Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kpykpy

tag

Sziasztok!

film/zene lejátszáshoz szeretnék infót kérni. Ált. pio lx55 bluray lejátszóról nézek filmeket, de sokszor van, h pc-ről megy a jel az avr-be (denon 3808) ahol mpc-hc lejátszót használok madvr-el. (tv kalibrált pana plazma)

Sima, minőségibb hdmi kábellel van a pc és az avr összekötve.

Zenehallgatásnál viszont nem vagyok annyira kibékülve a hanggal (flac zenék).

Valaki ha linkelne egy oldalt ahol szájbarágósan le van írva h milyen programot használjak és milyen beállításokkal, h jobb legyen a hang. (pure direct, több csatornás stereo és 5.1-ben is próbáltam, egyik se nyűgözött le) vagy a baj, h házimozi erősítőn akarok sztereót hallgatni és az avr ennyire képes csak?

A pc konfig: i5 6600k, asrock fatal1ty lap, 16gb ddr4, ssd+hdd. 750 evga supernova táp, 1080ti vga. Mivel sokat játszok a gépen, ezért az olyan tippek, h építsem át htpc-re, sajnos nem lehetséges.

Másik kérdésem, remélem nem teljesen off téma, de anno mikor kalibráltattam a tévét, kaptam 3dlut színprofil fájlt a tévéhez, de már nem tudom, h hol és hogy kell beállítani. Esetleg vkitől segítség? :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés