- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
Heavyrain #75759 üzenetére
Nem tudom kinek a forgalmi korlátját sértettem meg a gifekkel, Ollie útjai kiismerhetetlenek, de akkor újra, linkelve.
Free to Pwn, Pwn to Win
szép renegédikszes animgif
mégszebb renegédikszes animgifmás:
http://bundle-in-a-box.com/ indie kulcsos oldal holnap eltávozik az örök bundle mezőkre, akinek van bennmaradt kulcsa az MOST kérje ki!
Gameflyon van 5 fontért Metro Last Light Complete, de szüljenek farfekvéses sünfamíliát, 5 dollárból hogy kerekítettek fontra?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
sagem
addikt
válasz
Heavyrain #75710 üzenetére
A Steam topicban már régen megfejtették a rejtélyt, mindenki, aki hasonló ablakot kapott a TARR szolgáltatónál van..tehát baki, az a szolgáltató elcseszett valamit, az Index meg szokás szerint írt egy hatásvadász bullshitet (ami azért is szomorú, mert egy PC Gurus ember kezéből került ki egy ekkora marhaság..)
Ez a cikk egy baromság, már a címadása is BLIKK kategória, történt egy hiba, ezzel a cikkíró is tisztában van, s elkezd "fontoskodni" s olyan benyomást kelteni, hogy ez nem is hiba, hanem a NAV rászállt a Steamre..
(a NAV egyébként a tiltás előtt egy hónappal figyelmeztette az érintett oldalak felhasználóit, többször is megjelent erről cikk, hogy mik és mikor lesznek tiltva, a Steam egyszer sem szerepelt közöttük). A NAV tehát nem kérte a Steam blokkolását, ha kérte volna, akkor a három nagy szolgáltató is tiltotta volna (vagy legalább az egyik).
-
-
bladegery
senior tag
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Heavyrain #73272 üzenetére
De azért az ilyen egyéneknek is adnék egy puszit az orcájára, akik elveszik azok elől a lehetőséget, akiket valóban érdekelne. Csak azért, hogy pénzt csináljanak belőle, és ezt pofátlanul meg is teszik. A világ persze nem ideális és már rég így működnek a dolgok (HumbliBundli árusítás, ajándékok elárverezése, stb.), de valahogy mindig elszomorít. Hála az égnek a topik tele van jobbnál jobb fej emberekkel és ők rendszeresen kompenzálni tudják ezt az érzést bennem.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Heavyrain #73229 üzenetére
Naaa, mégis sikerült AMD kulcsot kapni? Gratula!
4500ért nem sok egy picit a Sniper Elite 3? Jójó, tudom. Nem is Te szerezted, nem is magadnak adod el és egyébként sincs semmi közöm közöm hozzá (és az utsóban még én is biztos vagyok)
-
morvaigaben
tag
válasz
Heavyrain #73184 üzenetére
Mire kattintottam a GET KEY-re már csak 48-at írt.... XD Pedig 19:58-tól figyeltem. Hát erről lemaradtam sztem...
Update. EZT NEM HISZEM EL!!!
"Congratulations, you've successfully been assigned a key for the AMD Never Settle Forever Silver Key Group Giveaway: "öröm bódottá
-
-
ayo
veterán
válasz
Heavyrain #70901 üzenetére
pontosat nem tudok de van a posztom, amiben kb. minden lényeges dolgot említenek pl.:
"Az összbevétel 242.909$-nál tartott, amelyből azért még sok minden levonódik (adók, Valve haszna). A teljes összeg olyan 63%-a (153 ezer dollár) a tiszta nyereség." szóval az adók max 10% és maradék a Steam
-
Edorn
senior tag
válasz
Heavyrain #69964 üzenetére
Engem Miasmata érdekelne belőle... Cserébe ilyenek vannak a birtokomban:
Steam kulcsok
- Reign: Conflict of Nations
- Guardians of Middle-earth: Smaug's Treasure DLC
- Thomas Was AloneOrigin kulcsok
- Crysis 2 Maximum Edition
- Medal of Honor
- Mirror's Edge -
törölt tag
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Heavyrain #69182 üzenetére
Igen, magyar feliratos és RHCP verziót ad..ezzel kapcsolatban off-ként kérdeznék, mert sima Steam topicban nem kaptam még pontos választ. Vettem ismerősömnek egy Dishonored-ot, Ő Angliában dolgozik. Itthon aktiváltam neki, belépve a Steam fiókjába..Letölteni sem tudja kintről. De ha hazalátogat és letölti itthon, odakint tudja majd használni offline módban?
Újra írom, ha ismerősöm nem jelentkezik a megmaradt példányomra hétvégén, egyet felajánlok cserére.
Illetve Brinkhez hozzáfűzve: ízlések és pofonok, nekem bejött a játék stílusa, ennyi pénzt nekem bőven megért. ( nem is feltétlenül online akarok vele játszani ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AM 4 Lapok
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest