- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Ez a PCM bemenet mit akar jelenteni nálad? Az erősítődön van SPDIF bemenet is, nem? Azzal a legegyszerűbb összekötni a PC-vel. Legyen az a te hangkártyád, vagy egy egyszerű USB-s XMOS, ami tud DD-t, meg DTS-t is átengedni. A HD hangokat meg lekeverteted szoftverből a lejátszó programon belül 5.1-es DD-re, de ez amúgy is felesleges, mert a HD hangsávok mellett ott kellene lenniük az SD verzióknak is.
("Minőségi" külső hangkártya meg manapság már több van, mint "belső", de sajnos leginkább csak sztereó HiFi-zésre.)
-
SunMount3r
nagyúr
Az UniXonar Driver-eket megpróbálhatod. Én egy DS-t keltettem vele életre Win 10-en anno, de nem volt egyszerű, de lehet neked könnyebben megy majd. Az instrukciókat részletesen olvasd el, meg, hogy a te kártyádhoz melyik verzió a legjobb!
-
SunMount3r
nagyúr
Akkor az EDID info lekéréséveben van a gubanc. Ill. arra gondolnék, hogy a TV eleve ezzel a felbontással és HDR nélküli módban van, ezért mikor bekapcsold a PC-t, akkor az is alapból arra áll be. Mondjuk attól még utána is lehetne átállítani, de ez valamiért nem működik nálad. Meg alapból elég fura, hogy csak emiatt magától átváltja az eddig beállított felbontást a Windows. No ezt kellene valahogy kiküszöbölni. Akár a videókártya szoftverében is keresgélhetsz, hogy hogyan lehete tuti és állandó "fixre" rakni a felbontást. A TV beállításaiban is lehetne nézelődni, hogy az is alapból a kívánt felbontásban és HDR-el működjön (legalábbis jobbat erre most nem tudok).
-
SunMount3r
nagyúr
Akkor csak jól értettem, illetve "nem értettem".: Other formats such as Hybrid Log Gamma (HLG), HDR10+ and Dolby Vision are not currently supported. . Tehát még nincs dinamikus HDR és másik lejátszóról sem hallottam még ami PC-n tudná...
Ahogy tudom lemezes BD lejátszókon kívül ezeket semmi sem tudja eddig...
AMD pass-through jó-> Ezt gondolta mindenki az Android-os asztali lejátszókról is ÉVEKIG, amíg ki nem derültek folyamatosan, hogy alig egy pár tudja rendesen. Konkrét linknek, infónak örülnék ezzel kapcsolatban.
-
SunMount3r
nagyúr
Most mit értesz "dinamikus HDR alatt"?
Amúgy én azt kérdeztem inkább, hogy a HDR meta adatokat (a MaxFALL és a MaxCLL-t beleértve) hibátlanul és 100%-ban kiküldi e. Mert "valamilyen" HDR azokon az eszközökön is van, amik ezeket nem küldik ki, csak nem teljesen az, aminek elvileg lennie kellene.
-
SunMount3r
nagyúr
Légegerek. Bár nem engem kérdeztél és vannak "tanítható" spéci HTPC-s média távok is. De azok csak "gombosak" és a légegérnek pedig számos plusz előnyét tudod venni, ha másra is használod a gépet a TV-n. Ha pedig ez nem számít és van rá keret akkor ott a Logitech Harmony vonal is (légegeres ott sincs)...
Én is egy "ultra olcsó" Gt01-et használok az Android Box-omhoz már több mint 1 éve. Nem recseg, nem ropog.
-
törölt tag
Nekem is videokártyás a HTPC-m. De ettől az még sem nem all in one, sem nem gaming gép.
Egy ITX alaplapba helyezett low profile GT1030, a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető gaming gépnek, all in one felhasználásnál meg felesleges az a VGA, mert procitól függetlenül, ugyanazt fogja tudni vele, mint nélküle. Kivéve néhány speciális esetet.
Izom HTPC meg nem létezik. Akkor annak van másik felhasználási területe is. Vagy csak egyszerűen túl van fejlesztve, szükségtelenül. -
SunMount3r
nagyúr
No de ki néz olyat, mikor ott az eredeti 4K BD mkv Remux?!
De amúgy is, ha HDR, akkor conversion lesz SDR-re, az pedig mint tudjuk elég eltérő lehet az eredeti SDR-től...
Viszont sorozatoknál előfordul a natív 4K SDR. Ez pedig már csak a magasabb bitráta miatt is szebb, mint FHD version. Én ilyenkor látom értelmét a HEVC-nek (vagy akár a VP9-nek) FHD TV-n.
De ha választanom kell a 4K HDR->FHD SDR conversion és az eredeti FHD SDR anyag között, akkor még mindig az utóbbi.
-
_Smooth
senior tag
Hát nem győzött meg. Átállítottam, amit nem rég vettem csak észre.
Azért határozottan jobb lett, de csak örülnék neki, ha legalább ott a vetítő alatt olyan gép lenne, amin nem birizgálja az agyam folyamatosan, hogy vajon egy másik eszközzel jobb lenne-e.
Ráadásul vannak és valszeg lesznek is olyan tartalmaim, ahol mondjuk Atmost vagy DTS:X hangot tartalmaz. Akkor azt Pi-ról csak sima DD/DTS hanggal játszaná le? :/Illetve nem tudom, FHD anyagot fognak-e HEVC kódolni. Ha igen, akkor helytakarékosság miatt nyilván azt tartanék. Azzal meg az RPi nem fog megbírkózni.
Nem égetően sürgős lecserélni, egyelőre még próbálkozom a málnával, aztán majd meglátom.
-
_Smooth
senior tag
B#sszameg!!! Efölött átsiklottam.
"To enable lossless decoding you must disable DD/DTS Passthrough. If you have these enabled then either the DTS core, or the 'hidden' secondary DD track will be used. "
Na mindjárt hazamegyek és ezt még kipróbálom.
Lehet, hogy azért tapasztaltam sokkal rosszabb hangot, mert sima Dolby vagy DTS vackot tolt át a HD PCM helyett.
Pedig már majdnem megrendeltem az új lapot, de akkor még elnapolom.Illetve RPi esetén Kodiban megjelent egy extra opció:
Resample quality általában csak min-mid-high szokott lenni, de nekem itt most megjelent egy GPU acc. is.
Ezt érdemes beállítani, vagy tegyem high-ra? Én valamiért azt feltételeztem, hogy a HW-es megoldás lehet a legjobb, de aztán lehet, h itt mégis a "sima" high lenne jó. -
_Smooth
senior tag
Itt egy elég részletes komment ezzel kapcsolatban.
Két film esetén próbáltam ki, egyik esetén kevésbé volt észlelhető (és ezt néztük utána notiról is, ahol hasonlóan "gyenge" minőséget éreztem).
Elképzelhető, hogy az elsőként próbált példány pont egy 192kHz-es példány volt, majd megpróbálom visszakeresni.De majd kipróbálom újra olyannal, amit ismerek is korábbról, talán emlékszem, hogy szólt anno a PC-ről.
Az biztos, hogy korábban 50-60as (AVR) hangerőn is rendesen szólt, most ugyanehhez a szinthez kb 70-ig fel kellett húznom az RPi próbájakor.
(#52679) Patice
Akár az is lehet opció. Sajnos nem ismerem, milyen lehetőségeim vannak. Ezt a WebDAV-ot sem ismerem. -
SunMount3r
nagyúr
Érdekes, ezt mondják az ATV 4K-ra is a lejátszós Topic-ban, hogy nincs különbség, hogy "csak" PCM-be küldi a a HD hangokat, nem pedig RAW passthrough-n.... Ezek szerint a gyakorlatban mégis "lehet" különbség...
Persze a Pi, meg az ATV 4K nem egy kategória, meg ez a PCM-be átkódolás is elég ködös most nekem, hogy miért adódhat különbség egyáltalán (mondjuk a két eljátszó között is, ha van).
-
SunMount3r
nagyúr
Akkor most azt mondod, hogy a Win-es lejátszó esetén szoftveres belenyúlás van, az MPCHC pedig RAW tolja ki azt amit a VGA algoritmusaiból kijön? Ebből lenne a különbség amit látok? OK, csak egy 2011-es noti-val "tesztelem", ráadásul Win7-en
, de a Win-es lejátszó nekem egyértelműen szebb képet ad (DVD és SD anyagok esetén).
-
python1
veterán
Értem köszi!
Amúgy általában úgy nézek filmet, hogy azonos felbontásban vannak meg a filmek mint a megjelenítő (fhd), tehát nincs konverzió, de lehet megpróbálkozom UHD-FHD konverzióval hátha hoz valamit.Bár megmondom őszintén úgy is tetszik a végeredmény,hogy nincs a madvr bekapcsolva nagyon feszülni kell,hogy észrevegyek kardinális különbséget.Jelenleg az köti le az időm egy részét, hogy kiiktatásával a rendszerből egy processzort, és HTPC tölti be ezt a funkciót is meg kell mondanom, hogy igen jól végzi ezt a feladatot is.Véget ért számomra az AVR illetve processzorok cserélgetésének korszaka, megy minden HTPC-ről. -
SunMount3r
nagyúr
Oké, csak a kérdező hsz.-éből nem az jött le, hogy ő ilyen "magasságokban" (és árakban) gondolkodna a HTPC-ről, ahol már a tápon is morfondírozni kellene. Ebből gondoltam, hogy a válasz rá csak viccnek volt szánva.
Amúgy meg: egy 400W-os FSP HEXA (mondjuk ezt egy átlagosan olcsóbb árú, de minőségi tápnak) nem ugyan olyan jó gyak. bármelyik HTPC-hez? Mármint vehetnék én egy 10x annyiba kerülő akármilyen szuper tápot, annak gyak. semmi érezhető hatása nem lenne se a képre, se a hangra... Vagy mégis?!
-
djnice
veterán
A zajos táp max átadja a zajt a fogadó eszköznek és az megjelenhet ott, ha nincs megfelelően szűrve, de attól még a kábel végén a digitális stream nem változik meg. De nagyon egyszerű a képlet, ha lemented egy raw hdmi capture eszközzel a kábel végén kijövő streamet, bitről-bitre ugyanaz fogod kapni.
-
Értem. És olyan sem létezik, ami akár egy kicsivel jobb, mint az alap felskálázás?
Néztem a CPU és GPU terhelést 480p/720p lejátszás közben, és 30% körül van a CPU, és 0-1% a GPU. Vagyis utóbbi még tudhat valamit hozzárakni, ha kicsit is.
Persze csak ha létezik valami nagyon jól paraméterezhető plugin/library/stb., ami képes erre. -
SunMount3r
nagyúr
Szerintem félre értettük egymást. Én csak azt írtam, hogy gyűjtöm az infókat, ezek alapján pedig egyelőre nem alakult ki bennem az a "kettéosztott táboros" kép amire utaltál. Én is leírom akkor még 1x, hogy én is legjobb, legoptimálisabb minőségre törekszem, a jövőre is gondolva és fel sem vetült bennem, hogy ha valaki megteheti, hogy ezt az utat válassza, akkor miért menne a másik irányba és pl. konkrétan HTPC célra venne egy gyengébben teljesítő videokártyát. Most már értem, hogy a "koca" PC-s mozisokra utaltál, ez sem volt világos az első hsz.-edből. De még sok ilyen kombináció létezik. Oké ezen felesleges tovább vitatkozni, mert a java csak spekuláció, hogy ki mit, miért állít és tart jobbnak. Jobb szerettem volna ha a konkrétan felmerülő kérdéseimre kapok inkább konkrét válaszokat. Mert miért baj az, ha az időközben felmerülő technikai kételyek az AMD kártyák kapcsán tisztázódnak (még akkor is, ha attól még ugyan úgy jobbak HTPC-re mint az Nvidia) és ha azoknak a véleményeknek a technikai hátterére is kíváncsi vagyok, amik épp az Nvidia-t ajánlják jobban? De akkor átmegyek inkább abba a Topic-ba, ott lehet több sikerrel járok.
-
SunMount3r
nagyúr
Nem nagyon értem ezt a táborra osztást, vagy inkább oszlást. Lehet tényleg van valami ilyesmi, csak értelmét nem látom miért lenne. Az emberek meg egyénileg különböző szinten tájékozottak és tapasztaltak a témában, ezért nem biztos, hogy csak egyik, vagy a másik csoportba illenének bele. Egy "hobby HTPC-s" is csak a legjobbat akarja magának, nem? Akkor mi lenne e különbség a "Profi" csoporthoz képest? Ha meg tényleg nem zavarják vagy érdeklik bizonyos hátrányok, vagy hogy a legjobbat hozza ki a gépből és "jó van az úgy" szinten gondolkodik azt én még hobby HTPC-snek sem nevezném. Akinek pedig ez olyan "hobby" szinten működik, az miért ne lehetne egyben profi is a témában? Pl. én amennyire tehetem minden infót megragadok és ha nem értek valamit, akkor kérdezek, hogy tisztában lássak abban, hogy mi a legjobb minőséget biztosító választás.->Ez utóbbi a kulcsszó. Így rám inkább az az igaz, hogy én főleg azért haladok a tisztább megértés és infóbegyűjtés útján, hogy egy lehetőségekhez képest optimális és lehetőleg minél jobb minőséget produkáló HTPC-t tudjak építeni.
Amúgy itt az ellentétes vélemények tekintetében sem látom egyértelműen, hogy pl. az AMD-seket vagy az Nvidia-sokat melyik csoportba is kellene sorolni. Mind két oldalon vannak érvek, technikai előnyökkel és hátrányokkal kapcsolatban. Csak abban lenne jó tisztán látni, hogy konkrétan mik ezek, mire hatnak, milyen gyakoriak, mennyire befolyásolják a minőséget ésatöbbi. Én most ennél a résznél tartok.
-
SunMount3r
nagyúr
Végigolvastam, de van benne egy nyugtalanító részlet:
AMD Polaris cards struggle with NGU image scaling in madVR. This makes equivalent Nvidia cards the performance choice, even if benchmarks between equivalent cards can be similar.-> Gyakorlatban ez milyen és mennyi hátrányt jelent? Csak a felskálázást érinti? Egy 8GB-os RX 570-től mit lehet várni ebben az esetben? Mert az RX Vega-k ára elég durva (rémálom kategória).
-
schray
tag
Értem. És gondolod, hogy ez a proci kevés hozzá?
Most kipróbáltam a MPC-t és madVR-t, egyelőre csak a régi 1200p monitoromon, de ezen szaggatás nélkül lejátszik mindent, amit eddig leszedtem (és VLC-ben, meg egyéb helyeken szaggatott) szóval reménykedem, bár majd csak akkor derül ki, ha rá lesz kötve a tv-re.
Még egy kérdés: HDMI kábelnél számít, hogy milyet használok? Négy éves a kábel, amim most van, szóval lehet, hogy még csak nem is 2.0. Viszont hallottam, hogy már 2.0a is van, ezt támogatja a GTX970 vagy felesleges lenne emiatt új kábelt venni?
-
schray
tag
Hát játszani nem kevés hozzá, szóval remélem, hogy csak elboldogul filmekkel is
Köszi a tippeket! -
BullZeye
veterán
Windows updatet nem tudod kilőni (hidd el, próbáltam), így időről időre újra kell indulnia, ha nem hetente akkor 2 hetente-havonta, attól még kellemetlen tud lenni este.
Ha beragad valami program a háttérben, és közben WU feléleszti nem megy vissza W10 sleepbe, így mondjuk 2-3 hetes nyaraláson 2-3 hétig megy a gép fölöslegesen, mert Windowsban megnyitva hagytál egy fájlt hálózatról, vagy zenét játszottál le, és úgy küldted alvó módba.
Windows 10 alatt Nvidia kártyával aminek állítólag messze földön híres a drivere, időről időre sikerül olyan verziót kifognom, hogy fullscreen-ablak mód közötti váltásnál kifagy Kodi, logban gpu driver hiba.
Ambilight pl kb minden 4. felélesztésnél kifagy, erre külön scriptet kellett írnom, hogy javítsa induláskor, Linux alatt Hyperionnal ilyen bajom nincs.Amúgy szerintem be tudom állítani, csak elképzelhető, hogy kicsit komplexebb dolgokat is használok mint te, és emiatt előfordul, hogy 1-2 program instabillá teszi, míg linuxot érdekes módon nem annyira, bár azt is sikerült párszor kiakasztani, ettől még stabilabb.
De örülök, hogy nálad hibátlanul fut, valószínűleg peches vagyok vele, vagy annyira nem értek hozzá mint gondolom
-
SunMount3r
nagyúr
Egyelőre FHD lenne főleg és fontos még az MVC is. A 4K->FHD és a HDR->SDR konverzióval pedig szívesen kísérleteznék, mert írták már néhányan, hogy egy FHD TV-n is néha "jobb" az eredmény. A jövőre gondolva TV váltás után a 4K és a HDR / 10bit elengedhetetlen lesz. Ezért gondoltam a "lépcsős fejlesztést". De eddig csak abban voltam biztos, hogy a MadVR alatt a videokártya számít. Ha ennyire "visszafogja" akkor túllépek az AsRock-Gemini vonalon, de árban ez a legcsábítóbb kezdésnek.
Raven Ridge vonal esetleg (bár az alaplappal együtt ez is húzósabb lesz, mint az integrált lapok)? Mert i3-at még nem vennék egyelőre az ára miatt. Annál erősebbet bés drágábbat pedig már tényleg túlzásnak tartok egy alapjaiban HTPC/netezős gépbe (még ha a videokártya drága is lesz bele, de az megint más).
-
SunMount3r
nagyúr
Nem emlékeztem, Oké, mind 1. És akkor a gép többi komponense tk. tök irreleváns a MadVR számára? Pl. ezekbe a lapokba max 8GB memóriát lehet csak rakni.
Csak továbbra is zavar, hogy nincs még egy HDMI vagy DP kimenet rajtuk, mert amolyan "dupla gépnek" szánom. Ezen menne a munka meg a net-ezés is és ahhoz persze monitort használnék.
-
SunMount3r
nagyúr
Szerintem az új Ryzen APU-k is alkalmasak 4k-ra-> Ezt még így meredek kijelenteni. Nincs még sok valódi infó erről (ha tudsz, linkelheted is). Valamilyen szinten biztos, de ugye az sem mindegy milyen és mennyi kompromisszummal (pl. 4K, HDR 60Hz-en, ill. a fel és leskálázás). Meg ugye az sem mindegy melyik APU/IGP. Az AVS-en van 2 Topic már az ügyben, de elég lassan gyűlnek az infók és kissé ellentmondásosak is. (Aztán ott a van még a MadVR is, amihez valószínűleg kevés még a 2400G-ben is kakaó/memória. Szóval "alap", szokványos fps-es 4K/HDR-hez még ígéretesek, efölött már kevésbé. De sok még a nyitott kérdés és kevés a tapasztalat...)
-
vallas
őstag
Szép lett a tiéd is...
Direkt tetted így a tápot, hogy elszívja a meleg levegőt a VGA-ról?
Én fordítva tettem bele, mint egy leválasztva gép többi részéről, hogy kintről szívja be a levegőt , és hátrafelé ki is fújja . Nekem a passzív vga-t a másik oldalról hűti egy 5 voltra szabályozott 12 cm-s vent.
-
SunMount3r
nagyúr
Azt lenne jó tudni/látni, hogy egy ilyen "alap" SDR leskálázás milyen minőségű ahhoz képest, amit egy jobb fajta asztali lejátszó csinál. Lehet ott már vannak különbségek a lejátszók javára. ->?
Amúgy még az én elég jó képminőséget produkáló lejátszóm (Q10 Pro) "support" Fórumán is azt ajánlják, hogy inkább a TV-re bízzuk a FHD->4K felskálázást, ezért -is- írtam azt. Felturbózott MadVR-el biztos jobb az eredmény PC-n, no de mi van ha erre nincs lehetőség, csak az "alap" skálázóra?
-
SunMount3r
nagyúr
És ezek az inteles IGP-k akkor hogyan bírnak el a fel/le skálázással? Egy RX560 erejéhez képest sehol sincsenek (ha jól sejtem).
Vagy ez csak MadVR-es skálázásra értendő? Pl. az MPCHC alapból is tud skálázni, nem? Mondjuk a HDR->SDR konverzióhoz mindenképp kell a MadVR, de akkor ettől függetlenül...
-
SunMount3r
nagyúr
Az a baj, hogy tényleg nincsen tökéletes média lejátszó a piacon. Ahogy írod, hol ezzel van a baj, hol azzal és sokszor típusonként is firmware-enként változik, hogy éppen mivel (főleg, ha mini-PC-ként is használná emellett az ember).
Arra gondoltam, hogy egy alap, még csak MadVR rásegítés nélküli MPCHC képminőség is jobb némileg, vagy legalább olyan jó, mint bármelyik asztali média lejátszó képe. Erről mit gondoltok?
A következő szint a MadVR lenne, de itt bonyolódik a dolog. Pl., ha a FHD->4K felskálázásához és a 4K/HDR->FHD,SDR leskálázáshoz egy 6GB-os RX560 a minimum, akkor már lehet nem éri meg anyagilag a dolog.
Nem gondoltam volna, hogy épp ez az alap dolog legyen ilyen erőforrás igényes...Bár ugye PC-n van auto felbontás váltás és azt olvastam erről eddig, hogy a felskálázást érdemes a TV-re bízni inkább, mert jobb képet produkál, mint bármelyik lejátszó skálázója. Tehát elvileg ez a gond kilőve...
-
SunMount3r
nagyúr
Szerintem a legideálisabb megoldás, ha a KODI a "tallózó" és a lejátszáshoz berakja hozzá a MPCHC+MadVR-t, nem? (Be lehet állítani külső lejátszókat is a KODI-hoz).
Vagy van az eleve MadVR-es KODI fork, azt nem tudom, hogy van e olyan jó mint az MPCHC+MadVR, illetve, hogy milyen gyakran frissítik. ?
-
kalimist
aktív tag
Létezik Kodi DSPlayer amivel együtt használható a madVR és így van HDR.
-
SunMount3r
nagyúr
De azért mégis van valami olyan különbség, ami szubjektív/objektív módokon megítélhető, pl. a Spears&Munsil banding, clipping, chroma stb... tesztek. Ezek azért eléggé objektívek. Ezzel a "semmi többletet nem nyújt"-al nem igazán tudok mit kezdeni...?
RX550-on mennyi MadVR-t ereszthetek rá? Vagy ennél mindenképpen erősebb kártya kell, hogy legyen valami látszatja is?
-
-
stigma
addikt
Lépésről lépésre csináld ha tudod, nem lesz gond. Nekem most asztali gépen Win10 van legújabb, smb v1-es protokollt nem támogatja már a Kodi ha jól emlékszem.
Bocs hogy most vettem észre, remélem sikerül megoldanod. Azzal ne foglalkozz, hogy egy Libreelec-el ,,szerelt" médiabox az amit bemutat a leírás.
-
PuMbA
titán
Mondjuk az nyilvánvaló, hogy egy külső lejátszóban a kényelmet, egyszerűséget és a kis helyigényt fizeted meg elsősorban és nem a képminőséget
Egy RX550 számítási teljesítményben biztosan odaveri az alsó, közép, de még a felső kategóriás külső lejátszókat, de ugye jobb hűtés kell rá, többet fogyaszt, kényelmetlenebb stb. Mondjuk én nem használok madVR-t, szóval
-
-
SunMount3r
nagyúr
+ Pumba: Köszi!
Amúgy pfff, gondoltam egy eléggé időt álló "kimaxolt" HTPC-t azért már 60-70K-ért össze tudok rakni, de ehhez az RX580 is 100K fölött van. Annyira nem éri meg még váltani a mostani lejátszómról ezek szerint, pedig jobban szerettem volna a PC testre szabhatóságát. Bár a 4K, HDR, 10bit még egy darabig nem lesz aktuális a TV-m miatt, de akkor már ne keljen váltáskor a videokártyát is lecserélni, mert az +30K bukta lenne így is úgy is...
-
-
tomic
addikt
Valamit nem jól csinálok.Nincs hangom.
Hol találom pontosan ezeket?
Amit találtam az a Rendszer-Lejátszó beállítás-Dsplayer-Audio renderer. Itt az van,hogy Internal,System default,Denon-AVRHD(Intel(R) megjelenítő,Default DirectSound Device,Default WaweOut Device,DirectSound SPDIF,DirectSound Denon-AVRHD,Digitalis hang.
Ezek közül gondolom a Denon AVRHD Vagy?Majd tovább lépve a menüben a filters résznél.
-Audio decoder-itt a bitstream résznél kipipáltam az összeset.
-Extra external filter- itt melyiket?Majd van a Rendszer-rendszer beállítások-hang-hanglejátszás eszköze: itt a Directsound Denon vagy a Wasapi Denon? Vagy mást kell?
Csatornák száma: 5.1
Hangtovábbítás kipipálva és az alatta lévő kompatibilis vevőkészüléknél az összes.Mit nem csinálok jól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged