- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz
Pista0001 #18566 üzenetére
Igazából nem az átméretezéssel van baj, hanem a kivitelezéssel.Egy táblázatban felsorolva a felbontásokat mellette 1-1 számmal be lehetne állítani sokkal praktikusabb lenne...Maga az egész Catalyst manager elég kényelmetlen. Nem tudom miért nem alakítják már át jobban kezelhetővé... (nem kellene agyon csicsázni, csak használhatóbbá kellene tenni)
Azért van szükség erre, mivel egyes tv-k levágják a kép szélét, hogy bizonyos tv műsoroknál ne látszódjon semmi zavaró jel a széleken... (Én még ilyet nem láttam...) Ezért alapból kisebbre van véve, mint 100%. De a TV-ken azt is be lehet állítani általában, hogy "levágás nélkül" jelenítse meg a képeket... Szóval gyakorlatilag az lenne jó, ha max-on lenne alapból... Meg kell írni az amd-nek, hátha megfontolják...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest