Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Lehet kezdesz kiégni.
Nekem ellenkező problémám van, a régi játékok egyre "öregebbnek" tűnnek.
Szél alatt csak Metal Fatigue-t és Steel Fury: Kharkov 1942-t vettem.A robotos stratégiát nem volt alkalmam saját idejében kipróbálni, csak magazinban, szóbeszédben hallottam róla, nagyon dicsérték. 2000-es szempontból nem is vészes, de mai szemmel rettenetesen idejét múlt, így abba is hagytam.
Grafika még hagyján, de játékmenet "lassúsága" (vár a fene), egységek kiegyensúlyozatlansága (egy közepes mech meg tud fektetni egy bázist tankostul, tornyostul), AI tápolt butasága, történet nyomisága okán akkor sem bírnák vele játszani, ha még anno szerettem volna.
Hatalmas saját kedvencem volt régen az Emperor: Battle for Dune, a zenéje most is megállja a helyét (válogatás, teljes 3 órás OST), de már évekkel ezelőtt olyan öregnek éreztem, hogy nem tudtam mit kezdeni vele.Gyakorlatilag az van, hogy egy Gates of Hell: Ostfront, vagy Iron Harvest (soundtrack!!) féle mai játékot akkor se cserélném le a "nagy öregekre", ha fizetnének érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA® driverek topikja
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest