- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, ismét htpc-t szeretnék összeállítani, most haveromnak.
Eltökélte magát, hogy mindenképpen mini itx lapos gépet akar, fő szempontként az alacsony fogyasztást és a kis méretet.
Ion-ban gondolkodtam, csak nem tudom, hogy melyik a legjobb/legolcsóbb/legmegbízhatóbb lapka (ahogy néztem csak 3 gyártónál van, asus, asrock és zotac).Mindenképpen legyen rajta hdmi, d-sub (vga) és spdif csatlakozó, wifi egyáltalán nem kell.
Mire kéne a gép: 1080p/720p mkv file-ok, blu-ray lemezek és blu-ray lemezképek lejátszása akadozás mentesen, office, firefox és msn futtatása.Külső táppal szeretném megoldani a gépet, és lehetőleg elérni, hogy passzív legyen a hűtése.
Illetve kellene még egy jó és olcsó itx ház, amibe legalább 2db 3,5" hdd belefér (bár 3 lenne az ideális)+1db 5,25" odd, lehetőleg fekvő és azért ne legyen egy batár.
Tudnátok segíteni, vagy az elképzeléseim túl vadak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest