Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Restartoltam mindent ami él és mozog, valóban 40MB/s, szóval piros pötty az asrock-nak.
(#18726) Pista0001
Először féltem a távirányítás témától, de indokolatlan volt. Kis olvasgatás után jobbnál jobb és egyszerű lehetőségeket találtam. Most tobzódom
, melyiket szeressem legjobban a felsoroltakból. -
canniball
nagyúr
"Vagy mit értesz webes felületen?"
A http://www.myharmony.com/ oldalt. Itt is be lehet állítani anélkül hogy telepítenél a gépre bármit. -
drdr
senior tag
Sajnos, több fps volt. Aki csinálta a dvd rippet sajnos vmit elcseszett. Utána próbáltam újra muxolni, de ha a kép jó volt és nem akadt, akkor a hang csúszott el. 172 részt meg nem volt kedvem újra kódolni...
Mellesleg itt a topikban is volt korábban valakinek hasonló problémája....és valaki ki is próbált egy videót és ő is arra jutott hogy különböző fps-ek "fordulnak elő" benne...Sajnos nem csak rosszul írta ki az xmbc, az nem okozna gondot, de freki váltás is van lejásztás közben. A kép elkezd akadozni, a hang folyamatos marad, de ha az eredeti sebességre kényszerítjük az advancedsettingsben, akkor a hanggal lesz gond.. Szerencsére megszabadultam már ezektől...
-
-
Askformore
senior tag
Ha folyamatosan rá van dugva a hdmi, akkor mindig a tv-n indul. Ha kihúzod, és úgy indítod el a laptopon, akkor a következő tv-s használat előtt emlékeim szerint vissza kell állítani. Ja és "maximált ablak használata igazi teljesképernyős mód helyett" nálam be van pipálva, nem tudom számít-e valamit.
Ha már XBMC a téma.. nem tudod mitől lehet, hogy egyik napról a másikra eltűntek a filmjeim, és nem olvas be semmi újat?
-
Askformore
senior tag
Az xbmc/rendszer/képkimenet beállításban ha átrakod a megjelenítés típusát "teljes képernyő 2"-re, akkor mindig a másodlagoson fog elindulni a program. Nálam laptopról fut, ami egy hdmi-vel van az lcd-re kötve. A hangot pedig úgy oldottam meg, hogy van egy 5.1-em, amihez van egy átalakító (fehér+piros rca), amihez egy újabb átalakító kábelt hozzádugva sima jacket varázsoltam belőle, amit rádugtam a tv headshet dugaszába. Gondolom így nem 5.1, de szól minden hangszóró

-
McSzaby
őstag
Llano fogyasztásról processzoros topikokban jobb képet kapsz, én nem akarlak félrevezetni(SZERINTEM 60W körül). Ha két engedélyezett asztalod van, akkor elég ha csak szimplán 2 asztalt engedélyezel és nem duplikálod a képernyőt utána. Megfogod és egérrel simán áthúzhatod az XBMC-t és működni fog. Elvileg ha nincs duplikálva és megfelelően be van állítva az 1-s és 2-s asztal, akkor külön asztalként fog működni. Viszont nem tudom,hogy viselkedik pl. távirányítóval a dolog..
-
csenzi2
tag
Nagyon profik vagytok, köszönöm a segítséget, drdr és TCr fórumtársnak is!!!!!

Mindent kikapcsoltam amit lehet, tökéletes a BD50 2D és a Full3D lejátszás is!
Így hogy kikapcsoltam mindent
BD50: CPU-10%, GPU néha kileng egy kicsit max 20%, de legtöbbször nem is mutat semmit
Full3D BD Iso: CPU 25-30%, GPU ua. mint 2D-ben, de lehet, hogy ez nem mérvadó mert csak a catalyst terhelésmérőjét tudom használni.
Hőfok nem megy 62 fok fölé, eddig 85 is volt! -
canniball
nagyúr
"...a "ShowSubtitles" nekem az istenért sem akar működni."
Ragaszkodsz hozzá? Avagy így nem jó? -
"Ha a maradék 4 cellád üres lenne úgy, hogy az 1. folyamatosan változó adatot tartalmaz, akkor csak minden nap (vagyis időközönként) másik cellába kell írni az adatot: 200-200-200-200-200 lesz az írás eloszlás"
Ehelyett lesz 201-201-201-201: tenyleg komoly kulonbseg, direkt megeri emiatt plusz penzt kolteni plusz tarhelyre, foleg ugy, hogy kb. senki sem latott meg olyat, hogy egy SSD-ben tuliras miatt meghaltak volna a cellak.
(A PH-s folklorban az SSD-k elhasznalodasa is erosen tulporgott dolog) -
slashing
senior tag
Nekem az a tapasztalatom hogy akkor tudja a legjobban megfektetni a procit ha fel kell skáláznia pl. 1080-ra egy sima xvidet ha 1080 a forrás vagy 720 akkor kevesebbet kell rajta dolgoznia. A zárójeles részhez nem tudok hozzászólni de a másik dolog amire gondolsz azt én is így tapasztaltam.... amúgy nem tartanám furcsának mivel ha az a forrás mint amire fel kell skáláznia akkor nincs annyi teendője a procinak, szerintem...
-
törölt tag
Itt egyébként teljes részletességgel le írva van maga a rendszer és a pontozás is. Itt pedig (setup - conclusion) világosan látszik, hogy a 200 pont körüli értékeket, magyarul a "tökéletes" képminőséget a csúszkák feltolásával lehet elérni, ami az én tetszésemet egyáltalán nem nyerte el. Ha a BD tartalomra koncepcióval került szemcse, azt pl nem akarnám eltüntetni. Ha valamit korrigálni szeretnék, megteszem a tévével. Ha lesz időm, egyszer még visszatérek a Catalyst beállításokra is.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Például akadozik a lejátszás. Sajnos ez sok dologtól függ, így nincs általános szabály rá, hogy mekkora teljesítmény kell. Nyilván az AMD azért írja oda az A8-hoz a HD3D-t, mert úgy tesztelték, hogy az a legdurvább igénybevétellel is megbirkózik. Ettől ugyanakkor az elméleti támogatás elérhető a kisebb termékeken is, csak hivatalosan inkább nem írják rá, mert lehet olyan tartalom, amihez már nincs meg a teljesítmény.
(#17278) Celtis: Előnyt jelent a Trinity, de mindjárt itt a Kabini. Abból lesznek 25 wattos verziók, amik még jobbak ezekre a multimédiás feladatokra.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ha megrendeled ezt a tesztsort, akkor ahhoz kapsz egy elég korrekt leírást is, hogy melyik tesztnél mire kell figyelni, illetve konkrétan leírja, hogy hogyan kell osztályozni. Valamennyire biztosan szubjektív, meg eleve a driver beállításainak módosításával jelentős változás érhető el a képminőségben, tehát ezek a pontok mindig egy beállításra vonatkoznak, és a tesztelő véleménye is beleszámít, mert annyira azért nem egyértelmű, hogy mikor hány pontot kellene adni. Emellett az egész tesztet befolyásolja a lejátszószoftver, vagyis az eredmény nem csak a beállítások, de még a szoftveres oldaltól is függ. Sajnos a képminőség vizsgálata ennél könnyebb sosem lesz.
(#17237) regger: Eleve az emberi tényező miatt nem lehet az egészet objektíven mérni. Hiába állítod fel a szabályokat, azt egyszerűen lehetetlen tökéletesen betartani, még ha törekedsz is rá. Emellett az eltérő driveres beállítások drámaian módosítják az eredményt, plusz a szoftver mint tényező. Ne feledd, hogy rengeteg szoftver beépítve tartalmaz különböző szűrőket, amit nyilván a driver is tartalmaz, csak más algoritmus más eredményt ad. De ugye a szoftveren belül is vannak eltérések. A VLC például a saját de-noise szűrőjét (ami valóban brutálisan jóra sikerült) csak akkor engedélyezi, ha AMD Vision APU-t talál a gépben. Más hardverrel inaktívra rakja, még dedikált Radeonnal is. Ezt én is kipróbáltam. Radeon HD 7850-en egyszerűen nem kapcsolja be, pedig telepítve van az OpenCL driver. Ugyanakkor a Brazoson és a Llano APU-n például vígan megy, gondolom a Trinity-n is, de azt nem próbáltam. Kis hack mellett a device ID-t megváltoztatva mehet bármilyen hardveren is, csak rossz az eredmény. Dedikált Radeonnal akadozik, míg Intel és NV grafikával szimpla random fagyásokat produkál. Az ID hackból kiindulva feltételes elágazással indulhat a program, és úgy kerülhet engedélyezésre az OpenCL-es de-noise. Ezt csak azért írtam le, mert ha VLC-vel nézed a HQV tesztet, akkor a szoftver döntően befolyásolhatja az eredményt. Ebből a szempontból az MPC-HC jó alap lehet, mert az nem foglalkozik az olyan egzotikus dolgokkal, mint az OpenCL. Persze nincs is olyan minőségi de-noise szűrője mint a VLC-nek ez a speciális megoldása, de valamit valamiért.
-
törölt tag
Túlontúl szubjektív az a teszt, sosem tudtam eldönteni mennyire vegyem komolyan. Emlékszem az Anand T. oldalán volt egy HQV B ahol a WDTV Live 40 pont körül ért el a Sigma procijával, a M Remote-nál pedig a 6310 is túlszárnyalta a Dune H1/Prime-ot. Többnyire Brazos 180, Trinity 196, HD4000 200pont. Kérdés mennyit látunk ebből a valóságban 2-3 méterre a 42-55 colos tévéktől. Aki ebből a 3-4 proci családból vásárol, túl nagyot nem tévedhet. Annyi hogy a Brazos-szal esélytelen a madVR, tehát aki a maximumot akarja kihozni képminőségben, annak Trinity vagy HD4000 kell. Nálam nem csak a kép, hangminőség is pozitív csalódás.
-
gorbep
őstag
Hát a 24p és a 23.976p között még 180perces (3 órás) film esetén a hossz 180*23.97/24=179.775 perc az eltérés 13.5 mp! Javíts ki ha elszámoltam....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a reclock a hangmintavételezést is módosítja, egyáltalán nem volt hang elcsúszás nálam még 2 órás filmeknél sem.......

De tényleg.... ezért nem értem mire fel a nagy felhajtás egy normál filmnél 7 mp miatt!!!!
Az az érzésem az egész egy nagy marketing bullshit, az új TV-t vagy videóvezérlőt ezzel tudják eladni, hogy már ezt a 23.976. fps-t is tudja...... hát akinek ez számít fizessen érte...... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jövőre az új videókari majd tudja a 23.9760239760976097609760976097609760976097609760 fps-t 1ppm pontosan -40-150 °C-ig.... szánalmas, mint az oviban..... és a mérnökök ezt szó nélkül hagyják.... hová tart a szakmánk?
De félre ne értsd, ez nem ellened szántam, a gyártó cégekre vagyok mérges..... mielőtt beállunk a sorba, gondolkodjunk kicsit......

-
-
dni
őstag
Értem én, de ha csak a sima Harmony Chinavasion configot használom, akkor hogy hozom elő film közben az info menüt( hogy lássam mennyi idő van és mikorra ér véget a film), hogyan hozom elő a context menüt pl a file/film listákban?
Egyébként próbálkoztam berakni ph forumán lévő xml-t és a linkelt cikkben lévőt is a /storage/.xbmc/userdata/keymaps mappába keyboard.xml, keymap.xml és remote.xml nézóven, de a rendszer újraindítása (OpenELEC Eden, e350) után sem működötök az "extra" gombok.
Mit csinálhattam rosszul?
-
-
zsigus
őstag
Most néztem meg a log fájlt amikor az első hsz.-t írtam, és ott vagy a zenére vagy a videóra ctrl+letfctrl írt. A másikra pedig ctrl+alt+letfctrl-t.
Most megpróbáltam a Ctrl+A-t, de nem jó. Sajnos MCE távirányítónként változik, hogy az extra gombok milyen kombinációt kaptak. Itt fel vannak ezek sorolva (sajna ez nincs benne), a zene pl. valamelyiknél Ctrl+M, valamelyiknél Ctrl+Shift+A.
-
Miert sulne meg? Egyebkent alulfeszelve szinte biztosan 50 W alatt eszik az a gep (az en A6-3500-om vesz fel konnektorbol 60 W tajan es valami azt sugja, hogy azert ebbol legalabb 20% elveszik a tapon) egy minimumra leszabalyzott Big Shuriken gond nelkul huti - bar igaz, hogy egy mATX Feel 105-ben, de ahogy elnezem, a 202 se annyival kisebb.
-
rigo88
aktív tag
a
smile sejtteti, hogy igen, ez most vicc. 
de minden vicc félig igaz úgyhogy azért kérdeztem, mert nem voltam biztos benne, pedig itt fogom a kezemben, egyszerűen csak oda kellett volna mérnem a rendes meghajtóhoz
sőt még a csavarok mérete nemhogy az elhelyezkedése, sőtpláne a meghajtó szélessége sem stimmel. nembaj, most nézegetek egy ilyen slot ines házat is, bár az glossy, nem matt, és az nem tetszik.
cannibal, rbalint88: aukción vettem, ha hazamegyek meghirdetem ph-n háromezeré
-
drdr
senior tag
Egy windows reinstallt csináltam (teljesen más okokból), és a beta 3-ban nincs skin azóta. De a megjelent RC1 sem javított a helyzeten. Az is teljes installálás, nem a meglévőre rátelepítés.... Természetesen megéri a legújabbat használni, főleg megfelelő skinnel (ha működne). Sok hibát is javítottak.... Skinek meg elvileg idővel megjelennek... ha a fejlesztők veszik a fáradságot és upgradelik a munkájukat... Addig végülis kibírom a Confluence-vel,csak érdeklődtem, hogy másnak is ilyen-e...
-
rbalint88
veterán
átsiklottam e két hozzászólás felett
ha nem lesz jó a paneltáp, akkor megpróbálom elbizniszelni egy picoPSU-ra, az meg csak elég lesz.@ canniball
alaplapom bele fog férni, az oldalon írja, hogy 200x245 megy bele, az enyém 195x244.köszi a tanácsokat, tippeket, htpc-ben nagyon kezdő vagyok

-
drdr
senior tag
Egyetértek, 1m-ről halk surrogás v.enyhe vinyó hang nem gáz szerintem sem, viszont a ciripelő táp az őrületbe kergetett. Én a Bequiet hangját hallom 3-4m-ről is (zavaró, tényleg hangos, majd mint a gyári amd venti (Liano) max fordulaton). Ez akkor van, ha ment egy kicsit a gép pl. egy félórát film v. egyéb netezés.... Ekkorra már a proci hője is kellően "felizzított" a környéken mindent (habár a Scythe big suriken hangtalan).
A mai napig nem értem, mért kell a tápventinek a pc amúgy is meleg levegőjét szívnia és melegíteni saját magát (és ezért hangos valsz)... jobb lenne ha egy tényleg halk rendszer venti oldaná ezt meg, a táp meg oldalról v. alulról levegőzne hátrafelé... Csinálni fogok egy tesztet, mi van ha kiveszem a tápot, akkor is bemelegszik-e... -
rbalint88
veterán
nekem 2,5" hdd van, ráadásul nincsen csavarozva a "házba", hanem úgy rögzül, hogy ez egy külső winchester volt, megtartottam belőle a keretet és a keret van egy centis szivacs közbeiktatásával a házba ragasztva. így nem viszi át a rezgéseket, csak ha odakucorodok a gép elé és felpörög a hdd, akkor azt lehet hallani, ahogy "lendületet vesz".
-
rbalint88
veterán
-
TCr
veterán
"...az fontos, hogy ugyanolyan legyen a két venti."
Ezt hogy érted?
Az ASrock gyári procihűtőjét szeretném mondjuk egy ilyenre cserélni. -
gorbep
őstag
Most már fáradt vagyok ezt kifejteni, de nem lehetetlen, csak sávszélesség és mintavétel kérdése, pont úgy, mint ahogy a CD diszkrét mintáiból elő állítod a köztes hiányzó mintákat egy kvázi "ideális" aluláteresztő szűrővel........

Mintavételezési tétel ( Shannon Koternyikov) pont ma vezettem le villanytan előadáson....

-
gorbep
őstag
A TV-kben lévő interpoláció harmatos mint a lepkefin@... csúnyán artifact-ol és eléggé lerontja az amúgy jó képminőséget is.... Emiatt rohan el mindenki sírva (pl. BBéci is
) ha csak meglátja az Interpoláció szót.... mert még nem láttak jót! 
Pedig a mai TV-k árába beleférne egy becsületes GPU/CPU, mégis kispórolják, arra hivatkozva hogy túl sokat fogyaszt....

-
gorbep
őstag
#16296-ben belinkeltem...... A CPU nem olyan gyenge, csak már a GPU-kat istenítjük, de az azokban lévő műveletek elég specifikusak és korlátozottak, de erre találták ki a CUDA-t....
A TV nem igazán interpolál, általában csak ismétli a frame-eket. Nálam a két kép közé a hiányzókat próbálja kiszámolni, hogy mi lehetett az előző 10 és a következő 10 kép segítségével, de ez nagyon sok adat..... (Ez néha műtermékeket (artifact) okoz, de a script finomhangolásával nagyon lecsökkenthető.....)
Nálam egy avisynth Script számolja ezt és az 100% ban a CPU-t használja.... Olvastam GPU-s megoldásokról, de nekem nem sikerült megcsinálnom....... az avisynth-nek a DXVA/CUDA részét most fejlesztik....
-
drdr
senior tag
TP link 1043-mal én mértem egy féléve olyan 600-800 Mbit/s-et két gép között. A kábel Cat5e FTP fali kábel, árnyékolt dugókkal. Akkor a routeren keresztül kapcsolódott a két gép, most egy gigabites switch van a kettő között.
Az egyik, 7 éves asztali gépben 2db 250GB-os 7 éves sata vinyó van raid0-ban, a másik egy 2TB-os green sata3-as WD (htpc, Asrock A75M)...
Semmit nem állítottam, sem a gépek hálókártyáján, sem a routeren. Eredeti legfrissebb tplink firmware, tűzfal és biztonság bekapcsolva. Egyedül az UDP-Flood packet számot kellett megemelni (egyéb okok miatt
). Ha nem elég gyors az átvitel vagy a vinyó lassú vagy vmi szoftver okozza a lassúságot pl. vírus írtó, esetleg fragmentált a vinyó... De legnagyobb az esély, hogy szar a kábel v. dugója. Nekem 25m-ig a CAT5E FTP bevált, elég gyors, lehet tovább is jó lenne, de ennyi a leghosszab kábel ami jelenleg ki van húzva. Mint írtam a dugók árnyékoltak (mivel a kábel is), de szerintem sima cat6-os dugó és cat5e utp kábel is megfelelő, főleg 10 méterre.Régebben egyes gépek biosában volt lan kábel teszter, az ér párakat tesztelte, megmondta milyen hosszúak az egyes érpárok és ha hibás volt a kábel, akkor simán látható volt.Biztos van PC-re is vmi szoftver, lehet érdemes lenne tesztelni.
-
"A gigabithez bűvészkedni kell. Jumbo packet, és egyéb router és/vag hálókártya beállítások."
Jumbo packet nem kell feltetlenul (igazabol csak a gond van vele, mert minden, a halozatra csatalkozo cuccnal be kell allitani), meg semmilyen mas beallitas se, bedugod, megy. Ha nem megy, akkor ott valami gond van.
-
Peak
addikt
TP-Link WR1043ND routerem van.
WRT firmware-rel, default beállitásokkal.
Default packet size van. nincs Jumbo frame beállitva, mert a NetGear NAS-om nem támogatja rendesen, plusz a WiFi miatt sem lehet.
LAN kártya gyári beállitású driverrel adó- és fogadó oldalon is.
103MB/sec átvitel, miközben feleségem WiFi-n keresztül streameli az RTL-ről a videokat. (hülye xfactor) -
törölt tag
Thermaltake/Spire házba is kicsi vagy nagyon szűkös lenne egy Trinity rendszer?
Egy dolog eléggé izgat. Van-e képminőség különbség egy Brazos vs Trinity tekintetében ha csak filmezési szempontokat nézünk. Mondjuk látható-e 55" LCD-n, biztos sokan cseréltek, fejlesztettek egyikről a másikra.
-
törölt tag
Minden akadásom megoldódott, azért ennek a szoftvernek a lelkivilága sem egyszerű.Alap beállítások mellett (ablak mód) nem váltott frekit, ahhoz, hogy működjön a 60Hz>23,976Hz, 24p stb váltás, át kellett raknom Maximált ablak helyett Teljes képernyős módba, tehát kinyomtam az alapértelmezett beállítást. Ezután viszont középen szétesett a kép. Miután mindig-re állítottam a Föggőleges Szinkront megjavult a kép, nincs szétesés, nincs akadás.
Magyarul 60Hz a win, xbmc pedig képfreki igazítás/full képernyő/fögg szinkron beállítással megy. Az én konfigomban jelenleg így van 23,976Hz és a zavaró random akadások, reccenések eltűntek.
Ablak módban nem áll át 24p-re, csak akkor volt 24p, ha a wint állítom 23Hz-re, viszont ilyenkor akadozott a kép. Elképzelhető, hogy másnál, eltérő konfiggal így is simán megy a lejátszás.
Azért írtam ilyen ovis érthetően, hátha másnál is beválik.

-
cekkk
veterán
AHCI nem volt bekapcsolva legalább is most nézem

Most bekapcsoltam, majd meglátjuk
Kérdésem még olyan lenne, hogy az előző telepítésnél meg a biosban is az írta ki a wentinél hogy ilyen 40-50-100 rmp, most meg pörgeti folyamatosan 650 körül, amikor a proci 20 fokos, az első telepítésnél volt, hogy ilyenkor le is áll a venti, most miért nem ál le? Minden ugyan úgy van a biosba mint eddig volt.
-
cekkk
veterán
Be volt kapcsolva, vagy legaláb is amikor
1. Működik a TRIM??Start menü/ futtatás keresőjébe be kell írni azt, hogy "cmd" majd a bejövő ablakba azt, hogy "fsutil behavior query disabledeletenotify". Ha a visszaadott érték 0, akkor jó, viszont ha 1, akkor be kell kapcsolni a TRIM-et, ehhez az "fsutil behavior set disabledeletenotify 0" parancsot használjuk.
Akkor nekem 0át adott vissza, így elméletileg be kellett kapcsolva lenni-e
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
Mert a megjelenítés nem folyamatos, lehet te nem látod ezt mert van aki nem érzékeny erre, de ha én 60 HZre raktam akkor tuti nem 23hzre rakta vissza mert a megjelenítés nem volt folyamatos. Ha alapból 23Hzre raktam a winbe akkor az lett és felfele már jól váltotta a frekiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- MIUI / HyperOS topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Szólánc.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Vicces képek
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, melyiket szeressem legjobban a felsoroltakból.

(A PH-s folklorban az SSD-k elhasznalodasa is erosen tulporgott dolog)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mivel azon a gépen nem lesz más nagyon futtatva így szerintem nem kell az intel.
smile sejtteti, hogy igen, ez most vicc.