Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
Wasquez
üzenetére
Azért írtam hogy ritkán

Egy évben 1-2 film
Meg a gyerek játszik rajta néha.
Netezni tablet, és Z3735 ill N3540 laptopok, filmezni raspberry pi, és amlogic openeleccel.
Csak néha 3. Helyen is muszáj filmet nézni.Igazából nincs értelme lecserélni.
Minden új játék fut rajta, ha másra használom, akkor is villámgyors. Heti átlag 4 órát megy, max. havi 100 forintot tudnék spórolni. -
Oszilaci
senior tag
-
MasterMark
titán
válasz
Wasquez
üzenetére
DVD még szerintem menni fog akár integrálttal is. Én azon a TV-n is Blu-ray remux-ot néznék.
Próbálgatni természetesen lehet. Vagy OpenElec, vagy Kodibuntu, vagy bármilyen linux Kodi-val. De Win-t is megpróbálhatod Kodi-val, csak sokkal erőforrás igényesebb. (Oprendszer mindig van alatta, különben hogy működne.)
más:
DVD-t 1080p-re skálázni mivel érdemes? Kodi-ban átállítottam Bilinear-ról Lanczos3 komlex-re. Akármit is jelentsen ez.

-
Celtis
veterán
-
válasz
Wasquez
üzenetére
Asrock-ra ez a minőségi kifogás nagyon régen igaz lehetett. Utóbbi jó pár évben szerintem egál, hogy milyen gyártótól vesz az ember alaplapot. Legalábbis nálam nem volt gond egyikkel sem.
N3150 vs. J1900 fogyasztásban kb. egál, meg amúgy mindkettő négymagos.
Linkelt tesztben (N3150 --> J1900 sorrendben az értékek):
Windows 8.1 Desktop Idle 11,3W 12,0W
Kodi 15.0 Beta2 Menü 14,0W 15,5W
Kodi 15.0 Beta2 1080p h264 13,2W 14,3W
Kodi 15.0 Beta2 4K h264 13,9W 15,5W
Kodi 15.0 Beta2 4K h265 16,3W 17,6W(Tesztkonfig: alaplapok + 4GB DDR3L-1600 So-Dimm (1,35V) Crucial (CT51264BF160BJ) RAM + 256 GB Samsung 850 Pro SSD + 90W-os PicoPSU + olcsó 60W-os tápkocka.)
-
válasz
Wasquez
üzenetére
"Intel Core Duo U2500 1,2Ghz van benne, ez kevés lesz hozzá?"
Keves. Ennek kb. akkora a teljesitmenye, mint az NVidia Ionok melle rakott Atomoke, azok meg nagyon messze voltak attol, hogy barmi komolyat CPU-bol jatszanak le, mindent a GPU intez ott.
Ha valami olcso medialejatszot szeretnel, akkor szerintem nezd meg a Raspberry Pit.
-
válasz
Wasquez
üzenetére
"A kérdés az, hogy az usb2.0 fogja tudni a HD felbontáshoz adni a sávszélességet?"
Nem, de ez mondjuk mindegy is, mert ahogy igy elnezem a specifikaciokat, a cucc se fogja tudni dekodolni a HD videokat

"Valamint a távirányító megoldása lenne kérdéses, hogy fel tudom erre használni a régi snake sorosportos infravevő egységet?"
Ez IrDA vevo volt? Azok sajnos nem jok taviranyitokhoz,ugy remlik, hogy az a problema, hogy az IrDA mas hullamhossztartomanyban mukodik, mint a taviranyitok, vagyis maga az erzekelo fizikailag nem latja azokat.
"Milyen htpc programot keressek rá?"
Kodi, ez mondjuk legalabb teljesen egyertelmu

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Formula-1
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Elektromos autók - motorok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nyaralás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest