- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz
Bitlisz #9317 üzenetére
Nem becsültem le, pusztán annyit mondtam, hogy arányait tekintve elenyésző a Win-hez képest.
Ugyebár az ATI, az AMD felvásárlása előtt az nVidiához képest csóró cég volt, ezért nem érdekelte a Linux támogatása. Viszont amióta az AMD kezében van, egyre javulnak a szoftveres dolgok, de azért a lemaradást idő volt behozni. Azért majd érdemes lesz megnézni, mit hoztak össze a 11.4-es catalistre, de gyakorlatilag a 11.1 is nagy előrelépés volt, a 11.3 pedig ismét sokat javult. De a Linux alatt is nagy léptekben dolgoznak. Szerintem nem hónapok, inkább hetek vannak vissza a teljes támogatottsághoz.
De az idő majd igazolja valamelyikünket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest