Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
# Counter-Strike 1.6
# Counter-Strike Steamworks Beta
# Half-Life
# Day of Defeat
# Deathmatch Classic
# Half-Life: Blue Shift
# Opposing Force
# Ricochet
# Team Fortress ClassicMindez együtt 4 Euró [link]
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Megtudnátok mondani, hogy mi most a best buy Akció-RPG? Én ezt a stílust szeretem a legjobban.
-
Blaise
veterán
Kicsit fáj a szívem azért, télen 2k-ért vettem meg akciósan a dobozos Counter-Strike 1 Anthology-t, ami kicsit kurtább mint ez
Nekem is egy ismerősöm mutatta ezt az oldalt, egész korrekt akciók szoktak mostanában lenni, pl az Orange Box is 9,5 Euro
[ Szerkesztve ]
-
Nagynozi
aktív tag
válasz parandroid #807 üzenetére
Igen ez így van sajnos nem lehet kapni, bár nekem meg van eredetibe XBOX360-on. Én a Fallout 3-at fogom megvenni, az is elég Fantasy nekem, sok jót olvastam róla. No meg játszottam az 1-el és a 2-vel is.
-
Sonja
nagyúr
-
parandroid
félisten
Ez sajnos csak az alapjáték. A két kiegészítővel együtt (amiket akciósan ki lehet fogni még egy-két helyen beragadva 3-4e Ft körül) elég borsos ára lenne. Régebben volt Game of the Year (GotY) kiadása mindkét kiegészítővel együtt párezer forintos akcióban, de buta fejjel nem vettem meg. Azóta ahol láttam is GotY-t, mindenhol 10e fölött adták.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Sonja
nagyúr
válasz parandroid #811 üzenetére
Ejj, a kiegészítőket ám nem írtad. Shivering Isles 950HUF, KATT! és Knights of the Nine 2090HUF, KATT! Ez már valóban nem lenne olcsó így a három együtt (4788+950+2090+2490pk=10318HUF), de még kapnál.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
parandroid
félisten
Köszönöm, de inkább megvárom, amíg újra kiadják a GotY kiadást párezer forintért valami classic akcióban. Sanszos, mert elég régóta eltűnt már a paicról, és még mindig népszerű játék. Tekintve azonban, hogy nem mai cucc, most már igazán nem sürgős - no meg úgyis van mivel játszani mindig.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
válasz parandroid #813 üzenetére
30€ Steam-en, az összes DLC-vel meg 35€. Kb 1 hónapja 20%-al olcsóbban adták, arról sajna lemaradtál.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
parandroid
félisten
Wow, 2009.06.19. óta van Steamen. Bezzeg amikor nyár elején mindnt feltúrtam, akkor sehol nem volt.
Cool, akkor várok kicsit, hátha lesz akció, aztán megbótolom. Köszi, ezt nem is láttam, pedig mindig figyelem a híreket Steamen.
p
-
válasz parandroid #815 üzenetére
Hmm, D2D-n viszont csak 30 USD, és kliens sem kell hozzá.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Sonja
nagyúr
A mostani PC GURU-ban a teljes játék a King's Bounty: The Legend (2000HUF az újság)!
-
Sonja
nagyúr
válasz ProEvoFan #818 üzenetére
Nekem bejönne, de arra képtelenek, hogy normálisan támogassák a 16:9-es felbontást (az Aspect Ratio szarul van megadva, így két fekete csík lesz oldalt ). Így meg én nem vagyok hajlandó nem hogy megvenni, de még a warez verziót se használni. Pedig már a megjelenése napján meg akartam venni, de még szerencse, hogy a demót ki tudtam próbálni előtte. Abban is rossz volt. Ja, és természetesen már akkor jeleztem a készítőknek, hogy javítsák, de válaszra se méltattak. Szégyen.
[ Szerkesztve ]
-
válasz parandroid #827 üzenetére
Wow, ez egy jó oldal, köszi a linket!
-
adalbert1
veterán
Hmmm, akkor úgy tűnik hogy hosszú idő után ismét beruházok arra az újságra (igazából mióta a régi gárda elment meg a netes újságírás is fejlődött nem igazán érdekelt).
Ja, a Cd galaxisban (gondolom a többi helyen is) újból van Orange Box ha érdekel még valakit.
Olcsóbb Cod2 mint múltkor, más kérdés hogy még így is drága... -
adalbert1
veterán
válasz fpeter07 #832 üzenetére
Jaja, egy ezresért best buy lenne!
Megvan a King's Bounty. Sajna a Pc Guru nem jutott el addig mint a Gamestar a múltkori teljes játékokkal, magyarán sima bundle, nem a dobozos kiadás. Ráadásul nem is külön dvd, hanem egy DVD9-en együtt a Pc Gurus cuccokkal...
Más kérdés, hogy az újság gyakorlatilag még mindig egy nulla, alig volt pár érdekesebb írás benne (vagy csak már nem nekem készül)... -
adalbert1
veterán
válasz adalbert1 #833 üzenetére
Sőt sajna a King's Bounty magyarosított , most keresem a lehetőségeket hogy lehetne visszaangolosítani úgy hogy az még a legalitás keretein belül maradjon... Oké hogy ezzel sok játékosnak biztos örömet okoztak, de nekem pl. csalódást.
Ja, állítólag a hivatalos 1.7-es patch se megy fel így rá, szóval tiszta szívás, ilyen formában ne is adjanak ki többet semmit. -
adalbert1
veterán
Közben írtam a pc guru ide tartozó fórumára, persze senki nem válaszolt. Szomorú vagyok hogy eljutottunk oda, hogy azt mondjam hogy a Gamestar jobbat is tud összehozni mint a Guru.
Nekem is az angol nyelvű játékok tetszenek, azért mert:-rengeteg félrefordítás van, sok szöveg nagyon hülyén hat magyarul
-ezek a leginkább kompatibilisek (ugye nagy átlagban ha van többféle nyelven kiadott verzió egyértelmű hogy az angolnak a legjobb a supportja)
-az elmúlt 14-5 év játékainak nem kis szerepe volt abban hogy megtanuljak angolul.Szóval a magyarítások vagy maradjanak opcionálisan választhatók (nem hiszem hogy sokból tartott volna megtartani az eredeti szöveget és választhatóvá tenni - ha nem is a programból akkor install során vagy külön setup.exe-vel), vagy mondjanak le!
-
-
adalbert1
veterán
válasz #65675776 #837 üzenetére
Nyilván úgy az egyszerűbb nekik ha van egy féle verzió (a C&C3-mal nagyon rég játszottam, így nem emlékszek hogy választhatóak voltak-e a nyelvek, de a szavaidból azt veszem ki, a RA3 meg teljesen kimaradt), így sokkal kisebb az utólagos költsége a játéknak (ugye nem kell kismillió változathoz patchet készíteni, tesztelni, stb...).
ollie : a SWAT 4 Goldon is ha jól láttam van magyar felirat, remélem kikapcsolható (még nem tettem fel).
Azért bosszantó hogy pár játékkal többet lehet szívni mintha csak warezolnám őket...
-
chungee
addikt
Vegre maradt 1 kis love a szereny fizumbol, erre:
-
A The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut Steam-en most csak 21€ (kb. 5600Ft), és mindent adnak hozzá, amit a dobozoshoz is (persze letölthető változatban).
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
A tesco-ban (legalábbis a szentesiben biztos) 20% kedvezmény van az összes szoftverre, így vettem fallout trilogyt 2492-ért (igaz hogy megvolt az 1,2 tactics pc gurus bundleként, de ez csak jobb kiadás), láttam Orange Box-ot is a cdgalaxisos ár alatt (valami 3200 körül), C&C3-at olyan 3300 körül.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
most jövök a pécsi "nagy" Tescoból
minden szoftverre 20%os kedvezmény van
pl a L4D 3200ft, Orange Box 3200ft -
chungee
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
újabb nagy akció a CDGalaxisban [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest