Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- Őskoczka
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
dabadab #16827 üzenetére
Épp az írásodból indultam ki, most az egyszerűség kedvéért csak a konnektorból felvett teljesítményt néztem. Jelenleg egy Atom+Ion páros van a házban, ez konnektorból 30W kb. max és eléggé melegszik.
A te A6-od és az A4 elvileg egy TDP osztály, igaz, hogy egy maggal kevesebb, de némileg nagyobb órajelen. Ezért gondoltam, hogy ha a tiéd 60W konnektorból akkor ez ott mérve 50 alá már nem megy be, a kettő között lesz.Házakban pedig a 202 és 105 között elég nagy a különbség, tudom, mert mindkettő van. A 202 kb. fele területre és 6cm a magassága, a 105-ös 9cm. Szóval igazából egy Shurikenhez hasonló alacsony hűtő is esélytelen bele. Csak vmi extra alacsony slim ventivel épphogy beférne. Területre sem lehet nagy a hűtő. És hogy levegőhöz is jusson, ne a háztető alatt 1mm-el forogjon a venti a felső szellőző alatt kéne, hogy legyen a proci foglalat pont.
Szóval elég necces ez így... Csatoltam képet fent a régi ph-s cikkből a ház+hűtőről kb. hogy néz ki belülről hely ügyileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lenovo LOQ 15IRH8 15,6" IPS,i7-13620H,16GB RAM,RTX 4060 gamer laptop garanciával akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest