért a gazdasághoz mint te, gondolom ezért is ülnek ők csak ~100-1000 milliárd dolláros cégek élén Mint mondtam nem célom a meggyőzésed, ha tényleg azt hiszed, hogy jobban tudod tőlük, hajrá, mutasd meg, gondolom seperc alatt áttudnád venni valamelyik irányítását, ahogy elmagyaráznád a részvényeseknek, hogy a 0-tól 100 millió az 100 millióval több
béke!
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest