- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitlisz
aktív tag
Nekem ilyen házam volt (távirányítóval, kijelzővel, táppal):
CHIEFTEC HT-01-B 300W
Alapból 3db 3,5” HDD fér bele (2db jobb oldalt élére állítva, 1db a DVD alá), és 2db 2,5”HDD (bal oldalt állítva), +1 normál méretű optikai olvasó…
Nameg, ha bátor vagy az alaplap mellé is lehet tenni bal oldalra 2 db-ot (de akkor nyáron már túl meleg lesz benne)
új ára legolcsóbban most 33ezer (ha ez igaz), vagy itt, de van vaterán is egy ezüst színű.Mellesleg a kijelző kb 1 méterről használható (pedig jó szemem van).
Esetleg olcsón még van a Modecom Canopus táp nélküli ház is néhol (bár az szerintem csúnyább és asszem a MC-525 Media Bay van benne (kép)), ami nagyon nem iMON...
De valószínű sima MCE eszközként megy a távír (annó itt olvastam róla, mediaportal-on működik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest