Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz Renok #149599 üzenetére
Én sajnos igen, mert ott voltam a The Last of Us 2 PS4-es megjelenésénél és az ottani... véleményáradatnál. Plusz a sorozatnál is 1-2 éve, amikor olyan -nem túl kívánatos és szimpatikus- dolgokat mondott azokról, akiknek nem tetszik az a sorozat + Bella Ramsey.
Plusz... egy interjúja óta már azt is tudom, hogy ő nem azért készít/felügyel játékokat, mert valami szórakoztatót akar alkotni. Ő üzeneteket, ideológiákat, történeteket akar átadni a maga sajátos módján és stílusán, de inkább felkavarni és meghökkenteni szeretné az embereket. Van is egy ilyen mém róla a neten.
Nekem ennyi idősen már nem igazán van szükségem ilyenekre.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- HP Elite X2 1013 G3 I5-8250U 16 GB 256 SSD 1920X1280 IPS TOUCH 120HZ garanciás laptop és tablet
- BenQ ZOWIE XL2540K Esport GARANCIÁLIS monitor
- iPhone 16pro/128/ független! sivatagi titán.
- Lenovo Thinkpad X13 G1 i5-10310U/16GB RAM/512 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop garanciás
- XPG LANCER BLADE 2x16GB DDR5 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest