- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm15
senior tag
válasz
devil-k #48975 üzenetére
Ha nincs HDR-es tévéd, legegyszerűbb módszer elindítani egy portable MPC-BE-t, az majd automatikusan SDR-t kreál belőle. Erről nem tudtam, hozzászólásokban olvastam és kipróbáltam, szinte hozzá se kell nyúlni. Ha HDR tévéd van, ahhoz be kell állítani a madVR-t, amit egyszerűen leírni nem lehet, de linkeltek pár hsz előtt leírást. Ha már él a madVR alapbeállítás, azután csak meg kell adni az átküldés módot, utána a tévé felismeri és HDR módba vált. HDR és SDR tévéhez is kell HEVC dekódolásra alkalmas hardver. Amin szerintem még elbukhat az ügy, hiába áll rendelkezésre minden alkalmas sw és hw, madVR DX mód, ablak és HEVC dekódolás, ezeket többféleképpen lehet keverni. Ezt a hármat kell egységbe hozni és mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest