- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
Sziasztok Guruk !
(Talán...) HTPC-re lenne szükségem.
Fő felhasználási terület : hd mkv, blu-ray iso menüvel, hd hang lejátszása lehetőleg high-end közeli minőségben.Tudjon lemezborítókat hozzárendelni a filmekhez, katalogizálni, de gondolom ez szoft kérdése csak. Jelenleg egy hdi dune bd prime-ot használok, ezt kellene mindenben (kép,hang) túlszárnyalnia. Fogyasztás nem érdekel.
Vetítőre küldjön hdmi képet 2d-ben. Hd hangot hdmi-n és coaxon egyaránt tudjon. Tudom, hogy coaxon csak a dts 'core' jön, de ez nem probléma.
Fontos szempont lenne a stabil működés. A házon legyen egy giga kijelző, ami nem baj, ha (kék)monochrom, csak tudjak rajta a mappák közt navigálni (ne kelljen más megjelenítőt használnom !). Nem vagyok oda a winfosért, de ha azt mondjátok, hogy stabil, nem érdekel más op.rendszer. Távval lehessen vezérelni, jelenleg egy logitech harmony one-val tolom (lehetőleg ezzel legyen kompatibilis).Nem ezzel torrentezek, játszani sem szoktam. Egy multimédia lejátszót kellene helyettesítenie, semmi plusz nem kell. Csak a kép és a hangminőségre legyen kihegyezve, stabil működéssel.
Elnézést, hogy így rátok török, olvastam vissza nem keveset, de hasonló igényekkel nem találkoztam. Előre is köszönöm a válaszokat. Már az is válasz, ha azt mondjátok nem érdemes egy célgépet (dune) lecserélni egy htpc-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest