- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
HTPCnek használt Lenovo T450-et szeretnék leváltani. Butított i5 proci van benne, azt hiszem i5-5200u meg 4gb ram és 256 gb ssd.
Alapvetően semmi bajom nincs vele, egyszerűen csak túl nagy, és jobb szeretném, ha átalakító nélkül natív HDMI lenne benne, mert hang is azon megy erősítőbe (onkyo 676)
Nézegetem az összefoglalót, de csak 2-3 éves leírásokat találtam, jelenleg mit érdemes venni, ha 99%ban KODI fut rajta? Annó nagyon megtetszett az asrock integrált procis megoldása, de nem vagyok ellene másnak sem.
Mi jelenleg a best buy Kodira, amihez fel tudom használni legalább a 256gb SSD-t? Alapvetően Windows 10-ben gondolkodom, de nincs kizárva Android vagy Librelec sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Path of Exile 2
- Kés topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest